Evlilik pişmanlık mi ? Evli olanlar lütfen yazabilir mi?

gizli55

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2023
85
4
31
Merhabalar…
Çevremde evlenen herkes pişman hayal ettiğin gibi asla değil diyorlar. O heyecan tutku bitiyormuş hemen doğru mu ? Oku ve ayakların üstünde dur kendi başına daha mutlu olursun bekarlık sultanlıklar toz pembe hayallere kapılma diyorlar.. Cidden evlilik nasıl bisey gerçek duygularınızı yazar mısınız tecrübelerinizi okumaya ihtiyacım var. Eşler evlenince değişir mi? Sıkıcı ve monoton bi hayat mıdır evlilik denen şey?

Son düzenleme:
Merhabalar…
Çevremde evlenen herkes pişman hayal ettiğin gibi asla değil diyorlar. Oku ve ayakların üstünde dur toz pembe hayallere kapılma diyorlar.. Cidden evlilik nasıl bisey gerçek duygularınızı yazar mısınız tecrübelerinizi okumaya ihtiyacım var. Eşler evlenince değişir mi? Sıkıcı ve monoton bi hayat mıdır evlilik denen şey?
doğru insansa evlilik çok güzel bir şey 3 yıllık sevgililik döneminden sonra evlendik eşimi çok seviyorum hayattaki en büyük şansım eşim

Okuyup ayaklarının üstünde durmakla evlilik çok karşılaştırılabilecek konular değil. Zıt değiller çünkü. Okuyup ayaklarınızın üstünde durup evlenebilirsiniz de.

Artıları da var eksileri de var. Daha geçen gün sinirden burada gece 4'e kadar dert anlattım bir canım kadına. Ama yine de evlenirdim şimdiki aklım olsa

Merhabalar…
Çevremde evlenen herkes pişman hayal ettiğin gibi asla değil diyorlar. Oku ve ayakların üstünde dur toz pembe hayallere kapılma diyorlar.. Cidden evlilik nasıl bisey gerçek duygularınızı yazar mısınız tecrübelerinizi okumaya ihtiyacım var. Eşler evlenince değişir mi? Sıkıcı ve monoton bi hayat mıdır evlilik denen şey?
Atla deveyi karıştırmayın, okuyup ayaklarının üstünde durmak ve evlenmek iki farklı seçim değil. Deneni anlamamışsınız ki. Koca kaçmıyo topuklarını vura vura gitme önce bi oku kendini geliştir, meslek sahibi ol kendi ayağında duracak gücün olsun öyle evlen. Ben sevdim evliliği şahsen

Okudum, kendi ayaklarım üzerinde durdum. 7 senelik bir ilişkinin üzerine evlendim. Çok mutluyum. Kendi ayakların üzerinde durmak evliliğe engel olan bir şey değil.

X