Evlilik endişesi değişik bir psikoloji..

Kızlar ben çıkıyorum geç oldu malum yarın iş var. Kendinize iyi bakın görüşürüz

Onla birlikte mutlu olmak için helalinden 3-4 yıl bekle.. Sakın ha kullandırma fikren kendini..
Senin önceliğin okul başka yolu yok
Ayrıca gül tabi hep gül bizler de aynı yollardan geçtik senin yaşındayken inan..

çok haklısın zaten bir kaç gün sonra yanıma gelicek alıp karşıma güzelce anlatmak istiyorum eğer beni gerçekten seviyosa biraz sabır edeceği inancındayım :)

Ebrus sohbetine sağlık
Gene görüşeceğiz düğünden önce
Bizi merakta bırakma

çok haklısın zaten bir kaç gün sonra yanıma gelicek alıp karşıma güzelce anlatmak istiyorum eğer beni gerçekten seviyosa biraz sabır edeceği inancındayım :)

Işte bu kadar..
hadi haberlerini bekliyoruz her zaman yazabilirsin elimizden geldiğince yanında olmaya çalışırız hadi başarılar iyi geceler..

günaydınlar gelincikler

saat pek günaydın kıvamında değil ama olsun..

doktora gittim bugün.. korunma yöntemi için gidecektim kısmet 15 gün süren regl içinmiş

çok şükür yumurtalıklarla yada rahimle alakalı bir sorun yok.. hormonal bir sorun var lakin geçici..
LH ve E2 seviyenin baya üstünde çıktı.. doğurganlığa engel bir durum yok çok şükür.. korunma içinde 2 ay sonra başlayalım dedi.. bakalım..

siz naptınız kızlar? gününüz nasıldı?

çok sevindim senin adına canımm çok çok geçmiş olsun :)) benmde bugün gelinlik provam vardı sonra da okulumm öyle geçip gitti günüm :)

İnsanın yalnız olmadığını görmesi fena bir şey değilmiş. :) Ama senin durumun biraz zor. El atmak lazım.

Kendimden örneklendirecek olursam, annemle birbirimize bağlı değil adeta bağımlıyız. O bensiz bir yere gitmez, ben onsuz... Bu halimiz yüzünden arkadaşlarımızı kaybettiğimizi, onlara zaman ayırmadığımızı gördük. Şimdi düğünüme birkaç ay var ve annemle bu durum canımızı sıkmaya başladı. Aynı şehirde yaşayacağız ama sarılıp uyuyamayacağız. Düşünsene! :) Kaldı ki yaşım 27. 6 sene, evimden 16 saat uzakta üniversite okudum. O sırada ne yaptıysak... :)

Uzatmayayım, iş baktık klinik bir hal aldı, oturduk konuştuk annemle. Bu bağımlılık hali bizi yaralayacağına, biz bu halden kurtulalım dedik. Ayrı takılmaya başladık. Yapışık ikiz gibi olmama kararı aldık. Başta zorlamadı değil ama işe yarıyor.

Demem o ki ailen sana bağımlı bence. Senin de onlardan kalır yanın yok ki oturup üzülmüşsün söylediklerine. Bence al aileni karşına, düğün öncesi bu tür duygusal durumların seni evlilikten alıkoyacak seviyeye getirdiğini, mutsuz olduğunu, hayatının belki de en güzel zamanlarını kötü bir halde geçirdiğini anlat. Destek iste onlardan. Senin mutsuz olduğunu fark ettiklerinde anlayacaklar durumu.

Ha başından beri evlenmeni istemiyorlarsa, o zaman durum farklı. Yine konuş. Artık olan oldu, mutlu olmak istiyorum de. Ama bu defa ilkine göre daha zor durumu anlamalarını beklemek tabii.

Sonuçta hepimiz büyümek zorundayız. Ailelerimiz de öyle... :)

Ne güzel yazmışsın ,bana destek olduğun için çok teşekkür ederim aileme özellikle de anneme senin olduğun gibi öyle düşkünümdür ki nasıl bir bağlılıktır ki bu sevdiğim insandan uzaklaştırıyor bazen beni ama en güzelini sen yapmışsın aşmışsınız bu durumu çok sevindim senin adına ben bazen büyüyecek olmayı da kabullenemiyorum galiba çünkü hiç öyle hissetmiyorum şuanda ailemle konuşmak en doğrusu ve en rahatlatıcısı olacak galiba şimdiden mutluluklar dilerim sana da

Canım asıl sen neler yapıyorsun 8 gün kalmış düğününe heyecan var mı neler hissediyorsun ben senin yerine heyecanlandım yazarken valla

Heyecan var canım olmazmı çok yorgunum şu düğünü atlatıp balayını hayal edip avutuyorum kendimi..:)) evi temizledik. ufak tefek eksiklerimiz var..onlarıda hallederiz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…