arkadaşlar ben bu sitede yeniyim o yüzden yanlış yere konu açmış olabilirim.affınıza sığınıyorum.benim bir sorunum var ben uzun süre saçma sapan ilişkiler yaşamış insanım sevdiklerim beni sevmedi beni sevenide ben sevemedim bu yüzden çok yıprandım yaşım 28 ve görücü usulu biriyle 4 aydır birlikteyim ve ocakta isteme olacak sorun şu ona aşık değilim ama seviyorum ama çok sık görüemiyoruz çünkü bana 3 saatlik bir mesafede uzakta yanıma geldigi zaman sabahın erken saatlerinden akşam 12 ye kadar görüşüyoruz ben ilk saatleri güzel geçirirken bir anda bende soguma başlıyor gülüşü yürüyüşü çenesi itici geliyor yani bir anda saçma sapan bir şekilde itici buluyorum o andada kalbim sıkışıyor ben nasıl evlenecem sevmiyorum diyorum ama bir anda seviyorum bir anda sevmiyorum diyorum artık kendimden yoruldum onu özlüyorum ama yanında bu ani duygu değişimi beni çok üzüyor ve kararsız kalıyorum ondan sonra saçma sapan sorular kafamı karıştırıyor aşık değilim sadece sevgi ondan veya evde kalmaktan korktuğum yaada yine yanlış insan bulurumm korkusundan kendimi zorluyorum yada inananın böyle bir sürü soruyla çebeleşiyorum belki de evlilikten korkuyorum inanın ne yapacagımı bimlmiyorum evli olan ve aynı durumu yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olun acaba psikolojim mi bozulmuş geçmiş te yaşadıklerımdan ben neden ani duygu değişimi yaşıyorum
bir derdim var bölümüne aç konunu bence
burda kimse görüpte cevap vermez