sanırım burdakı herkes yalnış anlamıs cinsel ilişki yaşamadım sadece sızın evlılık oncesı olan bu durumla ılgılı düşüncesinizi öğrenmek istemişdim
başlıktaki heyacandan içeriği yazmaya sıra gelmemiş olabilir bu cumlen hiç hoş değill kirmiziaba
sanırım burdakı herkes yalnış anlamıs cinsel ilişki yaşamadım sadece sızın evlılık oncesı olan bu durumla ılgılı düşüncesinizi öğrenmek istemişdim
:kedi:
:kedi:
kımse cevaplamamıs dur ben yazayım barıeyvahedigeldismilemasum degılız hıc bırımız kardes kardes oturmadık herhaldeama benım fıkrım yasanmamalı.erkek sonucta guven olmaz aklından kımbılır neler gecer.evlılık oncesı cınsel ılıskıye kesınlıkle hayır dıyorum ben lmaz:
Kucukken bardak kırmısdım.Ama soyleyememısdım cocuk aklı kızarlar dıye.
Ama nasıl olduysa soyle bı taktık ızlemısdım.
Anneme sordum hıc kucukken bardak kırdın mı dıye?
kımse cevaplamamıs dur ben yazayım barıeyvahedigeldismilemasum degılız hıc bırımız kardes kardes oturmadık herhaldeama benım fıkrım yasanmamalı.erkek sonucta guven olmaz aklından kımbılır neler gecer.evlılık oncesı cınsel ılıskıye kesınlıkle hayır dıyorum ben lmaz:
ilk açıklamayı sen yapmışsın canım cesaretin için seni kutluyorumvereliniortak
bunlar sorularak fikir alınarak yaşanmaz ki
istersin karşındaki de ister,belli bi yaşa gelmişsindir,kendinden eminsindir,herşeyin zar olmadığının bilincindesindir,yarın öbür gün ayrılık olduğunda vah vah kendimi hangi köprüden atsam bunalımlarına girmeyeceksindir,yaşarsın
yani belli bi kıstas yok 'şu noktaya kadar yaşa şundan sonrası cısss' diye
kişinin kendi arzusu bilir..
tşk ederim.yerimsenibenkonunun neden bu kadar eleştiri aldığınıda anlayamadım:1no2:
valla bence sunu bilmek istemis
sizce dogrumu degilmi, yaparmiydiniz yapmazmiydiniz evlilik öncesi cinsel iliski...
ben yapmazdim, kisa ve öz :)))
yapan da vardir yapmayanda, herkesin kendi bilecegi is, kendi namusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?