*EVLILIK GÜNLÜGÜM 12* Gelin evim :) HoMe SwEeT HoMe

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
Nekadar güzel bir duyguymus insanin kendi evini düzmesi...
hele ki benim icin... evlere mobilyalara dekorasyona hasta bir insan olarak... ufak detayina Kadar dikkat eden biri olarak ALLAHIM bana nasip etti kendi evimizi düzmeye...

Dügünüm 2 Agustos da ve ben bugün evimi bitirip aninda resimler cekip sizlerle paylasmak istedim

Tabiki ufak tefek eksiklerim var
Mesela

Oturma odasinda saatim takilmadi daha haha :))
Bisikletimin sepetine cicek gelicek daha
Camlara ORKIDE cicekleri gelicek daha
Ve haftaya Televizyon konulcak Uniteye :)

English Country Tarzina hastayimdir ve IKEA dan hic cikmam :)))
Yatak odam ve oturma odam oradan...

Mutfagim modern

Evimin banyosu fiyaskoydu ama ben kelebeklerimle LIla pembe tonlariyla güzellestirmeyi basardim :KK9::KK8:
Antrem deki Ayna duvari ANI DUVARIM... Resimlerle süsledim... dügün resimleri girecek daha :KK9:

Yatak odasindaki nevresim takimim ANNEMIN emegidir... ELLERINE SAGLIK ANNEM... (danteli diyorum)

veeeeeeeeeeee umariiiim begenirsiniz... güzel yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorumm

Öpüyoruum ve iyi seyirler :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::nazar::nazar::nazar::nazar:

:KK16:

Son düzenleme:
Nekadar güzel bir duyguymus insanin kendi evini düzmesi...
hele ki benim icin... evlere mobilyalara dekorasyona hasta bir insan olarak... ufak detayina Kadar dikkat eden biri olarak ALLAHIM bana nasip etti kendi evimizi düzmeye...

Dügünüm 2 Agustos da ve ben bugün evimi bitirip aninda resimler cekip sizlerle paylasmak istedim

Tabiki ufak tefek eksiklerim var
Mesela

Oturma odasinda saatim takilmadi daha haha :))
Bisikletimin sepetine cicek gelicek daha
Camlara ORKIDE cicekleri gelicek daha
Ve haftaya Televizyon konulcak Uniteye :)

English Country Tarzina hastayimdir ve IKEA dan hic cikmam :)))
Yatak odam ve oturma odam oradan...

Mutfagim modern

Evimin banyosu fiyaskoydu ama ben kelebeklerimle LIla pembe tonlariyla güzellestirmeyi basardim :KK9::KK8:
Antrem deki Ayna duvari ANI DUVARIM... Resimlerle süsledim... dügün resimleri girecek daha :KK9:

Yatak odasindaki nevresim takimim ANNEMIN emegidir... ELLERINE SAGLIK ANNEM... (danteli diyorum)

veeeeeeeeeeee umariiiim begenirsiniz... güzel yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorumm

Öpüyoruum ve iyi seyirler :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::nazar::nazar::nazar::nazar:

zevkınız çok güzel tebrikler cok güzel ve sıcacık bir yuva olmuş rabbim agzınızın tadını hiç bozmasın sağlıcakla oturun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

güle güle ve musmutlu otur canım:KK16:ben çok beğendim tam benim tarzım. zevkine bayıldım.:KK9::KK9::KK9:

Duvarda cam kavanozlardaki papatyalara bayildim ve mutfagin cok seker olmus duzenli ve beyaz mutfak ck severim bizim evimizde de yeni yaptirdik bembeyaz ve bu davlumbaz bizim mutfakta buzdolabindan sonraki en degerli seyimiz ahahahahh gule gule kullanin tarzinizi begendim bende cok takilcisiyimdir dekorasyon ve ev duzeni konusunda ingilizlerin. Icinde mutlu kahkahalarinizla daha da senlenecektir ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Duvarda cam kavanozlardaki papatyalara bayildim ve mutfagin cok seker olmus duzenli ve beyaz mutfak ck severim bizim evimizde de yeni yaptirdik bembeyaz ve bu davlumbaz bizim mutfakta buzdolabindan sonraki en degerli seyimiz ahahahahh gule gule kullanin tarzinizi begendim bende cok takilcisiyimdir dekorasyon ve ev duzeni konusunda ingilizlerin. Icinde mutlu kahkahalarinizla daha da senlenecektir ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:KK16::KK16::KK16::KK16: tsk ederim :21:
beyazzzz mobilya ic acar :KK16:

öncelikle hayırlı olsun.yatak odanıza bayıldım herşeyiniz çok güzel olmuş.güle güle oturun sağlıkla huzurla aşkla.

