Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düğün öncesinde ilk gecede dahil sorunların yasanmaması için hangi doktora gidilmeli ( kızlık türü , yumurtlama sorunu, vs gibi konular için ) bizim toplumumuzda bu çok önemli biliyorsunuz. Bilgisi olan varsa aylasırsa cok iyi olur :)
ben kadın doğuma gitmiştim hem korunma yöntemleri ile ilgili konuşmuştuk ultrasona sokmuştu beni şimdi 7 aylık evliyim gene gidicem yakında çoocuk düşünüyorum evlendikten sonra hiç gitmedim alttan muayene ederler heralde evlenmeden önce bir tek ultrasona sokuyorlar
ben kadın doğuma gitmiştim hem korunma yöntemleri ile ilgili konuşmuştuk ultrasona sokmuştu beni şimdi 7 aylık evliyim gene gidicem yakında çoocuk düşünüyorum evlendikten sonra hiç gitmedim alttan muayene ederler heralde evlenmeden önce bir tek ultrasona sokuyorlar
Tesekkur ederim canım ilgin için. henüz bekarım ve bakireyim. Hormon bozuklugum vardı kucukken teshis konmustu 3 yıl once tekrar testte ise yok gözukuyodu ama o belırtıleırm hala var ve tedirginim.. Kadın doğuma gitmem gerek sanırım..