Evlilik hazırlığında tecrübeli kızlar fiyat listesi için yardım bekliyorum

Öncelikle evlenecek arkadaşlara Allah kolaylık versin :) Ben de ağustos ayında evleniyorum. Eşyaların bir çoğu tamamlandı:

Beyaz Eşya: 8600 TL (Buzdolabı-Çamaşır Makinesi-Ankastre Set- Kurutma Makinesi- Bulaşık Makinesi - Bosch)
Yatak Odası: 5200 TL (Maat Mobilya-Özel Ölçü)
Köşe Takımı: 1250 TL (Eskidji Yenibosna - Özel Ölçü)
Salon Koltuk Takımı: 3250 TL (Masko)
Salon Yemek O. Takımı ve TV ünitesi: 2500 TL (Teleset - Konsol,TV sehpası, raflar, masa ve 6 sandalye)
Ayakkabılık: 500 TL (Özel ölçü isteğe göre - Mote Mobilya)
Antre Aynası: 150 TL (Özel yapım - Çizime göre elips şeklinde)
Mutfak ve Küçük oda zebra perdeleri: 100 TL (Cumartesi - Bakırköy pazarı)
Gelinlik: 3500 TL (Çağdaş Gelinlik - Bahçelievler)
Kına Yeri: 2000 TL (Bakırköy Sanat Merkezi - Hürrem Sultan Salonu , Bindallı, ikramlar, kına, çerez, aile fotoğrafları, dj, el gülü vs. dahil)
Düğün: 10500 TL (Yemekli-400 kişilik)
TV'ler: 3000 TL (LG alınacak. 1 adet 32'', 1 adet 42'')
Kuaför: 700 TL (Nokta- Bahçelievler, düğünden iki gün önce prof. saç ve makyaj dahil - prova günü fotoğraf çekimine gidilecek.)
Fotoğraf: 1100 TL (Dış çekim)
Mutfak araç gereçleri: :)) yaz yaz bitmez çok masraf edildi...

:2::2::2:

Geride kalan : Damatlık- Davetiye- Halı- Kalan perdeler- Balkon masa sandalyeleri- Kına abiyesi- Gelin çiçeği ve ayakkabısı- Dekoratif ürünler ve Mutfak araç gereçleri

Hayırlısı olsun güle güle kullanmak nasip olsun

Da çok para verilmiş gibi geldi bana buzdolabı cmakinesi bmak nı 2,150 tl verdik altus marka (arçelik garantisinde ) türkiye distribütöründen aldık. Fazlaca araştırıyorum. En uygun yeri bulmak için.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende yazayım kızlar biz çok uçtuk Allah sonumuzu hayır etsin. Düğün mekanı 35000 beyaz esya ankastre tv klima 12000 salon takımı 20000 yatak odası 8000 oturma odası 5000 halı perde yok bilmiyorum ne kadar tutar kuaför 1300 bu şekilde bizim ki dediğim gibi çok oldu hani ben fikir olsun böle yapmak isteyen olur diye yazdım

Arkadaşlar valla benim çeyiz tam ama erkek tarafı daha hiçbirşey almadı.
ben ankaradayım gelin saçı için 300 tl ye anlaştık makyaj da dahil
halılarıma 3500 e aldık annemle
tencere takımları düdüklü çaydanlık yemek takımları çkb set sandıklı günlük kullanım için yemek takımları ve çkb falan bunlar 7000 falan tuttu
yatak örtüleri nevresim takımları pike takımları masa örtüleri ben bunları çok abarttım 7000 falan tuttu her gördüğümü aldım evde koycak yer kalmadı
bievden süs eşyalarımı aldım vazo çerceve falan saklama kapları çay setleri kahvaltılık setler banyo setleri 2000 tl tuttu.
yatak odası da özel yapım 6000 tl tuttu alacacak hiçbirşey kalmadı.ama çok masraf yaptık ama dört dörtlük oldu

Bende yeni evlendim
yemek odası yatak odası oturma odam salon takımım bence herşeyin en iyisindendi inegölden hepsi 14 000
bulaşık çamaşır buzdolabı bocsh 5 000
set üstüm termikel 175 lira
mikro dalga ve fırın arçelik 400 lira
hallılarım 5 parça 1200 lira kaşmir ve saray
tv lg 1600 lira biraz fazla aldım bilyrm çok gereksiz bişey aslında
yatağımı yataştan ötv indirimli almıştım star soft yatağım 160*200 ölçüsü 500 liraya almıştım indirimleri takip et çift kişilik yün yorganı gene yataştan 100 liraya almştm anneler günnde nevresimler 100 liraydı taç ın
90 liraya karaca home pike aldım
yemek takımı - çatal kaşık seti - tencere setimi korkmazdan set olarak 1200 liraya
şuan hala çeyiz setleri var mutlaka bak
günlük yemek takımım bimden güraların 12 kişilik 120 liraya almıştım

Gelinliğimi 1000 liraya diktirdim tesettürlü
damatlığı ds damattan 1250 liraya ayakkabı gömlek takım(papyon kuşak panotolon ceket) kol düğmesi

öyle yani:) eğer gözün yüksekte değilse ama düzgünde bişyler alıymk diyosn ii araştırcaksın indirimleri takip etceksin
listeyle olmuyo bu işler çünkü bi beğenirsin aklın kalır:)

Ben de yazayim canim
Gelinligi diktiriyorum 1400 tl
Kina abiyesi 1200 cok ama aşik oldugum icin gozum görmedi :)
Damatlik sarar ve kvc den aldik iki tane herseyi içinde 800+400
Dügün salonu 6500
Kina mekani 1200
Kina malzemeleri 250
Fotografci diş cekim olcak 1200
Beyaz eşyalarim arçelik inox 5000
Yatak odam 2500
Oturma odam 2500
Halilar 1000
Perdeler 1200
Gunluk takimlarim karacadan catal bicak tencere tava dahil1500
Nevresimler yorganlar yastiklar yatak örtüsu filan ortalama 2500 tutmuştur
Kuafor 400
Pijama takimlari falan 1200 altinlar 10000 biz kendi altinlarimizi bile kendimiz aldik
Ben herseyimin ortalamanin üstunde oldugunu düsunuyorum cunku hepsinde indirim takip ettim ve marka olmasina dikkat ettim, biraz takintiliyim acikcasi malesef
Daha cok eksigimiz var ama benim kenarda bir parca bile çeyizim yoktu Allah kolaylik versin cok para gidio ama acikcasi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…