Evlilik öncesi ilişki yaşayanlar...

sanırım burdakı herkes yalnış anlamıs cinsel ilişki yaşamadım sadece sızın evlılık oncesı olan bu durumla ılgılı düşüncesinizi öğrenmek istemişdim

Böyle bir şeyi neden merak ediyorsun ki CADIARZU Yaşanır yada yaşanmaz herkesin kendi bileceği iş...

başlıktaki heyacandan içeriği yazmaya sıra gelmemiş olabilir bu cumlen hiç hoş değill kirmiziaba

sanırım burdakı herkes yalnış anlamıs cinsel ilişki yaşamadım sadece sızın evlılık oncesı olan bu durumla ılgılı düşüncesinizi öğrenmek istemişdim

:kedi: bundan şu yukarda dediğin anlaşılıyor mu sence

yanlış anlaşılmaya müsait şeyler yazma bence

konu açılırken içerik yazılır suratlar konulmaz ki derdin anlaşılsın. diğer konularında öyle. konu açmak konusunda bilgin yok sanırım. kaydirigubbakcemile2

cümlemde gayet hoş bence. senin keyfine göre cümle kuramıcam kusura bakma poncuk.ohaoldumsmile tam konuna yakışan pardon ortada konu yok sadece başlık varaklinialirimsmile

benım de dedıgım bunun gıbı fıkırlerınız nedır ne degıldır onu öğrenmekdı t.ederım

bunlar sorularak fikir alınarak yaşanmaz ki
istersin karşındaki de ister,belli bi yaşa gelmişsindir,kendinden eminsindir,herşeyin zar olmadığının bilincindesindir,yarın öbür gün ayrılık olduğunda vah vah kendimi hangi köprüden atsam bunalımlarına girmeyeceksindir,yaşarsın
yani belli bi kıstas yok 'şu noktaya kadar yaşa şundan sonrası cısss' diye
kişinin kendi arzusu bilir..

ilk açıklamayı sen yapmışsın canım cesaretin için seni kutluyorumvereliniortak

:1hug: katılıyorum canım...

Her kızın başına gelir üzülme geçer (!) diyeceğim olmayacak şimdi...
Eğer istiyorsan yaşa, istemiyorsan da yaşama bekle evlenene kadar...
Bilinçli olmak önemli gerisi hikaye... :sm_confused:

tşk ederim.yerimsenibenkonunun neden bu kadar eleştiri aldığınıda anlayamadım:1no2:

ilk gece başlıklı onlarca açılmış konu varken bu konunun eleştirlmesi banada ilginç geldi. ayrıca söylediğim başılklı konulara yüzlerce yorum yapılmış iken sana katılmamak münkün mü canım kafamçokkarıştı

evlilik öncesi kesinlikle ilişkiye girmyein..nişanlıda olunsa bunu yapmayın..cünkü yarının ne getireceiği belli olmaz..hem herseyi zamanında yaşamak varken neden şeytana uyuyorsunz ki...

valla bence sunu bilmek istemis

sizce dogrumu degilmi, yaparmiydiniz yapmazmiydiniz evlilik öncesi cinsel iliski...

ben yapmazdim, kisa ve öz :)))

yapan da vardir yapmayanda, herkesin kendi bilecegi is, kendi namusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…