2.Adım : Üstten bir arka plan seçilecek. All durumundayken bütün seçenekler görüntülenir. Evlilik takvimi için güzel arka planlar wedding ve love seçeneklerinde daha çok bulunur.
3.Adım : Üstten bir arka planımıza karar verdikten sonra alt taraftan da bir şekil , simge gibi bir şey seçeceksiniz. Yine wedding ve love seçeneklerinde daha güzel simgeler bulunuyor.
4.Adım : Alttan da simgemizi seçtikten sonra ; karar verdiğimiz arka plan ve simgenin önündeki kutucuğu işaretliyoruz.
5.Adım : Simgelerin alt tarafında , sayfanın altına doğru inince ; orada time enter message time zone the type of the counting gibi yerler var. Şimdi onları dolduracağız veya işaretleyeceğiz.
6.Adım : Önce time seçili iken count date bölümüne ; gün ay yıl olarak evlilik tarihinizi giriyorsunuz
7.Adım :weight bölümüne bir şey yapmıyorsunuz.
8.Adım :enter message bölümüne ; yazmak istediğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz. Yalnız 30 karakteri geçmemesi gerekiyor. Türkçe karakterlere dikkat etmelisiniz.V
10.Adım :font color bölümünde ; paletten istediğiniz rengi üzerine tıklayarak seçebilirsiniz.
11.Adım :the type of the counting bölümünde ; after ve till seçenekleri var. afterı seçerseniz takvim ; kaç yıl kaç ay kaç gün evli olduğunuzu gösterecektir. tilli seçmeniz durumunda yazacağınız yazıda kaçıncı yıla doğru olduğunu belirtmek zorundasınız. O zaman 3 evlilik yıldönümümüze 3 ay 20 gün şeklinde görünecektir. Yalnız 3. Evlilik yıldönümümüze yazısını kendiniz yazmak zorundasınız. Bence after seçeneğini kullanıp ; kaç yıl kaç ay kaç gün evli olduğunuzu takvime dökün.
12.Adım : Her şeyi ayarladık. Artık Creat my ticker and get the code kısmına tıklayın. Takviminizi oluşturduk. Orada gözüktü. Şimdi KKya bunu nasıl aktaracağız , onu görelim.
14.Adım :Açılan bu yeni sayfada ; adres çubuğunda yazan yazının tamamını seçip kopyalıyoruz.
15.Adım :Kadınlar Kulübünde profilimize giriyoruz. Buna yukarıda adımız yazan yere tıkladığımıza kolayca ulaşabiliyoruz.
16.Adım : Profil bölümünde hakkımda diye bir yer var. Ona giriyoruz. Kendimizi tanıttığımız , evli bekar , meslek , il belirttiğimiz yer.
17.Adım :En altta kilo-doğum takip bölümü var. Onun yanındaki kalem işaretine basarak orayı açıyoruz. Biraz önce seçip kopyaladığımız adresi yapıştırıyoruz.
18.Adım :En son olarak kaydete basıyoruz.
19.Adım :Herhangi yazdığımız daha önceki bir mesaja gidiyoruz. Bakıyoruz. Ya da yeni bir mesaj yazıyoruz. Doğru bir şekilde görüntülendiyse işlem tamamdır. Eğer görüntülenmediyse 15. Adımdan itibaren işlemi tekrarlıyoruz.
Evlilik takvimi , bebeğinizin ve çocuklarınızın büyümesi , tatile çıkış , bebeğinizin doğumuna ne kadar kaldığı da bu şekilde yapılabilir. Değişik kategoriler mevcuttur. Güle güle kullanın arkadaşlar.a.s.