• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik hayali ile dolandırıldı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Yalvaç'ta gündelik işlerde çalışan Soner Erdal, bugüne kadar 4 kez nişanlandı. Ancak, çeşitli sorunlar nedeniyleevlilikten vazgeçildi. Evlenmek ve yuva kurmak için çaba harcayan Soner Erdal, kendine uygun eş bulabilmek internetteki bir sitedeki başvuru formunu doldurdu.

Soner Erdal'ın cep telefonuna, kaydının alındığına dair uyarı mesajı geldi. Ardından internet sitesinde bilgileri yazılı kadın adayların profillerini inceleyen Soner Erdal, profilindeki fotoğraflarla kendini 'Yonko Simenov' adıyla tanıtan ve Bulgaristan'da yaşadığını belirten ada ile telefonla bağlantı kurdu. Yonko Simenov'un, aralarında uzun süreden bu yana ilişki varmış gibi kendisine sıcak davrandığını belirten Soner Erdal, şunları anlattı:

1011190_d20ada76ca52160d84f0f6f8a66ea389.jpg

"Benden fotoğraflar istedi, gönderdim. Bunları kendi fotoğraflarıyla montajlayıp geri gönderdi. Canımlı- cicimli konuşuyorduk. Gayet iyi Türkçe konuşan ve 5-6 dil bildiğini söyleyen bu kızla Facebook aracılığıyla görüşmeye başladık. 3 Kasım'da başlayan bu sanal görüşme hızlı ilerledi. Babası olmadığını söyleyen kız, beni annesi diye tanıttığı bir kadınla görüştürdü. Benim ailem de onay verince Türkiye'ye gelmesini istedik. Pasaport ve vize için bir miktar para istedi. Önce 255 euro gönderdim. Ardından 600 euro uçak bileti ve diğer giderler için para istedi, onu da gönderdim. Antalya'ya gelecek diye beklerken, 2 bin euro daha göndermem gerektiğini söyleyince dolandırıldığımın farkına vardım. Kız bir anda telefonunu, Facebookhesabını kapattı ve iletişim kesildi. Zaten Facebook hesabı da benimle tanıştığı gün açılmış. Şimdi kendisinden en ufak bir iz yok."

1011190_21c6b2f831d0ea6f17771e323ff5d98e.jpg

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulunduğunu kaydeden Soner Erdal, 850 euro kaptırarak 'ucuz kurtulduğunu', 2 bin euro daha göndermesi halinde büyük olasılıkla kendisinden daha fazla para istenebileceğini tahmin ettiğini söyledi. Erdal, "Buradan tüm genç arkadaşları uyarıyorum, ben yandım siz yanmayın. Bu tür şeylere kesinlikle kanmayın" dedi.

DHA

sankı daha once bu tarz haberler cıkmadı sen neden ınandın kardeşşş:110:

Çok garip yahu hiç mi haber izlemiyorlar? Bir bunlar var her seferinde şaşırdığım bir de telefonunuz örgüt tarafından kullanılmış deyip dolandırılanlar.

Hak ediyorlar ama kardeşim, akıllansınlar azcık artık ya... civelek bi kadın sesi duymaya görsünler.. neden hep bu tür tuzaklara erkekler düşüyo, bide hala, daha akıllı olduklarını düşünürler:-)

biri de dememiş böyle bir kızın internetten tanıştığı biriyle işi ne diye? gereksiz özgüvenin hazin sonucu..

bu kaçıncı yaw, hiç mi gazete okumuyorsunuz arkadaş:KK53:

