para yada altın briktiremiyorum ki ablacım:18:Haklısın.Çamaşır makinesi vs alıp bekletmek akıllıca değil bencede.5 sene sonra değişik modeller olacak.Yada belki fikrin değişecek.Dövizveya altın almak bana mantıklı geldi.
tşk ederim cnm o zaman bernardo nun yemek setini alcam ben
tencere- çatal kaşık bıçak- günlük yemek takımı- kahvaltı takımı
hepsi birden aradan çıkmış olur. Umarım pişman olmaz. biyersen başlamalıyım evet . ilk iş olarak bernardoya gidicem öyleyse.
sonrasında sizin de dediğiniz gibi arkadı gelir zaten. bornoz pike vs.
siz başladınız mı çeyize. başladıysanız ilk ne aldınız??
benim de 3 yıla yakın bir ilişkim var büyük ihtimal 3 sene sonra filan evlenicez evde bir şeyler alıp koymaya yerim yok zaten evimiz çok küçük hem de daha üç sene olduğundan şimdiden almak istemiyorum annemle altın biriktiriyoruz şimdilik. Nişanlandıktan sonra almayı planlıyorum her şeyi zaten büyük ihtimal maksimum 5-6 ay filan nişanlı kalırız o dönem zarfında biriktirdiğim parayla da alırım diye düşünüyorum her şeyi kızlar.
Bernardoda tencere yemek tkmı vs hepsi araan çıkıyor 2000 tl kadar fiyatı var. hepsi birden aradan çıkmış olacak ne güzel dimiEn iyisini yaparsın cnm, para biriktirince aynı yerde kalıyo, ama bi yandan da herşeyin fiyatı artıyor. Kampanyaları takip et düşeş gelince hiç kaçırma. Ben ilk işe girdiğimde başladım 4 sene oluyoilk çatal bıçak takımımı almıştım mesela sonra onu ödedim hemen arkasından kahvaltı takımı ile tencere takımı aldım sonraa kendimi tutamadım zaten kampanya indirim görünce hemen alıyorum mesela geriye baktığımda aldığım şeylerin fiyatı 1,5 misli artmış şimdi almaya kalksam o kadar parayı bulamazdım gerçekten. Şimdi herşeyim hazır Ufak tefek eksiklerim kaldı sadece:79:
canım bence bı sure para olarak bırıktır daha sonra altın almaya basla..para bı sekılde harcanıyor bankada durunca..yanı en azındn ben bankamatıkte tutunca sankı para gıtmıomus gıbı harcıyorum..en ıyı bırıkım yapma seklı altın almak bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?