• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik safaklari beraber eritelimm kizlarr

Ben de 6 Eylül'de evleniyorum inşallah az kaldı ama ben sabırsızlıkla bekliyorum o günü biran önce gelsin hazırlıklara devam ediyoruz biz de gelinlik dikiliyor. Davetiyeler için de sipariş verdik. Hayırlısıyla mutluluğa adım atalım inşallah

hadi hayırlı olsun :)
tez vakitte gelsin o güzel günler...

bende şimdi eylül gelsin istedim...
eylül e evli bir kadın olarak girmiş olacağım :KK48:

provalar nasıl geçiyor ?
benimde 24 haziran da var 3. provam... merakla bekliyorum :KK17:

hadi hayırlı olsun :)
tez vakitte gelsin o güzel günler...

bende şimdi eylül gelsin istedim...
eylül e evli bir kadın olarak girmiş olacağım :KK48:

provalar nasıl geçiyor ?
benimde 24 haziran da var 3. provam... merakla bekliyorum :KK17:
Aynen ya artık evli bir kadın olmak istiyorum zama geçsin hızlıca :KK30::KK8::KK48: geçen hafta gittim provaya ölçü aldı 25 temmuzda gidicem bidaha

benimde 28 agustosta düğünüm var arkadaşlar çok heyecanlı ve yorucu bir süreç ev gelinlik provalar mobilyalar falan filan biran önce bitsin düğün gelsin istiyorum gelinliğinizi nereden aldınız

benimde 28 agustosta düğünüm var arkadaşlar çok heyecanlı ve yorucu bir süreç ev gelinlik provalar mobilyalar falan filan biran önce bitsin düğün gelsin istiyorum gelinliğinizi nereden aldınız

merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah ,
benimde 23 ağustos da düğünüm..

evet epey stres var telaş var.. günler geçsin diye bekliyorum...

ankara da yaşıyorum ben, gelinlikçiler çarşısı diye bir yer var.. orada diktiriyorum.. henüz bitmedi.. prova aşamasındayım..

sende durumlar nedir ?

merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah ,
benimde 23 ağustos da düğünüm..

evet epey stres var telaş var.. günler geçsin diye bekliyorum...

ankara da yaşıyorum ben, gelinlikçiler çarşısı diye bir yer var.. orada diktiriyorum.. henüz bitmedi.. prova aşamasındayım..

sende durumlar nedir ?
gerçekten çok stresli bi dönem bende istanbulda fatihte diktiriyorum benimde 2.provam cuma günü ev ustalar mobilyalar kına düğün herşey kızın üstünde çok yorucu artık gelsin geçsin diye beklemeye başladım düğünden sonra nekadar çok boşluğa düşücez :)

En son buaraya safak yazMistim ozaman 98 gun varmis:KK33: simdi 78 gunu devirmisiz cok sukur 20 gun kalmis ALLAHIN izniyle :KK36:

Bu arada 2.el gelinlik düşüneniniz ya da yakınınız varsa gelinliğimi satıyorum.çok beğenerek almıştım.prenses model ve Büstiyeri Taşlı.arzu eden varsa foto paylaşırım.

Back