düğün derneği topluluğu düşünmeyip sadee evli olduğum zamını düşündüğümde ne hissetiğimi soruyosun dimi
cevabım: kendimi huzurlu ve mutlu hissedicemi sanıyorum ama belki ona baktığımda içim titreyip kelebekler uçuşmucak ama o dokunduğunda hoşuma gicidecek mutlu olucam bana karşı anlayışlı bi koca olucak ikimizde bu ilişkiye özen göstericez diye düşünüyorum.
çok teşekkür ederim canım :) yani evlilik için öyle deli dolu aşk gerekmiyor öyle değilmi sev ve huzur mutluluk tamamdır öyel değil mi ne biliyim sanki bütün evlenenler kör kütük aşık gibi sanıyorum :)
çok sağol cnm beni rahatlattı bu konuşmaların. maddiyet aramıyorum çok lüxte gözüm yok zaten maddi sorunu yok evi arabası var tmm fazlasında gözümüz yok sadece mutlu bi yuvamız olsun. peki sen nasıl duygularla evlendin canım kalbin çarpa çarpa mı aşık olarak mı yosa benim gibi sevip güvenerek mi
"Aşksız evlilik , evliliksiz aşkı doğurur" cümlesini düşünmeni öneririm.
ceren, bir an üniversitede felsefe bölümünden ders aldığım zamanlara gittimtam anlamadım ama, anladım da snein dediğini mi anladım onu bilemedim :26:
bende tanıyarak sevdim o çok pozitif bi insan bense negatifim biraz hemen herşeyde moralimi bozarım karamsarlık çöker oysa tam tersi pozitif davranışları konuşmasıyla moral verir hemen yani beni tamamlıyor pozitif kişinin yanındada huzurlu oluyosun muhtemelen sonra güvenilir biri ailesine bakabilcek muhtaç etmicek biri çok çalışkan hani ten uyuşmazlığına yok dokundurmak istemessin mesela sevmediğine demekki sevmesem dokunmasını istemezdim içim ısınıyo ona karşı asla itici bi insan değil çirkinde değil bence ama giyinmeyi pek bilmiyor bazen eski moda gömlekler giyiyo babamızın gömleği gibi söylüyemiyorum bunu ama acaba kırılır mı diye alıngan biri değil ama ben yinede kırmasını istemem. ama tip olarak ben mesela uzun boylu yapılı erkek severdim ama o benden 4 cm kadar uzun yapısı var ama çok uzun değil işte ama şöyle düşünüyorum bide ilerde öyle tam isteiğim tipte birini bulsam aşık olsam ama o aşı oduğum kişi serseri biri yaramaz biri çapkın yada tembel bi insanda olabilir böyle olmasınıda hiç istemem sırf aşkta istemem yani hem aşk hem mantık ikisi bir arada çok zor yaşım zaten 26 ve ben öyle çok kısmetli biri değilim çok güzelde değilim ama güzelim çirkin değilim yani bundan daha iyisinide bulamam heralde
bende tanıyarak sevdim o çok pozitif bi insan bense negatifim biraz hemen herşeyde moralimi bozarım karamsarlık çöker oysa tam tersi pozitif davranışları konuşmasıyla moral verir hemen yani beni tamamlıyor pozitif kişinin yanındada huzurlu oluyosun muhtemelen sonra güvenilir biri ailesine bakabilcek muhtaç etmicek biri çok çalışkan hani ten uyuşmazlığına yok dokundurmak istemessin mesela sevmediğine demekki sevmesem dokunmasını istemezdim içim ısınıyo ona karşı asla itici bi insan değil çirkinde değil bence ama giyinmeyi pek bilmiyor bazen eski moda gömlekler giyiyo babamızın gömleği gibi söylüyemiyorum bunu ama acaba kırılır mı diye alıngan biri değil ama ben yinede kırmasını istemem. ama tip olarak ben mesela uzun boylu yapılı erkek severdim ama o benden 4 cm kadar uzun yapısı var ama çok uzun değil işte ama şöyle düşünüyorum bide ilerde öyle tam isteiğim tipte birini bulsam aşık olsam ama o aşı oduğum kişi serseri biri yaramaz biri çapkın yada tembel bi insanda olabilir böyle olmasınıda hiç istemem sırf aşkta istemem yani hem aşk hem mantık ikisi bir arada çok zor yaşım zaten 26 ve ben öyle çok kısmetli biri değilim çok güzelde değilim ama güzelim çirkin değilim yani bundan daha iyisinide bulamam heralde
ben çok duygusal insanım ama o beni incitmeyen biri tmm sonra tam istedğim tipte biri çıkarda aşık olurum ama o kişide iyi biri olmaz beni çok üzerse ne oucak o zamanda bunu kaybettiğim için üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?