Evlilik erkeği değiştirir mi?

Sadekadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
69
25
26
Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.

Merhabaaa evlendikten sonra erkeğin ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ? Evlendikten sonra herşey flört zamanı kadar güzel kalmaz mı ? Evlilik biraz daha alışkanlığa mı dönüşür ? Tecrübelerinizi yazarsanız seve seve okumak istiyorum.
Ahhh ah. Canım cicim ayları bitti herhalde. Bunlar normal şeyler.

Giyim kuşama karışmadı karışmaz da.
Çok romantik değildi orta kıvamda hala aynıdır. Bi tık telefonla tabletle film izleme oranı arttı.
Cimrilik yok gezmeyi yemeyi içmeyi severiz elimizde olduğu kadar.
Flört zamanı gibi değil tabi ama çokta bir şey değişmedi. Değişenler de var tabi değişmeyenlerde. Bu kişinin yapısından kaynaklı

Ben eşimle 1 bck HAFTA konuştum ardından kaçtık sonuç 3. Bebegimizi bekliyoruz. Bana sorarsanız o erkeğin karakterine ve kadının evlilik sonrası davranışlarına bağlı. 7. Senemiz içerisindeyiz. Kendisinin beni sevdiğine eminim ve güveniyorum. Ki bunu da bana olan bağlılığından yola çıkarak söylüyorum. Bende kendisini çok seviyorum.

Ben de bu sıralar bunu merak ediyordum. Siradanlasir mi her zaman yoksa heyecanlı, çekim halinde olabilen eşler var midir senelerce...

Ben eşimle 1 bck HAFTA konuştum ardından kaçtık sonuç 3. Bebegimizi bekliyoruz. Bana sorarsanız o erkeğin karakterine ve kadının evlilik sonrası davranışlarına bağlı. 7. Senemiz içerisindeyiz. Kendisinin beni sevdiğine eminim ve güveniyorum. Ki bunu da bana olan bağlılığından yola çıkarak söylüyorum. Bende kendisini çok seviyorum.
15 16 yaşlarında mı kaçtınız? 😲

Flört etmedim 6 ay nişanlı kaldık. nişanlıyken tanıdığım adamla şimdi ki adam aynı hiç değişmedi haa sadece biraz sorumluluklar biraz da hayatın koşuşturmacasi iki tarafi bı tık ağır yapıyor oda normal bence

Kısmen ikimizde değiştik diyebilirim.
Sorumluluklar arttıkça,hayat mücadelesi ile bı şekilde yeni hayatimiza adapte olduk.
Ama heyecan hiç kaybolmadi hala ilk günkü gibi birbimize yapışık yaşıyoruz 😬
Aslında herkesin halinden,kişiliğinden kaynaklı diye düşünüyorum.
Ben aşırı samimi, sıcak,heyecanlıyım bu yüzden asla tempomuz düşmüyor.
Bizde en büyük degisiklik eşimin daha evcimen olması oldu.
Oyun ve telefonla işi hiç olmadı hâlâ öyle bişey yok.
Cimrilik hiç olmadı.
Giyim konusunda ilk zamanlar kıskançlık yaptı ama şuan kiskandigini söylüyor ama kıyafetime karışmıyor.

Evet 12. Yilimizdayiz ve biraz alışkanlığa dönüştü.
Flört zamanımızda daha aktiftik.tartismalar fazlaydı ama şuan herşey rutin.

Değişir.Benim eşimde değişimler argo konuşması oldu🤨Ne taytima ne kısa kollunun ne kadar kısa olmasına karışmayan adam karışır oldu.Romantizm hemen bitmiyor yıllar içinde azalıyor tel tablet vs elden düşmemeye başlıyor.Ama genel olarak flört ettiğin adamla evlendigin adam bir olmuyor 🤷

İki tarafında tutumuyla alakalı bence...Kişi şu soruyuda kendine sormalı..
Ben evlenmeden önceki gibi davranıyormuyum?
Nasıl konuşuyordum?
Acaba şimdi çok mu evliliğin yükü altında kalıp,ilgisiz yorgun ve karsı taraftan daha çok beklenti içindemiyim?
Eskisi gibi hala fiziğime ve giyimime dikkat ediyormuyum?

Eş kişisini sorgularken kendimizide sorgulamalıyız...

İllaki bazı şeyler monotonlaşırda bende de bazı şeyler sıradanlaşabildiği için hoş karşılıyorum şahsen
:dondurma::hamarat::temizlik::süslü::KK74:

ilgisi sevgisi azaldığını hissettiniz mi ? Giyim kuşamınıza karışmazken karışmaya başladımı? Çok romantik bir adamken sürekli telefon bilgisayarla uğraşır oldu mu? Dışarı çıkmak gezmek istememeye konuşma tarzında değişiklik veya cimrilik farkettiğiniz oldu mu ?

