evlilik öncesi sendrom bu mu

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.077
Puanlar
133
kızlar düğünüme 3 hafta kaldı ama okadar mutsuz yorgun halsizim ki.. sanki sürekli kötü şeyler olacak hersey altüst olacak gibi hissediyorum.. ananem hasta sanki düğünden önce ölcek gibi korkuyorum:KK43:( (Allah korusun) dün gece bi numara aramıs tanımadıgım bi numara sanki eski erkek arkadasım bi pislik yapacak o arattı birini die kuruntu yaptım.. sürekli yani bi terslik bişey olcak die kendimi yeyip bitiriyorum.. sizde de var mı böyle bi durum yoksa bendeki mi anormallik anlayamadım.. yada düğün günü gelinliğim sacım makyajım güzel olmıcak düğünde kavga cıkcak gibi endişelerim var kafayı yiyorum galiba

Ayy kız ilahi sen :) ne güldüm yazdıklarına benim düşüncelerim geldi aklıma bende böylemişim dedim kendi kendime :)
Biz çok zor bi nişanlılık geçirmiştik hep kavga hep gürültü son bi hafta kala ayrılmayı bile düşünmüşüm şuan hatırlıyorum. Sanki düğün mahvolacak, düğünde beni bırakacak kaçacak, evlendikten sonra herşey mahvolacak gibi hissediyodum. Bide eşim evlendikten sonra şehir dışına gidecekti ve bi sene kalacaktı yapamam diye çok düşündüm.
Ama şimdi iyiki evlenmişim. İyiki hepsine katlanmışım.
O hisler çok normal canım herkeste oluyor. İster istemez bi korku sarıyor insanı ama düğün bitince onun kokusuyla onun omzunda uyuyup, sabah kalkınca onu yanında görmek mükemmel bi duygu. Bide üstüne balayı oluyo yaa mükemmel bişey. Hepsinin tadını çıkarmaya bak canım. Bu günler gececek :)

kızlar düğünüme 3 hafta kaldı ama okadar mutsuz yorgun halsizim ki.. sanki sürekli kötü şeyler olacak hersey altüst olacak gibi hissediyorum.. ananem hasta sanki düğünden önce ölcek gibi korkuyorum:KK43:( (Allah korusun) dün gece bi numara aramıs tanımadıgım bi numara sanki eski erkek arkadasım bi pislik yapacak o arattı birini die kuruntu yaptım.. sürekli yani bi terslik bişey olcak die kendimi yeyip bitiriyorum.. sizde de var mı böyle bi durum yoksa bendeki mi anormallik anlayamadım.. yada düğün günü gelinliğim sacım makyajım güzel olmıcak düğünde kavga cıkcak gibi endişelerim var kafayı yiyorum galiba

Ya sana kıyamamm canım benim
Bende çok kuruntulu bir insanım
son 6 haftam kaldı ve hiç bişeyim yetişmeyecekmiş gibi düşünüyorum
Ama inan bana içini ferah tutmanda fayda var yoksa en güzel günlerini zehir edersin kendine
O yüzden biraz tat almaya bak
Allahın izniyle her şey bir şekilde hallolacaktır ve sorun çıkmayacaktır
Sonrasını düşün...Evleneceksin bütün karmaşa bitecek ve artık sevdiğin adamla yanyana olacak birlikte uyuyacaksın birlikte uyanacaksın.Bunlar tarifsiz duygular bence

Lk evlendiğim günler çok güzeldi ya. Böyle ilk evde beraber kalıp uyuyosun yanından gidecek derdi yok. Hele ilk balayı çok güzel. Tatile gittik 15 gün önce onun kadar güzel değildi mesela :) herşeyin ilki güzel :)

Bende aynıydım ama geçti çok şukur ve duğunum herşey çok güzeldi rahat ol ve herşey güzel olacak o şekilde düşün gelin dediğin etrafa stres yaratır kendini rahat bırak