Gazete okusalarda Türk erkeği beyni farklı çalışıyor chess, şimdi bir erkek gibi düşün bacı, o moda sok kendini, hatun arıyorsun, bir siteye üye oluyorsun, sana uygun adaylar arasında su gibi hatta erkek tabiriyle ilik gibi bir hatunun fotoğraflarını görüyorsun, yamuldun gitti:KK70:Peşine hatunu telefonla arıyorsun, aşkım canım cicim diyor eridin mahfoldun, senin fotolarla kendi fotolarını montajladı cilvenin hasını yaptı mı sen mest, bir aynaya bakıyorsun birde kadının fotosuna Allahhh piyango vurdu panpa deyip kendinle gurur duyuyorsun.
Bu fırsat kaçar mı, fıstık gibi kadını koluna takıp hayatını yaşayacak, çevreye hava atacaksın, vaaaayyy kanka yanındaki kim, o nasıl bir afet diyecekler sen Denizli horozu gibi kabaracaksın:KK70: Halbuki bilmiyorsun ki fotoğraf kimbilir nerden alındı, senin ilik iri kemikli çıktı:KK70::KK70:

Eeeeee az biraz iradeli olsunlar, her gördükleri fotoya kanıp yavru düşürdüm sanmasınlar:KK70:Verirler böyle parayı akılları başlarına gelir:KK59:

Gazete okusalarda Türk erkeği beyni farklı çalışıyor chess, şimdi bir erkek gibi düşün bacı, o moda sok kendini, hatun arıyorsun, bir siteye üye oluyorsun, sana uygun adaylar arasında su gibi hatta erkek tabiriyle ilik gibi bir hatunun fotoğraflarını görüyorsun, yamuldun gitti:KK70:Peşine hatunu telefonla arıyorsun, aşkım canım cicim diyor eridin mahfoldun, senin fotolarla kendi fotolarını montajladı cilvenin hasını yaptı mı sen mest, bir aynaya bakıyorsun birde kadının fotosuna Allahhh piyango vurdu panpa deyip kendinle gurur duyuyorsun.
Bu fırsat kaçar mı, fıstık gibi kadını koluna takıp hayatını yaşayacak, çevreye hava atacaksın, vaaaayyy kanka yanındaki kim, o nasıl bir afet diyecekler sen Denizli horozu gibi kabaracaksın:KK70: Halbuki bilmiyorsun ki fotoğraf kimbilir nerden alındı, senin ilik iri kemikli çıktı:KK70::KK70:

Eeeeee az biraz iradeli olsunlar, her gördükleri fotoya kanıp yavru düşürdüm sanmasınlar:KK70:Verirler böyle parayı akılları başlarına gelir:KK59:

:KK48::KK48::KK48:

gayet iyi türkçe konuşuyor 6 dil daha biliyormuş, cv sini de iyi almış aslında ama...:KK48::KK48:

Şimdiye kadarki en iyi tespit ve yorumun gözlem yeteneği üst seviyelerde:KK9::KK9::KK9:

Şimdiye kadarki en iyi tespit ve yorumun gözlem yeteneği üst seviyelerde:KK9::KK9::KK9:
Teşekkür ederim :KK52:yaş 42, baba, amca, dayı, enişte, eş, arkadaş derken erkek milletini iyi tanırım, daha bakarken bakışlarından beyin kıvrımlarına giden sinyali, akıllarından geçen sözleri bile anlarım.

Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.:KK70::KK70::KK9::KK9:

Teşekkür ederim :KK52:yaş 42, baba, amca, dayı, enişte, eş, arkadaş derken erkek milletini iyi tanırım, daha bakarken bakışlarından beyin kıvrımlarına giden sinyali, akıllarından geçen sözleri bile anlarım.

Harikasın ablacım toplum olarak bize senden daha çok lazım malum erkek-kadın eşitsizliği ortada hiç olmazsa erkekler karşılarında aptal yerine koyamayacakları kadınlar olduğunu bilirlerdi:D

Daha çok gençmişsin Mune abla ben seni 52 falan sanıyodum ne yalan söyleyeyim:oops:

way yavrum way nerde yaşıyon kuzum sen .burası türkiye allahtan o kadarcıkla kurtulmuşsun.sen git annengille helal süt emmiş birini bu kendine :KK66:

en net anlatımı böyle mune abla

Beyinlerindeki kan lokasyon degistirdigi surece bu hazin hikayeler pesi sira gelmeye devam edecek:KK45:

Rus kadınları şöyle harika, böyle mükemmel diyerek senelerce Türk kadınlarının özgüvenlerini kırmış erkeklerimize mübahtır.:p

Back