Bunların hiç biri olmadi olsa boşanmaya yol olurdu. Ama her şey flört zamani gibi de olmuyor cunku nasil olsun ayni evdeyiz. 😂
Eskiden farkli sehirlerdeydik adam sadece haftasonlari gelirdi yanima eee bir heyecan basardi evde hazirlanirken ve almaya gelmesini beklerken saate bakardim hep. 😂😂😂

8 yil olacak ayni evdeyiz. Yani başkalari gibi her akşam işten dönmesini heyecandan karnim agriyarak bekliyorum diye yalan atamicam ben. 😬😬 Her gun her gun o tarz heyecanlar yaşanmiyor. İlla heyecan yaşamak isteyen yaşiyormuş gibi yapabilir tabi. Neyse böyle şeyler ayni kalmiyor tabi ama sevgi azalmaz.

Kültür ve bakış açısı. %90 ana babalarının evliliğini kopyalıyorlar. Evlenince seni etkileme faslı bitti, kapatarak çirkinleştirerek elde tutma, eldeki kuş değersiz döngüsü.
Bende olmuştu e evlendik ne romantizmi demişti de şaşırmıştım.
Cimrileşiverdi.
5 ay haftasonu dışarı çıkmadık.
20 kilo aldı.
Duş almayı bile sexten sonraya attı, öncesen duş alır parfümlenirdi. Ufak bi detay ama önemsizleştirme işte.
Babama bakıyorum sevgililer günü çiçeği alır, her sabah tıraş olur, her haftasonu dışardalar, anneme mesaj atar falan filan..
Sinyaller aslında evlenmeden de belli de sonradan görüyorsun.
Ha ben fiziken, bakımen, temizlik olarak ya da isteklerim olarak değişmedim bu arada. Aynı tarz giyin süslen e hadi dışarı dedim dedim baktım olmuyor bıraktım makyajı hadi dışarı demeyi. Sonra bak sen de değiştin evlilik böyle oldum. 😂

Bunların hiç biri olmadi olsa boşanmaya yol olurdu. Ama her şey flört zamani gibi de olmuyor cunku nasil olsun ayni evdeyiz. 😂
Eskiden farkli sehirlerdeydik adam sadece haftasonlari gelirdi yanima eee bir heyecan basardi evde hazirlanirken ve almaya gelmesini beklerken saate bakardim hep. 😂😂😂

8 yil olacak ayni evdeyiz. Yani başkalari gibi her akşam işten dönmesini heyecandan karnim agriyarak bekliyorum diye yalan atamicam ben. 😬😬 Her gun her gun o tarz heyecanlar yaşanmiyor. İlla heyecan yaşamak isteyen yaşiyormuş gibi yapabilir tabi. Neyse böyle şeyler ayni kalmiyor tabi ama sevgi azalmaz.
Yaa deme böyle ben işten gelme saatinde camda bekliyorum,arabadan inince muck muck yapıyorum 🙈
Yani tabii hergun değil ama 360 günün 300 u böyle 😬

İyi cesaret valla 1 BCK haftada kaçarak evkenmek😒hadi bir de yürümeseydi. Hoş 7 sene de cok yeni sayılır😒tabi o seneye de 3 çocuk sıgdırmak. Zaten 3 senesi hamilelik 5 senesi logusalık emzirme, gaz kaka falan...yani bilemedim değişimi anlayacak vaktiniz oldu mu oluyor mu? 😒🤔

Yaa deme böyle ben işten gelme saatinde camda bekliyorum,arabadan inince muck muck yapıyorum 🙈
Yani tabii hergun değil ama 360 günün 300 u böyle 😬

Heyecanla beklemiyorum diyince adam eve gelince öpmüyor, etmiyor degiliz. Heyecan yok diyince insanlar ilgisizlik gibi algiliyor niyeyse oyle bir şey değil. Eve girip ustunu degistirmeden oynaşiriz da azicik her gun bu boyledir ama eve gelecek diye heyecandan karin ağrim tutmuyor mesela.

Camin başinda beklemeyi sevgiliyken o heyecanla bile yapmadim. 😂😂 Camda dikilene kadar aynada kendime 6252525. Kez filan bakardim. 😬

Heyecanla beklemiyorum diyince adam eve gelince öpmüyor, etmiyor degiliz. Heyecan yok diyince insanlar ilgisizlik gibi algiliyor niyeyse oyle bir şey değil. Eve girip ustunu degistirmeden oynaşiriz da azicik her gun bu boyledir ama eve gelecek diye heyecandan karin ağrim tutmuyor mesela.

Camin başinda beklemeyi sevgiliyken o heyecanla bile yapmadim. 😂😂 Camda dikilene kadar aynada kendime 6252525. Kez filan bakardim. 😬
Benimde karnım agrimiuor 🙈
Evet sen yazınca fark ettim sanki eskiden daha çok ayna karşında vakit geçirip öyle beklerdim artık o bitmiş bende 🤭

Benimde karnım agrimiuor 🙈
Evet sen yazınca fark ettim sanki eskiden daha çok ayna karşında vakit geçirip öyle beklerdim artık o bitmiş bende 🤭

Yani ben heyecan yapinca karnim agrir, yuzum sicaklar biraz. 😂 Bunlar her gun yasanacak şeyler değil.
Ama mesela 1 hafta filan ayri yerlerde kaldigimizda buluşacagimiz zaman o heyecan biraz daha hissediliyor. 😬 İnsan yapisi bu bence.

X