Ayy kız ilahi sen :) ne güldüm yazdıklarına benim düşüncelerim geldi aklıma bende böylemişim dedim kendi kendime :)
Biz çok zor bi nişanlılık geçirmiştik hep kavga hep gürültü son bi hafta kala ayrılmayı bile düşünmüşüm şuan hatırlıyorum. Sanki düğün mahvolacak, düğünde beni bırakacak kaçacak, evlendikten sonra herşey mahvolacak gibi hissediyodum. Bide eşim evlendikten sonra şehir dışına gidecekti ve bi sene kalacaktı yapamam diye çok düşündüm.
Ama şimdi iyiki evlenmişim. İyiki hepsine katlanmışım.
O hisler çok normal canım herkeste oluyor. İster istemez bi korku sarıyor insanı ama düğün bitince onun kokusuyla onun omzunda uyuyup, sabah kalkınca onu yanında görmek mükemmel bi duygu. Bide üstüne balayı oluyo yaa mükemmel bişey. Hepsinin tadını çıkarmaya bak canım. Bu günler gececek :)
Canım resmen beni anlatmışsın.Sanki dünyanın yükü üzerimde gibi.Beninkine de 1 ay kaldı ama böyle tatlı telaş falan hiç yok.Bitse artık diyorum kendi kendime.Nişanlımı da çok seviyorum ama bu evlilik hazırlıkları resmen beni baydı.Hiç bir eksik bitmiyor.Çok halsizim ben de vitamin falan kullanmayı düşünüyorum.25 yaşındayım ama 50 yaşında teyzelerden bir farkım yok.:cry:

Canım resmen beni anlatmışsın.Sanki dünyanın yükü üzerimde gibi.Beninkine de 1 ay kaldı ama böyle tatlı telaş falan hiç yok.Bitse artık diyorum kendi kendime.Nişanlımı da çok seviyorum ama bu evlilik hazırlıkları resmen beni baydı.Hiç bir eksik bitmiyor.Çok halsizim ben de vitamin falan kullanmayı düşünüyorum.25 yaşındayım ama 50 yaşında teyzelerden bir farkım yok.:cry:
canım şimdi doktordan geldim 4 gündür ishalim var bisürü tahlil yaptılar sonuc sinirselmiş bitirdi resmen beni bu düğün olayı ne yüzüm gülüo ne halim gücüm var halsizlikten ölcem sanki hevesim kayboldu allahım olsa da bitse bıktımmmm tatlı deil acı telaş bunlar

canım şimdi doktordan geldim 4 gündür ishalim var bisürü tahlil yaptılar sonuc sinirselmiş bitirdi resmen beni bu düğün olayı ne yüzüm gülüo ne halim gücüm var halsizlikten ölcem sanki hevesim kayboldu allahım olsa da bitse bıktımmmm tatlı deil acı telaş bunlar
Aynen öyle acı çekiyoruz resmen.Benimde midem kasılıyor taş gibi oluyor.Bende gittim stresten dedi ilaç verdi iyileşmezse hortum sokucaz dedi.:cry: Bide herkes abartıyosun sıkma kendini bizde evlendik bi sürü şeyimiz eksikti falan diyolar ya gıcık oluyorum.Eskiden evlenmek daha kolaymış heralde şimdi çok detay var bi mutfak eşyalarına girdin mi çıkamıyosun zaten..:skandal:

Aynen öyle acı çekiyoruz resmen.Benimde midem kasılıyor taş gibi oluyor.Bende gittim stresten dedi ilaç verdi iyileşmezse hortum sokucaz dedi.:cry: Bide herkes abartıyosun sıkma kendini bizde evlendik bi sürü şeyimiz eksikti falan diyolar ya gıcık oluyorum.Eskiden evlenmek daha kolaymış heralde şimdi çok detay var bi mutfak eşyalarına girdin mi çıkamıyosun zaten..:skandal:
zaten herkes bizi bu hale getiren kendi stresimiz yetmiomus gibi alınacaklar eksikler yapılacak su bu zaten beyinde bide milletin bos lafları var cıldırmalık resmen

Aynen öyle Allah bize yardım etsin valla çok yoruldum tükendim.Bir de diyorum evlilikte böyle zor mu olucak diye kendi kendime korku oluştu yani.

