Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kabul ediyorEşiniz de gitmeyi kabul ediyor mu?
kabul ediyor
nasıl anlatıam bilmiyorum. anlatırsam daha çok sinirlenicem.Sorun ne ki aranızda çözemediğinizz
Demek ki o da sorunların farkında ve düzelmesini istiyor.
Bu çok iyi..
nasıl anlatıam bilmiyorum. anlatırsam daha çok sinirlenicem.
eşimle ikimizde çalışıyoruz. benim babam vefat etti. babamın tarafıyla hiç görüşmüyoruz. annemin tarafıyla da limoniyiz. nedenini bilmiyorum ama kendimi bildim bileli bize karşı sıcak olmadılar.
işe girdikten sonra annemin evi değiştirmesi için 12.000 TL kredi çektim. 5 yıl vadeli. askrdeki kardeşime para gönderdim. kardeşim askerden geldiğinde hep birlikte tayin olduğum ilçele geldik. 5000 TL daha kredi çektim. taşınma masrafları v.s. annemin bir evi ve emekli maaşı var. sonra eşim aynı ilçeye tayin oldu. 1 yıl içinde evlendik. evlenmeden önce ben kredilerimi söyledim. tabi kredi kartım ve maaş kartımda berbat durumdaydı.
evlilik aşamasında çok gerildim. baba tarafıyla konuşmadığımız için (babam öldükten sonra cenazeye bile gelmediler) anne tarafımda dengesiz olduğu için bu düğün işinden nasıl çıkarım diye çok bunaldım. eşimle benim nişan yapacağımı konuşmuştuk. ama sanki kimse gelmeyecekmiş gibi hissettim. bu nedenle nişan ve kına yapmak istemedim. para hesabı bilmeyen bir insan olduğum için nişan için çektiğim 15.000 tl kredi, gelinlik, ayakkabı, annemin evine birkaç ıvır zıvır derken uçtu gitti. nereye harcandı kalem kalem bilmiyorum. bu arada beni istemeye geleceklerdi. annem ve kardeşim daha önceki evi sattığımız için ev bulmaya ankaraya geldi. evi satın aldık 3 gün içinde temizledik ve eşimin ailesi beni istemeye geldi. bilirsiniz bu işlerde yardım edecek insan lazım ama inanı ben annem ve kardeşim evi temizledik yerleştik ve 2 gün sonra eşimen ailesi istemeye geldi. onlara ne ikram ettik istemede hatırlamıyorum bile. ertasi gün de nikah oldu. nikahtan sonra eve geldik ve pide ikram ettik herkes otobüslerle evlerine gitti. ben nişan ve kına yapmadım. bir ay sonra da eşimin memleketinde düğün oldu. nikahta zaten çok kişi yoktu. düğüne de bizden annem ve kardeşim dışında 2 kişi geldi.
daha sonra bir anda herşey kötüye gitti çok kötü bir ilçeye tayinimiz çıktı. 4 ay suyumuz yoktu. bu aşamada eşimin ailesi erzak v.b. şeyler hep yolladı. ayrıca 1 ev aldık. çünkü hep işimizi kaybetme korkusu yaşadık. daha sonra oradan da çok güzel bir ilçeye tayin olduk. orda da eşimin isteğiyle 1 ev aldık. ilk evin borcu bitti, ikinci evin borcu devam ediyor. bu arada en son bir araba aldık. anlayacağınız evlendiğimizden beri borç içindeyiz. sanırm eşim benim bu para harcamalarım yüzünden borca girelim de paraları savurmasın dedi. ama ancak geçineceğimiz kadar para var yani her ay eksideyiz. bu arada eşim tabi benim aileme hep soğuk. bu arada hamile kaldım. annem tutturdu bebeğe bakıcam diye. bi de annemde bi tuhaflık vardı. evlendiğimden beri devamlı arayı
acaba borçlar bitince mi gitsek terapiste, parasız kalınca iyice kötü olmasın, bırçların tam bitmesine de 1 yıl var.acaba evlilik terapistine gitsek çözebilirmiyiz. gerçekten çok sıkıldım çünkü. artık kafayı yemiş en ufak kavga büyüyor ve 5 yıl öncesine gidiyor.
acaba borçlar bitince mi gitsek terapiste, parasız kalınca iyice kötü olmasın, bırçların tam bitmesine de 1 yıl var.