- Konu Sahibi KIRMIZILIKUCUKKIZ
-
Allah c.c yardsımcın olsun cnm o konuda ben şükrediyrm iyki yapmısım küçüklüğümdn beri düzüyorum kız çeyizi zor be kardesim incik cincik insanı hem maddi hme manevi yoruyorteşekkür ederimm canım.. ben bu yaşıma kadar hiç çeyiz yapmamış olmanın sıkıntısını yaşıyorum şu an.. bi de mutfak masrafı çıktı sıfırdan..
nerde yaşadığınızı merak ettim nasıl kalktınız bu kadar yükün altından
nerde yaşadığınızı merak ettim nasıl kalktınız bu kadar yükün altından
oyy sen bizim evlilik tarihini 5 yıl ileri hattı canım yaa
Allah c.c yardsımcın olsun cnm o konuda ben şükrediyrm iyki yapmısım küçüklüğümdn beri düzüyorum kız çeyizi zor be kardesim incik cincik insanı hem maddi hme manevi yoruyor
öncelikle çok teşekkür ederim canım.. nikah şekerlerimi ben de kendim yapmayı düşünüyordum daha uyguna gelecek.. fotoğrafçı biraz pahalı geldi de dış mekan çekimi miydi canım
Aynen oyle kiz tarafinin bu masraflari hic goze gözükmüyor erkek tarafinin taktigi altindan daha fazla ceyiz masrafi var ama iste hep ivir zivira gittigi icin ufak gorunuyor
off of canım biz evlenemicez bu gidişle :2:
sıkma canını canım emin ol allah yardım ediyo bi şekilde nasıl olduğunu anlamıyosun bile ben 2.5 yıldır nişnlıyım düğün tarihim 10 ay kala belli oldu bi iğnem bile yoktu kızıyodum anneme benim hiçbişeyim yok nasıl alcaz napcaz diye sonra bi başladık yavaş yavaş her ay maaşımızla azar azar aldık bide baktık hepsi bitmiş eşyalarıda beyaz eşyayıda tarih belli olur olmaz tksitle aldık düğüne yakın masraf çok olcak sıkışırız diye iyikide öyle yapmışız önümüzdeki ay bütün taksitler bitiyo hiç borçsuz evlenmiş olcaz yani biraz sıktık kendimizi ama sonrası rahat olcak inşallah benden tavsiye çok önceden alın borcunu ne kadar bitirirsen o kadar kar evlenir evlenmez bir sürü borcun içine girmemiş olursunuz
en güzeli yapmışsın canım benim nişan birden oldu ocak ayında sonra subatta eylülde düğün dediler bide nişanlim işsiz kaldı uzun süre daha yeni yeni toparlanmaya başladık ama düğünden kısa süre sonra borcumuz bitmiş olacak inşallah.
inşallah canım sizin için çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?