Canım ben koltuk altı-yüz bi de alt bacak (dize kadar) yaptırıyorum, 1 sene falan oluyo heralde başlayalı, azalma oldu tabiki ama tam istediğim gibi değil, yüzde yine sivilceleri artırdı bende
Öncesinde jiletle alıyolar benim gittiğim yerde, öyle bi lazer tavsiye etmem, ben de değiştirmeyi düşünüyorum, bakalım napıcam. Canım dediğim gibi en fazla 3-4 ay daha kullanıcam diane 35 i ve soğan kürü de deniycem, şu an da dr a gidip yine olumsuz şeyler duymayı hiç istemiyorum
Bu zaman da hem kendim bitkisel bişeyler de denemiş olurum, belki o zaman sonuç daha iyi olur, sonrasında artık doğum kontrol hapı kullanmak istemediğimi söyliycem, evlilik düşündüğümü söyliycem, ben dediğim profesöre bu ilacı kullanmak istemediğimi söylemiştim zaten, çarpıntı yapıyo mide bulantısı yapıyo demiştim, bana çocuk düşünmüyosan tedavi yolu bu demişti
Diane 35 e ek olarak bana da kanı sulandırsın diye ecopirin ve mide bulantısı için de ayrıca bi ilaç vermişti, 3-4 ay daha sabredicem, soğan kürü falan da yaparım, sonra da dr a artık kullanmak istemediğimi söylerim. Fikirlerin ve yardımın için Allah razı olsun, her şey gönlünce olsun hayırlısıyla