- 29 Mayıs 2011
- 247
- 20
- 118
- Konu Sahibi biyologizem
-
İnsallah canım benim tatlı heyecanlar işte halledersiniz Allahın izniyle balayında da güzel güzel dinlenirsiniz nereye gideceksiniz bkalmmHeyecan var canım olmazmı çok yorgunum şu düğünü atlatıp balayını hayal edip avutuyorum kendimi..:)) evi temizledik. ufak tefek eksiklerimiz var..onlarıda hallederiz inş.
merhabalar,
düğünüme çok az kaldı süre kısaldıkca endişelerim artıyor önerilerinize ihtiyacım var sanırım.....
merhaba kızlar..
daha düğün tarihimiz belli değil ama bu yıl sonu kesin olucak.. aynı endişeleri bende yaşıyorum..nedenini bilmeden korkuyorum..düşünüyorum sevdiğin insanla evleneceksin bundan başka bir şey düşünmemen gerekir.. ama öyle olmuyor..tuhaf bir duygu..annem şimdiden başladı ağlamaya.. belli etmiyorum ama kendimi zor tutuyorum ağlamamak için..aileme çok desteğim var o yüzden onları bırakıp gitmek zor olucak benim için..sanki onlar benim çocuğumda ben olmayınca hiç bir şey yapamayacaklar sanıyorum ki anneme göre öylebide evin ilk evleneni ben olucam Allah nasip ederse.. (ablalarım olmasına rağmen ilk evlenen ve evin en küçüğü) babamdan bahsetmiyorum bile bana çok düşkün gerisini anlayın artık
artık bu evde misafirim bunu ailemde biliyor.. o yüzden olsa gerek her konuşmamızda muhabbetimizde birbirlerimizin gözlerinin içine iyice bakar olduk
evlendikten sonra zorluk çeker miyim diye düşünüyorum 1 veya 2 ay herhalde.. ailemle aramda 2-3 saat fark olacak çünkü her istediğimde göremiycem..
ama sevdiğin kişiyle evleneceğini düşününce o kadar da zor olmaz diyorum kendi kendime.. sağ olsun şimdiden şöyle böyle yaparız diyo
fikirlerin için sağol canım.. bide aynı yaştayız galiba 23 :80:
aminn inşallah sende , burada ki kızlarda herkes çok mutlu,mesut olurlar
umarım verdiğimiz karar dogrudur ve huzurumuz hep var olur....
merhaba kızlar daha dugunumuze 4 ay var ama aynı psikolojı içerisine bende gırdımAilemden ayrılacağım yeni hayata atılacağım bu hayatta sırtımı koca bi dağa yaslamak ıstıyorum. Beni herzamn koruyan sakınan destekleyen anlayışlı olan birine ! Beni bi korku sardı aldı başını gidiyor.. bunları ewlılıktee gorememkten cok korkuyorum geçen gece nişanlıma bahsettım mesajda benı koruyup kollayacakmısın herzamn destekleyecekmısın die cevabı henüz bunun cvbını veremem oldu dondum kaldım. tabiki tartiştık bu cvbı alınca sonrasında ıse acıklaması o an o psıkolojıye sahip degıldım, sen ıstedıgın seyı hemen duymak ıstıyorsun oyuzden boyle soyledım oldu ama ben çok kotu oldum dun gece kavga ettık yıne şuan lımonıyız. ben ne yapacagım bu endişelerim yersız mı ?:26:
Evet evlenince geçer dıyorlar :) bende bıraz fazla sıkıntı yaptım kendı kendıme sanırımCanım endişelerine yersiz diyemem hepimizde var çünkü ama sadece geri plana atmaya düşünmemeye çalış diyebilirim..Evet nişanlının cevabı kırıcı olmuş biraz ama biz nasıl gelgitler yaşıyorsak onlar da yaşıyorlar beraber hayata başlıyorsunuz sonuçta tabikide seni koruyup kollayacak..Çok zor bir dönem bu süreç benim için de ama herkes aynı korkuları yaşamış ve alışmış.Sadece dua edip hayırlısını ve güzelini diliyorum
korkuyorum sanki yani şaka gibi geliyor bide ben 20yım dahanişanlım da28 daha olgun beklentılerıden korkuyorum çocuk sahibi olmak düşüncesi bile beni tedirgin ediyor
Merhaba kizlar Ben de Dana once Bu topige yazmistim benzeri hisleri paylastigimizi. Nisanlanmistim yirmi gun sonra gitmisti yurt disina nisanlim tahmin ederseniz ki cok zordu 11 aydan sonra geldi ve sanki o zor zamanlari biz yasamamisiz gibi 11ayi unuttum gitti anladim ki kavusunca her sey duzeliyor Allah herkesin yardimcisi olsun ama kavusunca tum dertlerimiz bitecak :)
Canım tekrar yazdığın için çok teşekkür ederim çok sevindim senin adına darısı başımıza :)
Insallah canim :) seen de ogrenciydin sanirim benzer durumlarimiz Vardi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?