Merhaba arkadaşlar, ben 23 yaşındayım, nişanlıyım, içinden çıkamadığım bir derdim var. Nişanlım hayatıma girdiği günden beri kendi istediğim değil de onun istediği hayatı yaşamaya başlamışım bunu yeni yeni farkediyorum. Aşktan, sevgiden, heyecandan gözüm kör olmuş tümüyle ipleri onun eline vermişim, şimdi ise alamıyorum. Asıl sıkıntım şu, nişanlımla tanışana kadar sosyal bir hayatım vardı, üniversite okuyordum ve aynı zamanda çalışıyordum. Ama şimdi 8aydır evdeyim ve okulumu nişanlımın isteği üzerine dondurmuştum tekrar başlamak istedim ama nişanlım izin vermedi sanıyorsam kendisi lise mezunu olduğu için istemiyor, ilk zamanlarda da çalışmaktan o kadar bıkmıştım ki, evde olmak güzel geliyordu. Ama zaman geçtikçe çok sıkılmaya, çalışma hayatını özlemeye başladım. Nişanlım şimdi çalışmama da asla izin vermiyor, vermezde. Çok yalnızım, çok sıkılıyorum, bir kaç aydır bunalımdayım. Nişanlım, ailem ve kendisi dışında tek başıma asla dışarı çıkmama izin vermez, çevremde bir tane bile arkadaşım kalmadı. 4ay sonra düğünüm var, evlenince de böyle olacak belki daha kötü olacak. Nişanlımı çok seviyorum, onu böylesine sevmesem çoktan ayrılırdım, hayatımı kendi isteklerim doğrultusunda yaşardım. Ama ona olan sevgim herşeye engel oluyor. İçimde büyük bir endişe ve korku var evliliğe dair. Arkadaşlar tecrübeleriniz varsa bana fikir verin lütfen.?