siz farkında değilsiniz ama farklı yapılarda insanlarsınız bence.
benim alnıma silah dayasalar kimseyle ileride evimize şunu alırım, bunu yaparız konuşması yapmam. hiç de yapmadım. yani sizin yaşınızdayken de yapmadım. çok arabesk bence. zaten evim var (o zaman da vardı) ne alacaksam şimdi de alırım. ya da birlikte şunu yapalım diyorsam yapalım zaten, evlenmeyi beklemek için bir nedenim yok. kimsenin evlenme teklfini beklemem hayatımı yaşamk için. beklemdim (evli de değilim bu arada).
muhtemelen sevgilinizin de kafası sizden başka. daha erkek için yaşı da genç.
ha kafede çay kahve içmek için 2 sene gerçekten çok uzun. ben de olsam sıkılırım. kim olsa sıkılır. erkek tarafı da sıkılıyordur bu arada ama şu anda kafasında para konusu var yüksek ihtimalle.
erkek kendiliğinden evlenme kafasına gelmiyorsa, kendisi uğraşıp çabalayıp evlenme yoluna girmiyorsa ben o işte hayır görmüyorum işin açıkçası.
bu arada sizi haksız bulmuyorum ama birlikte yaşama şansınız filan yok anladığım kadarıyla. işte bu karar tamamen size kalıyor. 2 sene daha çay kahve içip sıkılarak bekler misiniz ? yoksa aa yeter der vazgeçer misiniz, bence her iki karar da kendi açısından haklı gerekçelere sahip, bunu buraya sormanızı çok mantıklı bulmuyorum çünkü kafa yapınızı bilmeden genelleyerek konuşuyoruz burada. sorsanız buradaki "ay neden evlenmek için acele ediyorsun" diyen çoğu kişi için sevgililik dönemleri hayatlarının en güzel dönemidir. ama siz sıkılıyorum, benim hayallerim böyle böyle diyorsunuz. o kadar farklı haller ki bunlar.
bence sizin gibi herşeyi evlilik sonrasına endeksleyerek, öyle hayaller planlar kurarak yaşayan bir insan için 3 sene nişanlı kalmak da zulüm olur. iyi düşünün bunu teklif ederken. bu sefer ay bayramda anasını aradın/aramadın, ay amcasının oğlunun sünneti oldu gittin gitmedin, ay benimle yeterince ilgilenmiyorlar, beni istemiyorlar mı konularınız olur.