• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Sanatı 1-2 - Selin Özkök

günaydın canım.ben evlilik sanatı 2.yi okudum( bir yastıkta kocayın)...güzel şeyler var kitapta..zaten elmax tv de sürekli izliyorsan orada verdiği tavsiyeleri yazmış..başka birşey yok....Ben bu kitabı kitapçılarda bulamamıştım,o yüzden internetten sipariş verdim...ama umduğum gibi çıkmadı..içeriği tabiiki çok güzel,ama daha kalın ve daha çok bilgi içeren bir kitap olabilirdi diye düşünüyorum..kitap sadece 120 sayfa ve soru-yorum şeklinde..Açıkçası Selin Hanım'ın kapasitesinin çooook çooook fazla olduğuna inanıyorum..

Bende sürekli tv de takip ediyorum ve fikirleri verdiği tavsiyeleri çok mantıklı buluyorum, tam Türk kültürüne uygun yorumlar yapıyor,ve gayet faydalı şeyler, ama her sözünün sonunda evlilik terapistine gidin ve kitaplarımı okuyun klişesi biraz fazla geliyor, 2 kitabını da okudum, aynen tv de söylediklerinin özeti,yalın bir dille anlatılmış ama yetersiz geldi bana!

Back