- 14 Haziran 2019
- 14.375
- 69.438
Ben bir anne olarak çok üzüldüm yaşantınıza.Bence benim hayatımı elestireceginize herkes bı kendi hayatına baksın. Dört dörtlük hayat yaşıyormuş gibi karşıma geçip konuşmanızın bı alemi yok. Benim hayatım bu ve ben bunu kabullenmişken acaba size noluyo. Ben bunları yaşadım siz çocuklarınızı iyi yetiştirin yaşamasınlar.
Siz de bence yaptığınız yanlışı fark edin ki çocuklarınız en azından bilsin yapmasın. Hayatınızı ziyan etmişsiniz. Ama artık çocuklarınıza en azından doğrusunu gösterip onların hayatını kurtarabilirsiniz.
Benim hayatım elbette mükemmel değil. Ama 15 yaşındayken de aklım başındaydı. O yaşımda 20 küsur yaşında iki haftadır tanıdığım birine kaçmazdım. Emellerim vardı. Ki çok çalıştım istediğim mesleği edindim. Gençliğimde bebek bezi değiştirip uykusuz kalmak yerine gençliğimi yaşadım. Güldüm eğlendim gezdim tozdum hayatımın o döneminde yaşamam gerekenleri yaşadım. Meslek sahibi olduktan sonra da sevdiğim insanla evlendim. Çocuğum oğlan ama kızım olsa 15inde kaçsa asla evlenmesine müsade etmezdim. Ailenizin yaptığı hatayı yapmayın