Kendi hikayemi yazicam.cok az zamanim var secmem icin.ve butun hayatim bu seicme bagli.6 sene once asik oldum ve 6 senedir beraberiz.ilk senesinde ailesi istemeye gelmek istedi.ailem etraftan ailesini sorusturdu ve ayrilmami istediler.ailem ve sevdigim arasinda kalmistim.psikolojim bozuluyordu yavas yavas.her iki taraftanda vazgecemiyor arada kaliyordum.dusuncelerim git gide artmaya basladi.panik ataklar basladi ilk once.sonra psikolojik boyutlari artdi.burda acimi cektiklerimi yazmicam.asil konu o degil cunku.2 sene tedavi aldim.ve panik atakla baslayan rahatsizlik ,bipolar,obsesif bozukluk,klinik deprsoyon ve en son sizofreni tehsisi ile ciktim hastaneden.eve getirdiler.ailem hastanede yatmama izin vermemis.bazen kimseyi tanimiyor,saldirganlasiyor,haftalarla konusmuyor,depresyonun boyutu o kadar artiyorduki beden kilitleniyordu.felc gibi.ilaclari kestiler.gunde 7-8 korkunc ilac iciyordum.bagimlilik yaratmisti hepsi.ilaclar keslince 1 ay sonra normal ben oldum.neyse cok zor zamanlar gecirdim.ve bunu sadece annem ,babam ve sevgilim bildi.sevgilim bu sure icinde hep yanimda oldu,destek oldu.biz ayrilamadik.bu hayatda yol arkadasi olduk.deli gibi sevdik.en kotu kavgamizda ,en kotu gunumuzde bile beraber agladik ,5 dk sonra sarilip gule bildik .ailesi cok sorunlu.beni istemyorlar.telefon,disari cikmak,ailemle gorusmek,giyimime her seye karisicaklar,hatta shartlari bu.ben calisan,okumus,sosyal biriyim.ama anlasiyorum sevgilimle.biz cok ayrilmaya calistik.bir ay sonra donduk bir birimize.ailem etraftan kimse onaylamiyor.annemi gecen gun razi saldim.babanla konusucam dedi.1 saat sonra tesadufen babam gelip anneme kiza talip var cok iyi,seviyyeli aile ben uygun goruyorum demis sevinerek.annemde dur bi,bu kiz gelip bana boyle boyle dedi.son yillarda beraber oldugumuzu bilmiyorlardi.kizdilar ama anlattim.inanin ben bu adamdan icimdeki sevgiden kurtulmak icin,yapmadigim sey kalmadi.gitmedigim psikolok kalmadi.basaramadim kendimle.gitti baskayla 1 ay iliski yasadi.beni unutmak icin.geldi baskasinin gozune bile bakamiyorum dedi.bende bu arada isimi kurdum,ailemin istediyi basariya ulastim,disardan her kes alkisliyordu ama benim icimde bi eksiklik vardi.simdi bu asla pismanim demiyecegim bi ask hikayem buraya kadar.secimini kendin yap dedi ailem.ya sevdigine git,yada bu gorucu usulu olana.baskasini seve bilirmiyim bilmem.ben sevdigime gidersem elimde elimizde sadece sevgi olucak.biktirip onuda tuketirlerse biteriz.ama diger secimi yapsam,normal,sosyal,bana saygi duyan belki beni seven biri olucak.ama tek bisey,o duyguyu yasamaya bilirim...sevip evlenip pisman olanlari cok gorduk.mantik evliligini yapsam huzurlu olucam.sevdigime gitsem ama huzursuz ve sadece ona sarilinca mutlu olucam.bide kizlar,fallarda,ruyalarimda yani yillardir sevdigimi secmemem icin isaretler cikiyor.evren bu zamana kadar ondan kacmam icin mesaj verdi.simdi ailem sen secimini yap diyor.lutfen yardim edin.pisman olmak degil,ailem olsun istiyorum.