H Halika Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2022 55 31 8 28 6 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Halika #1 Evlilik hazırlığı rahat geçen varmı ya çok merak ettim kavgasız gürültusuz
Bayanforbes Özgürlüğümüze🥂🍀 Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2021 1.447 9.208 88 6 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Halika #2 O dönemi rahat rahat geçiren varsa gözüme gözükmesin, meditasyona falan başlamıştım ben
N Newmekan 🌟💫 Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2022 680 794 33 18 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Halika #3 Halika .!.: Evlilik hazırlığı rahat geçen varmı ya çok merak ettim kavgasız gürültusuz Genişletmek için tıkla... Bence varsa bile çok çok çok azdır Ben kabus gibi bir nişan, evlilik hazırlığı geçirdim. Hatırlamak bile istemiyorum fotoğraflarımıza ve videolarımıza hiç bakmadım, bakmak istemedim. Bu dönemde ayrılan insanlar ya da ayrılmayı düşünenler çok oluyor.
Halika .!.: Evlilik hazırlığı rahat geçen varmı ya çok merak ettim kavgasız gürültusuz Genişletmek için tıkla... Bence varsa bile çok çok çok azdır Ben kabus gibi bir nişan, evlilik hazırlığı geçirdim. Hatırlamak bile istemiyorum fotoğraflarımıza ve videolarımıza hiç bakmadım, bakmak istemedim. Bu dönemde ayrılan insanlar ya da ayrılmayı düşünenler çok oluyor.