Herşeyin çok çok güzel her bir ayrıntıya bayıldım o kadar özenle hazırlanmış ki maşallah:nazar: Özel olmazsa eğer lacivert koltuk takımını nereden aldınız çok beğendim :KK17:

Ben de çok beğendim, huzurla oturun inş.
Amiin insallah sagol cnmm
öncelikle hayırlı olsun.yatak odanıza bayıldım herşeyiniz çok güzel olmuş.güle güle oturun sağlıkla huzurla aşkla.

tskler :) bende yatak odama bayildim valla haha :))) tsk cnmm
amiin

Herşeyin çok çok güzel her bir ayrıntıya bayıldım o kadar özenle hazırlanmış ki maşallah:nazar: Özel olmazsa eğer lacivert koltuk takımını nereden aldınız çok beğendim :KK17:

Sagol cnm bnm
hersey ikeadan nerdeyse cnm. Koltuklarda oyle. KIVIK serisi. Mavi kumas Orrsta mi ne adi. En uygun kumasdi bu. Krem gri yesil bordo da var. Biraz daha pahali. Istedigin an kumaslari degistirebiliosun. Citcit li bunlar. Yikayabiliyosun yani. Bi zarar gelse 60 90 euroya yeni kumasini alabiliyosun.

Sagol cnm bnm
hersey ikeadan nerdeyse cnm. Koltuklarda oyle. KIVIK serisi. Mavi kumas Orrsta mi ne adi. En uygun kumasdi bu. Krem gri yesil bordo da var. Biraz daha pahali. Istedigin an kumaslari degistirebiliosun. Citcit li bunlar. Yikayabiliyosun yani. Bi zarar gelse 60 90 euroya yeni kumasini alabiliyosun.

Çok güzel canım ya kullanışlıymış ne kadara aldınız sorması ayıp zaten ben lacivert rengine bayıldım her yerde olmuyor bu ton :KK16:

Çok güzel canım ya kullanışlıymış ne kadara aldınız sorması ayıp zaten ben lacivert rengine bayıldım her yerde olmuyor bu ton :KK16:

Bide kaccc mobilyaci gezdik birtanee guzel koltuk olmazmi ya :) ya ensizz ya cok enli oluyolar yada sertt..
ikeanin guzel yumusak pofidik pofidik :))
Ikea sayfasina bak online. Kivik yaz cikar
399 349 euro

bu kumas ince. Ve biraz toz belli ediyo haliyle koyu renk

Son düzenleme:
Evin çok güzelmiş canım benımde tv ve orta sehpam ikea dan gerçekten hem güzel hemde şık duruyor.... evinde güle güle otur

Evin çok güzelmiş canım benımde tv ve orta sehpam ikea dan gerçekten hem güzel hemde şık duruyor.... evinde güle güle otur

Coook tsk :)
Ikea da hersey birbirine uydugu icin bayiliyorum zaten :) pratik seyler cok

Bide kaccc mobilyaci gezdik birtanee guzel koltuk olmazmi ya :) ya ensizz ya cok enli oluyolar yada sertt..
ikeanin guzel yumusak pofidik pofidik :))
Ikea sayfasina bak online. Kivik yaz cikar
399 349 euro

bu kumas ince. Ve biraz toz belli ediyo haliyle koyu renk

Coook tsk :)
Ikea da hersey birbirine uydugu icin bayiliyorum zaten :) pratik seyler cok

Çok uygunmuş gerçekten memnun olduğunuza göre bir göz gezdirmeli ikeaya hep gitmek istiyorum ama bizim buraya uzak bir gün hususi o tarafa ugrayacağım artık :KK16:

canımmm çokk güzell herşeyii özenerekk yapmışsıınnn :nazar::nazar::nazar:

Eveeeet tabisiiii :))
Tsk cnm

Çok uygunmuş gerçekten memnun olduğunuza göre bir göz gezdirmeli ikeaya hep gitmek istiyorum ama bizim buraya uzak bir gün hususi o tarafa ugrayacağım artık :KK16:

Internet sayfasina goz gezdir herseyeee bak ama. Yarin ordasin haha

Cogu kumaslar yani koltukla beraber 500 euro dan basliyo

X