Yaşadıkların, hissettiklerin gerçekten çok normal. Aynı şeyleri bende hissetmiştim. Ama hepsi vesvese. Sen şimdi yuvanın hayalini kur. :) Kendini bu gibi düşüncelerle yıpratma. Allah daim etsin evliliğinizi ve sevginizi..

Aynen öyle Allah bize yardım etsin valla çok yoruldum tükendim.Bir de diyorum evlilikte böyle zor mu olucak diye kendi kendime korku oluştu yani.
evlilik de böyle olursa bittik resmen yaaa :(( inş balayına gittiğimizde hersey geride kalmıs olacak.. ben bide anne evimde hiçbişey yapmadan büyüdüm.. evlenince nasıl yetişcek hersey bilmiyorum gerci cok hızlıyımdır iş konusunda ama:) bir de kv sorunsalım var psikolojisi bozuk bir kadın o da gerio beni allahtan eşim cok iyi hep kolluo

evlilik de böyle olursa bittik resmen yaaa :KK43:( inş balayına gittiğimizde hersey geride kalmıs olacak.. ben bide anne evimde hiçbişey yapmadan büyüdüm.. evlenince nasıl yetişcek hersey bilmiyorum gerci cok hızlıyımdır iş konusunda ama:) bir de kv sorunsalım var psikolojisi bozuk bir kadın o da gerio beni allahtan eşim cok iyi hep kolluo
Valla canım ben de aynı şekildeyim.Hep okul oldu okuldan sonra da iş hayatı derken hiç evde kalamadım.Yemek konusunda ben de çok becerikli sayılmam maalesef.Ama elimiz alışınca yapıcağımıza eminim.Diğer konuyu da takma bence.Eşin iyi olduktan sonra sorun kalmaz bence.Ama ne derse tamam anne sen haklısın falan de ben öyle diyorum sonra olmuyomuş öyle annecim diyorum bişey demiyor.Yani birazcık alttan alıcaksın zor bir durum ama maalesef öyle.Eşin çok iyi olsun annesiyle anlaşamazsan pençelerini çıkarıyorlar valla hemen.

sonuc sinirselmiş bitirdi resmen beni bu düğün olayı ne yüzüm gülüo ne halim gücüm var halsizlikten ölcem sanki hevesim kayboldu allahım olsa da bitse bıktımmmm tatlı deil acı telaş bunlar

Tam beni anlatiyorsunuz. Zor bir donem gecirdim ben nisanli olarak. Hic bir seyden heves alamadim.

bende aynı duyguları yaşadım. çoğu şey ters gitti, düğün günü de dudağımda uçuk çıktı.
ama şimdi düşününce amaaaaan diyorum, ne gerek varmış o kadar strese, herşey olacağına varıyor zaten, sen zevkini çıkaramadığınla kalıyorsun. şimdiki aklım olsa hiç umursamazdım.

Konuyu bir ara ben mi yazdim.die dusundum :)
Benim dusuncelerimi yazmissin hatta bir kacta ben ekleyim
Dugunumde trafoya kedi kacip elektrikler gidebilir
Kavga cikabilir
Gelinligime basip dusebilirim herkes gulebilir
Konvoyda Allah korusun kaza olabilir
Olmadik yerden biei bisey deyip dugun bozulabilir
Eski erkek ark msj atabilir
Vs vs

Neden bu dusuncelerimiz var biliyomusun mutlu olmaya aliskin diiz hep hayal kirikligi yasadik ve bunda da bisey cikacak diye korkuyoruz cnm

Insallah hayirlisiyla dugunun guzel gecer ve cok mutlu olursun
Gelismeleri bize de bildir olur mu :KK49:

Birebir aynilarini yasiyorum, sanki birileri olecek, sacim kotu olacak, isler yetismeyecek hep benzeri endiselerim Var Ama kimseye yansitmiyorum 've dusunmemeye calisiyorum. Dugun oncesi normal sanirim.

bence evlilik sendromları kişiden kişiye değişiyor bende çook daha takıntılı halde :(

Back