• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik mevsimi :)

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Allah tüm evlenen herkesi mutlu etsin . İki günden beri facebook açtığımda nişan , kına ve düğün fotoları .... Düğün davetleri .....

Bu resimler hoşuma gidiyor bakmak ama ama ama

Kendimi telaşa düşmüş geçmiş hissediyorum .. Geç kalmış hissetmek ..

Doğru olmayan düşünceler içinde olabilirim herkesin hayatı farklı ama

Aile bireyleri yani kuzenlerin hepsi evlendi benden küçükler bile , hatta kuzenimin çoçuğu bile

Üniversiteden mezun olduğumdan beri tüm bölüm evlendi galiba .. Ki 250 kişiydik ..

En yakın arkadaş çevremde bile ..

Ben kendi hayatımı sürdürüyorum ama toplum içinde kendimi iyi hissetmemeye başladım . Sanki beni parmakla gösteriyorlar ..:(

İmalar , turşu suyular vs yakıştırmalar ...

Bu arada yaşım 27 :) Tabiki geç değil ama inanın insanın çevresi böyle olunca işim içinden çıkmak zor geliyor ..

Allah tüm evlenen herkesi mutlu etsin . İki günden beri facebook açtığımda nişan , kına ve düğün fotoları .... Düğün davetleri .....

Aile bireyleri yani kuzenlerin hepsi evlendi benden küçükler bile , hatta kuzenimin çoçuğu bile

Üniversiteden mezun olduğumdan beri tüm bölüm evlendi galiba .. Ki 250 kişiydik ..

Ben kendi hayatımı sürdürüyorum ama toplum içinde kendimi iyi hissetmemeye başladım . Sanki beni parmakla gösteriyorlar ..:(

Bu arada yaşım 27 :) Tabiki geç değil ama inanın insanın çevresi böyle olunca işim içinden çıkmak zor geliyor ..
yalnız değilsin tatlımmm :27::27:

Off ne kadar gec o kafar iyi tatlim..insanin boyu uzamiyor evlenince bn de 28 yasindayim sabahtan beri yemek bulasik cart curt...nasil olsa evleneceksin bugunlerin tafini cikart...

BENCE hiç sıkıntı yok kendine dert etme senin de vardır bi kısmetin Allah iyilerle karşılaştırsın :D

Bebisim ben senin yasinda universiteden mezun oluyodum daha citirdim ozamanlar.ben 30yasimda evlendim.senin yaslarin benim en guzel yillarimdi.diger yandan beni isteyenler oluyordu ama gonul bu iste sevmek ister.en son 28yasimin sonlarinda biriyle gorustum hayir dedim bana dediki sen herhakde biriyle birlikte oldun evlenirsen ortaya cikacak korkun var ben seni oyle kabul ederim dedi.Allahin cezasi agzim acik kalmisti pis herif.yani insanlar hep onlara gore gece kaldigim icin laf ettiler gunahimida aldilar bolbol.kulagimada geldi yuzumede soylendi.Ama ne oldu 29yasimda canimin yarisi inanilmasi zor birolayla karsima cikti ve 2ayda nisanlandik.1yilsonra evlendik.goxunu seveyim insanlari bosver onlsr hep konusur simdi 33yasima giriyorum carsamba gunu cocugum yok diye kulp takmaya basladilar.Son sozum hayat senin en guzel yaslarindasin mutlu yasa veAllah tan hayirli es dile.sevgiler...

Evli bir yakınım .. hem turşu suyu diyo .. hem evlenme evlenme diyor ..Kısmetim çıksa bozuluyor sanki ya.. Anlamadım .. Nelerle uğraşıyoruz :(

Yalnız değilsin canım :)
Üstelik ben facebookta söz, nişan, kına, düğün fotoğraflarını bitirdim, artık hamilelik ve doğum fotoğraflarına geçtim :1::1:
Benim de nerden baksan bi 3 senem var :D

İnsan evliliği düşünmese bile çevre baskısı. Aynı durum bendede var aılem dalga gecerek laf vuruyor evde kaldı. Arkadas anlanıyorumki ben mutluyum böyke hayallerim var evlenınce basım göğe erecek yas 27 benımde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çevrenin baskısı bitmez ki güzelim. Elalemin ağzı torba değil. Sorular da bitmez, biri var mı, nişan ne zaman, evlilik ne zaman, çocuk ne zaman... Ben de yaklaşık iki yıllık evliyim, çocuğum yok. Geçenlerde bir yakınım bana doktor önerisiyle geldi. Çok iyimiş, gidenler hemen hamile kalıyormuş, bi görünsem iyi olurmuş. Ağzım açık kaldı. Cevap bile veremedim valla.

cnm bende 28 yasımdayım hayatmdada kımse yok gönlümde var ama henuz ekşın olmus degıl. allah hayırlı ınsanlarla karsılastırsn. yas gecıyor dyede sevmedigimiz ınsanla evlencek halımız yokya .. :34:allah gonlumuze gore versin ınsallaah. benım her zaman umudum var. cok dua edıyorum. allahın ısımlerini oku hergun cnm huzur bulucaksn

Back