Evlilik korkusu lütfen fikir verin..

bence sen kararını vermissinde biraz cesarete ihtiyacın var ..bak canim evlilik okadar zor bi yol ki inan bana bir kerede cıktınmı o yola öyle kolayda dönemiyosun hep mutluluk yok tartismalar kavgalar havada ucusuyo hele ilk yıllar cok zor geciyo sen üniv ogrencisi akli basinda bir kizsin nasil anlamissin sana yaptiklarini daha karısı degilsin bide karısı ol ozaman isler iyice karısır sunu hic unutma icinde azda olsa süphe varsa asla evlenme pisman olursun ..ve sunuda unutma ki nisan bozmak bosanmaktan daha iyidir .. ve etrafındaki insanlarda asla sana bunları söylemez nedense hep evlen düzelir die itelerler ama sonu hep hüsran oluyo ...

Sadece bir konuya değinmek istiyorum,zaten ipleri fazlasıyla vermişiniz sevdiğim dediğiniz adama.

Siz robot musunuz?

bir adam için okulunuzu dondurmaya değermi.
Yarın ayrılırsanızda ekonomik özgürlüğünüzü,sevdiğim dediğiniz adam sağlar merak etmeyin.

Benim nişanlımda tek çıkıp gezmemi istemez, herşeyi birlikte yapmamızı, birlikte almamızı ister ve bu benim hoşuma gider..
Ayrıca benim de çalışmamı istemiyor, Sen yorulma, ben çalışır sana krallar gibi bakarım diyor, bu da beni mutlu ediyor..

Bana kalırsa nişanlın okul dışında kötü birşey yapmamış.. Ama tabi herkesin yapısı farklı benim hoşuma gider, Seni bunaltır..
Kendin için iyi olanı seçmelisin, cünkü evlilik bir ömür boyu...

Benim ilk zamanlar hoşuma gidiyordu ama son zamanlarda onun işleri yoğunlaşınca çok yalnız kaldım bunalıma girdim iyice bana artık zor gelmeye başladı bugün tartıştık ara vermeye karar verdik ama 1-2 saat önce beni aradı ve uzun bir konuşma yaptı. Okula devam edebileceğimi söyledi, çalışma konusunda da nişanlımın kendi aile şirketleri var orada kendisine ileride asistanlık yapabileceğimi teklif etti. Ve bir anda bütün sinirim, stresim bunalımım geçti sanki işlerden dolayı çok fazla insanla uğraştığını ve beni fazlasıyla ihmal ettiğini kabul etti. Sanki herşey bitti derken sihirli bir değnek dokundu herşey değişti. Onu çok seviyorum. Beni zamanla daha iyi anlıcagını düşünüyorum bu yüzden onunla inşallah yoluma devam edeceğim hayırlısı olur inşallah yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Ama şunu anladım çok iş bulurum, çok okul bitiririm, böyle bir aşk asla bulamam. Herkes için hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…