Fotoğrafları nikahtan sonra gördüm.Hic mantikli degil psikolojik sorunlari var galiba. Evlendiniz mi daha nikah olmadi mi?
Sorduk, kurtulmak istedin mi diye. Ayrıca nikah tarihi yaklaştıkça bende mutsuzsan bitirebiliriz demiştim, bana her defasında mutlu olduğunu bu stresli günlerin geçeceğini ve onlarda boşanma olmadığını mezara kadar aile olacağımızı söylüyordu. Konuyu hiç bir yere koyamıyorumHiç normal değil. Bence bitmesini istiyor ama sen bitir istiyor.
Şimdi iş buralara geldi, nasıl ilerleyeceğimi bilemiyorum, bundan sonra devam edemem.Evlendiniz mi? Karaktersiz biriymis kendisi
Böyle bir adamla evli kalmak resmen aptallık ya.Dugune 2 hafta kala 1 hafta kala moralimi bozdular da ayrıldım.Nasil bunları duyupta nikah masasına oturdunuz ? Hiç mi Çalıkuşu'nu okumadınız mesela.Aldatildigini duyar duymaz İstanbul'dan Anadolu'ya tayin istiyor.O devirde İstanbul'da her imkan varken illa Anadolu'ya gitmek istedi.Nasil mideniz aldı da evlendiniz ?Evlilikten 1 hafta önce kocam bir kızla fotoğrafını sahte email adresinden benimle paylaştı, bunu görmedim. Nikahtan 2 gün önce de ailemi kardeşine bir dost şeklinde aratıp kendisi hakkında çok çok kötü şeyler söyletmiş. Bunu neden yaptığını sorduğumda hep gitmek istiyordun benimle kalıp kalmayacağını görmek istedim diyor. İlaveten bu süreçte beni çok sevdiğini ve mezara kadar birlikte olacağımızı, karısı olduğum için çok şanslı olduğunu da söyleyip arkadan böyle işler yapıyor.
Ayrılmak istediğini söyleseydin ayrılabileceğimizi söyledikçe seni seviyorum sensiz hayat haram, artık gitmek yok mezara kadar diyordu. Bunu hiç anlayamadım, yani herkese rezil olmak mı, nikah evresi koynuna girdiğim adamın böyle işlere bulaşması mı düşünce sistemim tamamen durdu.
Nur topu gibi bir psikopatiniz oldu. Gözünüz aydın. Ama olsun sizi çok seviyor dimiEvlilikten 1 hafta önce kocam bir kızla fotoğrafını sahte email adresinden benimle paylaştı, bunu görmedim. Nikahtan 2 gün önce de ailemi kardeşine bir dost şeklinde aratıp kendisi hakkında çok çok kötü şeyler söyletmiş. Bunu neden yaptığını sorduğumda hep gitmek istiyordun benimle kalıp kalmayacağını görmek istedim diyor. İlaveten bu süreçte beni çok sevdiğini ve mezara kadar birlikte olacağımızı, karısı olduğum için çok şanslı olduğunu da söyleyip arkadan böyle işler yapıyor.
Ayrılmak istediğini söyleseydin ayrılabileceğimizi söyledikçe seni seviyorum sensiz hayat haram, artık gitmek yok mezara kadar diyordu. Bunu hiç anlayamadım, yani herkese rezil olmak mı, nikah evresi koynuna girdiğim adamın böyle işlere bulaşması mı düşünce sistemim tamamen durdu.
Şizofren teşhisi hemen böyle konulmuyor cicim benim aklıma daha farklı şeyler geldi sanki unutamadığı biri varmış da evlilik öncesi düğünden nasıl yırtabilirim gibi denemelerBariz, bir şekilde sizden kurtulmak istiyor ve böyle numaralara başvuruyor. Bir diğer ihtimalle ise şizofren, hemen kurtulun bu adamdan.Çok tehlikeli.
Hiç şizofren bir tanıdığın oldu mu Niloya?Sana kendinden şüphe ettirirler.Onun dışında teşhis koymak kim, biz kimiz.Uzmanlar bilir onuŞizofren teşhisi hemen böyle konulmuyor cicim benim aklıma daha farklı şeyler geldi sanki unutamadığı biri varmış da evlilik öncesi düğünden nasıl yırtabilirim gibi denemeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?