- 18 Mart 2009
- 8.660
- 3.741
Nekadar güzel bir duyguymus insanin kendi evini düzmesi...
hele ki benim icin... evlere mobilyalara dekorasyona hasta bir insan olarak... ufak detayina Kadar dikkat eden biri olarak ALLAHIM bana nasip etti kendi evimizi düzmeye...
Dügünüm 2 Agustos da ve ben bugün evimi bitirip aninda resimler cekip sizlerle paylasmak istedim
Tabiki ufak tefek eksiklerim var
Mesela
Oturma odasinda saatim takilmadi daha haha :))
Bisikletimin sepetine cicek gelicek daha
Camlara ORKIDE cicekleri gelicek daha
Ve haftaya Televizyon konulcak Uniteye :)
English Country Tarzina hastayimdir ve IKEA dan hic cikmam :)))
Yatak odam ve oturma odam oradan...
Mutfagim modern
Evimin banyosu fiyaskoydu ama ben kelebeklerimle LIla pembe tonlariyla güzellestirmeyi basardim
Antrem deki Ayna duvari ANI DUVARIM... Resimlerle süsledim... dügün resimleri girecek daha
Yatak odasindaki nevresim takimim ANNEMIN emegidir... ELLERINE SAGLIK ANNEM... (danteli diyorum)
veeeeeeeeeeee umariiiim begenirsiniz... güzel yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorumm
Öpüyoruum ve iyi seyirler
hele ki benim icin... evlere mobilyalara dekorasyona hasta bir insan olarak... ufak detayina Kadar dikkat eden biri olarak ALLAHIM bana nasip etti kendi evimizi düzmeye...
Dügünüm 2 Agustos da ve ben bugün evimi bitirip aninda resimler cekip sizlerle paylasmak istedim
Tabiki ufak tefek eksiklerim var
Mesela
Oturma odasinda saatim takilmadi daha haha :))
Bisikletimin sepetine cicek gelicek daha
Camlara ORKIDE cicekleri gelicek daha
Ve haftaya Televizyon konulcak Uniteye :)
English Country Tarzina hastayimdir ve IKEA dan hic cikmam :)))
Yatak odam ve oturma odam oradan...
Mutfagim modern
Evimin banyosu fiyaskoydu ama ben kelebeklerimle LIla pembe tonlariyla güzellestirmeyi basardim
Antrem deki Ayna duvari ANI DUVARIM... Resimlerle süsledim... dügün resimleri girecek daha
Yatak odasindaki nevresim takimim ANNEMIN emegidir... ELLERINE SAGLIK ANNEM... (danteli diyorum)
veeeeeeeeeeee umariiiim begenirsiniz... güzel yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorumm
Öpüyoruum ve iyi seyirler
Son düzenleme: