• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik hazırlığı yapanların sohbet odası işte burası =)

hayırlısı olsun canım..nişanı evde mi yapmayı düşünüosunuz yoksa salonda mı??

nişanlılık süresini uzun tutacak mısınız??

amaaaa askerliği bitirdiğimize göre bi kaç ayın lafı bile olmaz bizim gözümüzde dimi culyaam

Cnmmm bnm kiii evde olsun dio ben salon diorummm daha didişme aşamasındayız :9::9: mutemelen evde aile arasında olur :16:sanırım raamazandan sorada düğünü yaparız cnmm :54::54:

selam kızlar.. bende mayıs ta nişanlandım. nişanlım şimdi askerde:43:.. bizde 2012 ağustosun sonunda düğün düşünüyoruz..:24: iki düğün olacak bizim kısmetse..ama çeyiz meyiz filan yok bizim ortada bir iki parça bişi aldım duruyo gerisi. tayin durumuna göre belli olacak nerde oturacağımız bişi belli değil yani.. askerden döndükten sonra bir iki ay içinde yapacaz herşeyi nasıl altından kalkacaksak artık..herkes sevdiğine bir an önce kavuşur inşallah..

selam kızlar.. bende mayıs ta nişanlandım. nişanlım şimdi askerde:43:.. bizde 2012 ağustosun sonunda düğün düşünüyoruz..:24: iki düğün olacak bizim kısmetse..ama çeyiz meyiz filan yok bizim ortada bir iki parça bişi aldım duruyo gerisi. tayin durumuna göre belli olacak nerde oturacağımız bişi belli değil yani.. askerden döndükten sonra bir iki ay içinde yapacaz herşeyi nasıl altından kalkacaksak artık..herkes sevdiğine bir an önce kavuşur inşallah..

Bnm de 2 düğünüm olacak cnmmm :16::16:

Cnmmm bnm kiii evde olsun dio ben salon diorummm daha didişme aşamasındayız :9::9: mutemelen evde aile arasında olur :16:sanırım raamazandan sorada düğünü yaparız cnmm :54::54:

canım karışmak gibi olmasın ama eğer iki düğün olacaksa bence nişanı evde yapın..nişana yapacagınız masrafla evinizin bi iki eksiğini alırsınız..bende önceden senin gibi düşünüodum salonda olsuniçimde kalmasın diye ama sonra evde yaptık ve cokta güzel oldu..

Allah kavuştursun canım..tayin durumunuz varsa birikim yapman daha iyi canım..

Amin inşallah hayırlısıyla tez zamanda kavuşuruz sevdiklerimize..

canım karışmak gibi olmasın ama eğer iki düğün olacaksa bence nişanı evde yapın..nişana yapacagınız masrafla evinizin bi iki eksiğini alırsınız..bende önceden senin gibi düşünüodum salonda olsuniçimde kalmasın diye ama sonra evde yaptık ve cokta güzel oldu..

Güzel oluo mu cnm yaaa çok tereddütlerşm var evde nişaana ama herkeste çok eğlenceli oluo dio vallaa :31:

Güzel oluo mu cnm yaaa çok tereddütlerşm var evde nişaana ama herkeste çok eğlenceli oluo dio vallaa :31:

canım ben çook memnun kalmıştım..2 senedır de nısanlıyım :nazar: keske salonda yapsaydık demedım :nazar:

Son düzenleme:
Nikah tarihi için günü konuşmaya başlayınca farkettim az vakit kaldığını:28: Umarım herşeyimiz aceleye gelmeden güzelce halledilir:61:
Benim nişanlım askerde olduğu için hazırlıklara tam gaz başlayamıyoruz ne yazık ki:26: Sende durum ne canım?

merhaba kızlar bizim düğünde hayırlısıyla mayısta olucak ve bnmkişde askerde gelsede konuşmaya başlasak herşeyi püfff

şafak sayıoduk aylar önce nasıl geçicek bu günler diyorduk..şimdi 5 ay 1 hafta sonra düğünümüz var diye bunu sayıyoruz :nazar:..Allah'ım sana şükürler olsun:nazar:..Allah hepimizi hayırlısıyla sevdiğimize kavuştursun..Allah ağız tadıyla ömür boyu sürdüreceğimiz evlilik nasip etsin...AMİN...

Back