• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik korkusu

biliyomusun ne kadar çok bekledim ben o insanı tam 6 sene hayalimdeki kişiyi o kişye aşıktım ama karşılıksız kaldı aşkım bana hiç umut vermedi hem çok iyi bi insandı hemde gönlüme hitap ediyodu herşeyiyle görünce çarpıntıdan ölücek gibi oluyodum yine görsem yine öyle olurum ama o bana karşı hiç bişey hissetmediki karşılık vermedi sadece aklıma abimin arkadaşı olduğu için olablirmi diye belki diye düşünmüştüm ama sevseydi bunumu sorun yapıcaktı çok samimide değillerdi sonuçta abimle ama kuzenimle kardeş gibiler ama neyse sonuç olarak o sevmedi bende kabullendim başka biri çıkmadı zaten karşıma inanmıyorumda zaten artık. beni mutlu eden biri var şuan evlilik için erken evet ama ondan ayrılmakta istemiyorum aşık olmasamda sevgim saygım güvenim var ama evliliği nası ertelicem onu bilmiyorum aileler öğrendi :(

Son düzenleme:
canımm sana o kadar uzunca bi mesaj yazdım ki ama sonradan hata geldi 100 msj olmadıgı için özel msj gönderemiyormuşum :( akşama kdr dolucak bu gidişle :1:

cnm merhaba;
öncelikle şunu söylemek istiyorum neden aşkı arıyorsun ki sevdiğin birini bulmuşsun ne güzel:16: aşk sabun köpüğü gibidir ilk başta diri kocaman görünür sonradan söner gider elinde hiç bişi kalmaz:31: bence sevgi saygı aşkın önünde daha ciddi duygular:34:sevdiğin adamın herşeyine koşulsuz katlanırsın çünkü sevgi öyle bir bağdır ki annenden babandan kardeşinden ne kadar kötü olsalarda kopamazsın dimi sevgi böyledir işte ama aşkta ilk gözün kör olur sonra uyanmaya gerçekleri görmeye başlarsın ya aşkık olduğum adam bu mu diye aşkta mantıklı kararlar veremezsin çünkü gözün hiç birşey görmez:31:

cnm bence sevdiğin seni mutlu eden insanla birlikte bir ömür geçir çünkü evlenince inan o heyecan tutku pek kalmıyor koşuşturmaca hayat gailesi ister istemez bazı şeyler monotonlaşıyor:50: ama sevdiğim kişiyle birlikte olunca kısada olsa zaman geçirince çook mutlu oluyorsun:34: solitary demişti dersin:34:

canımm sana en kısa zamanda yazıcammm :16:
tmm canım bekliyorum :))
cnm merhaba;
öncelikle şunu söylemek istiyorum neden aşkı arıyorsun ki sevdiğin birini bulmuşsun ne güzel:16: aşk sabun köpüğü gibidir ilk başta diri kocaman görünür sonradan söner gider elinde hiç bişi kalmaz:31: bence sevgi saygı aşkın önünde daha ciddi duygular:34:sevdiğin adamın herşeyine koşulsuz katlanırsın çünkü sevgi öyle bir bağdır ki annenden babandan kardeşinden ne kadar kötü olsalarda kopamazsın dimi sevgi böyledir işte ama aşkta ilk gözün kör olur sonra uyanmaya gerçekleri görmeye başlarsın ya aşkık olduğum adam bu mu diye aşkta mantıklı kararlar veremezsin çünkü gözün hiç birşey görmez:31:

cnm bence sevdiğin seni mutlu eden insanla birlikte bir ömür geçir çünkü evlenince inan o heyecan tutku pek kalmıyor koşuşturmaca hayat gailesi ister istemez bazı şeyler monotonlaşıyor:50: ama sevdiğim kişiyle birlikte olunca kısada olsa zaman geçirince çook mutlu oluyorsun:34: solitary demişti dersin:34:

sağol cnm yorumun için .. peki sen aşık olarak mı evlendin yoksa sadece severek güvenerek mi benim gibi

Son düzenleme:
tmm canım bekliyorum :))

sağol cnm yorumun için .. peki sen aşık olarak mı evlendin yoksa sadece severek güvenerek mi benim gibi

cnm ben deli gibi sevdim hala içim titrer ona bakınca allah'ım herkese bu duyguyu nasip etsin:16: aşkla sevgi çok yakın duygu gibi görünsele rde dediğim gibi aşk gelip geçer cnm sevgi sonsuzdur

ama sevgide olsa duygularının çok yoğun olması lazım çünkü evlilik flörtten çok farklı 4 duvar arasına girince her şeyini görüyorsun cnm katlanabileceğin bir adamla evliliğe adım at o beni seviyor yeter deme sakın karşılıklı olmalı aradaki bağ

keşke allah banada nasip etseydi öyle aşk derin duyguları :( olmadı olmuyo işte:( herkese nası nasip oluyon ben anlamıyorum nası tutuyo hem aşık oluyosun hem oda sana aşık oluyo hemde çok iyi biri oluyo herkes ne kadar şanslı ben aşık olmuştum ama karşlık görmemiştim karşımdakinden sonrada olmadı zaten şuanki sevgilim bana aşık ama ben değilim yaşımda geçiyo inanmıyorum artık aşkı bulacağımada bide aşık olcağım kişi ya kötü biri olursa çok üzerse beni bide o var :( seviyorum ama derin duygularım yok ama ayrılsam üzülürüm yanında mutluyum çünkü. kafam çok karışık :( sizce herkes hayatta aşık olacağı biriyle evlenebilir mi yoksa bu şans işimi herkez aşkı bulamaz mı

Son düzenleme:
şunu gördüm ilk olarak, sende yazmışsın ben negatifim diye gerçekten öylesin ;) sebebi de şu bardağın dolu tarafına geç aşk geçicidir uçar gider güveniyorsun seviyorsun durmuşsun yok evlendikten sonra utanırım vs. bunları bir çok insan hissediyor ama sonra durup demiyor ki aşık mı değilim diye? kararsızlık yapma zaten onu görmediğinde özlüyorsan ondan haber almadan gün geçiremiyorsan onun olmadığı aklına geldiğinde için buruluyorsa bu insanla evliliği de yürütebilirsin, güven ve huzuru bulduğunu düşünüyorsan devamında heyecanda evliliğinde olacak o zaman diyeceksin iyi ki evlendimm. hiç bir şey o dizilerde gördüğümüz aşklar gibi olmuyor sevgi saygı sadakat varsa hiç korkma... erkek arkadaşın olumlu bir insanmış demişsin zamana bırak.konuşun evli olsak nasıl yürütürüz gibi düşünün evlilik muhabbeti yapın sıradan bir gününüz nasıl geçer illaki gelecek hayalleri kurmuşsunuzdur içine sinmeyen şeyler varsa küçük hayalcikler içinde ortaya çıkar zaten sen merak etme..Hakkında hayırlısı olur inşallahh..

Back