Evlilik mi dediniz :))

Katılıyorum arkadaşlar....Evlilik gerçekten aşkı öldürüyor... Ve sonunda GİT ÖTE oluyor....!:1glare:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: evet evlilik aşkı öldürüyo ama sevgiyide çoğaltıyo bence sevgi daha önemli yeterki sevgiyi taze tutmayı başar

Mutlu evlilik icin 4 sart!!!!

1. Guzel yemek yapan, evi cekip cevirebilen bir kadin olmali!!
2. Iyi paran kazanan, kendi ayaklarinin uzerinde durabilen bir kadin olmali!!
3. Yatakta sinir tanimayan arzulu ve sirdasli bir kadin olmali!!
4. BU 3 KADININ BIRBIRILERINDEN HABERI OLMALI!!!!

Kader25 .!.:
Mutlu evlilik icin 4 sart!!!!

1. Guzel yemek yapan, evi cekip cevirebilen bir kadin olmali!!
2. Iyi paran kazanan, kendi ayaklarinin uzerinde durabilen bir kadin olmali!!
3. Yatakta sinir tanimayan arzulu ve sirdasli bir kadin olmali!!
4. BU 3 KADININ BIRBIRILERINDEN HABERI OLMALI!!!!

çok güzel bi nasihat:biggrin:

Evlilikte başarı yalnız aranan kişiyi bulmakta değil aynı zamanda aranan kişi olmaktır.
bence evlilik aski oldurmuyor onu biz olduruyoruz..kaciniz evlendikten ya da cocuk yaptiktan sonra hergun bakimli ve evlendiginiz zaman ki gibi zayifkalabildiniz..ne ekersek onu biciyoruz..e biz kendimizi salinca erkeklerde kendini evde saliyor ama disarida guzel ve bakimli kadin gorunce onlari degil sizin eski halinizi ozluyorlar:smilewinkgrin: ben esimle on yildir birlikteyim bunun son bes yili evliyiz ve ben esimin bana hala asik oldugunu biliyorum:yes:

Ben Evlilik Oncesi Ask Yasamadigim Icin Evlendikten Sonra ölen Bir Askim Olmadi..simdilik Yasiyor Askimiz Ama Ilerisi Icin Birsey Diyemem.umarim Askimiz ölmezzzz :)

ya herkes onaylamıs ınsan korkuyo valla:KK43: herzaman baslardakı gıbı olamaz mı? ınsandan ınsana farkeder sanırım oyle umuyorum:)

X