- 19 Ekim 2022
- 1.938
- 5.241
- 88
- 29
- Konu Sahibi SaviorAngel1
Işte sinyallerden biri :) Evlendikten sonra ilgisiz bi eş olacağından neredeyse eminim..Mesela basit bir örnek vermek istiyorum. Özel günlerimizde hep benim için emek veriyor; güzel bir hediyeden, güzel yerlere götürmek gibi. Ve sadece özel günlerde de değil her zaman beni sevdiğni, ne kadar güzel olduğumu vs gibi hep insanı yükseltecek şekilde konuşuyor. Kırıcı ya da motivasyon düşürücü hiçbir şeyi yok yani hep yükseltmeye odaklı karşıdaki insanı. Ama mesela evlenince özel günlerin unutulabilecegini ama bunun sevmiyor değil olduğunu söyleyip duruyor ben de ev arkadaşı değiliz ama dedim romantik seyler beklerim ilerde yoksa neden evlenirki bir insan dedim o da tabiki öyle ama bunlar icin mi evleniyorsun, unutulabilir falan diyor öyle durumda sen bana hatırlat diyor ben de ne anlamı kalacak peki diyorum o da diyorki hicbir sey yapmamamıs olmak daha mı iyi diyor neresinden döndürebilirsek döndürürüz falan dedi cok hassassın bu tür konularda dedi. Ama sizce unutmamak cok mu zor ya sizin de beklentiniz olmaz mı beklentim de sadece ilerde evlilikte özel günleri hatırlayıp sarılması seni seviyorum demesi yani.