Elbisen güzelmiş canım beğendim ama söz nişan gibi şeylerde siyah giyilmesini sevmiyorum ben. Ama aksesuarlarla renklendirebilirsin :)
benimde üç ay sonra sözüm var ama bu mendil hediye olayını ilk burda duydum bizim de yapmamız mı gerekiyor acaba bilemedim şimdi :44:
Canım elbise çok güzel söz için gayet uygun :) nerden aldıgını sorabilirmiyim yaza nikah var tanıdıgımızın nişanlım siyah takım giycek bnde bu elbiseden istiyorum :)
Minik Sabun keselerine bayıldım gerçekten.
Elbisede çok şık
Mutluluğunuz daim olsun cnm...
Anladm tatlımm siteden güvenemem elbiseye ben türkiyedeyim çünkü bakınayım biraz daha buralara :)Tsk ederim canim begendigine sevindim
Alman sitesinden aldim bonprix. de Yasakmi link vermek bilmiyorum
Ayyy tsk ederiiim)) en guzelleri senin olsun
Aminnnn
Canımm elbisene bayıldım gerçekten, çok zarif.
Allah mutluluğunuzu daim etsin, hayırlı uğurlu olsun.
Sabun keselerin de çok ciciymiş, çok beğendimm.
Sonsuz mutluluklar canımm, paylaşımlarını bekliyorumm.
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah.Biliyorum ki çok heyecanlısın. O gün yaşanan hiçbir şeyi hatırlamıyorsun sonradan. Bu yüzden kardaşin ya da bir arkadaşını tembihle, videoya çeksin önemli kısımları. Ben sana sakin olmaya çalış desem de olamayacağın için içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa, o gün senin günün. Ama çok önemli bir tavsiye, hep gül :)
canim benim elbisen cok asil eminim üzerindede cok güzel durur...üzerinede daginik bir topuz yaptirirsan HARIKA
bu arada bonprix size baya yariyor yanilmiyorsam kardesinin söz kiyafetinide bonprix´den almistin dimi?
Teklif noldu tekliffff?? Bu erkekler niye böyle seyleri umursamazlar yaaaaa.
3 numarali yüzük cok güzeeell benimde simdiki aklim olsa osekilde bir yüzük alirdim ama gümüs alma ya beyaz altin al...birde olurda tektasi kendin secme imkanin olursa alyansina uygun al yani egerki ileride altin renginde alyans düsünüyorsan tektasinda altin olsun beyaz altin düsünüyorsan tektasinda ona uygun olsun yoksa cok kötü duruyor bence bi arkadasin alyansi altin tektasi beyaz altin birlikte takamiyor hos durmuyor.
Kahveye tuz koymaya unutma haa
ıns hersey ıstedıgın gıbı olurr.. fotoları eklemeyı unutma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?