• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik danışmanı

bitkisel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
468
335
158
herkese iyi günler...
dün yine çok kötü kavga ettik. 2 yaşında çocuğum var. samsunda bildiğiniz güvenilir bir evlilik terapisti varmı, son çare bu kaldı

Umarım gider halledersiniz..
2 yaş ilk ergenlik dönemi biliyorsunuz çocuğunuzun..
Bu sıkıntılar en çok onu etkileyecektir ne yazık ki...

neden sürekli kavga ediyorsunuzki?

Anlaşamadığınız nokta nedir?

ÇÇocuk yüzünden mi kavga ediyorsunuz yoksa başka sebeplerden mi??

Sorun ne ki aranızda çözemediğinizz :KK69:
nasıl anlatıam bilmiyorum. anlatırsam daha çok sinirlenicem.
eşimle ikimizde çalışıyoruz. benim babam vefat etti. babamın tarafıyla hiç görüşmüyoruz. annemin tarafıyla da limoniyiz. nedenini bilmiyorum ama kendimi bildim bileli bize karşı sıcak olmadılar.
işe girdikten sonra annemin evi değiştirmesi için 12.000 TL kredi çektim. 5 yıl vadeli. askrdeki kardeşime para gönderdim. kardeşim askerden geldiğinde hep birlikte tayin olduğum ilçele geldik. 5000 TL daha kredi çektim. taşınma masrafları v.s. annemin bir evi ve emekli maaşı var. sonra eşim aynı ilçeye tayin oldu. 1 yıl içinde evlendik. evlenmeden önce ben kredilerimi söyledim. tabi kredi kartım ve maaş kartımda berbat durumdaydı.
evlilik aşamasında çok gerildim. baba tarafıyla konuşmadığımız için (babam öldükten sonra cenazeye bile gelmediler) anne tarafımda dengesiz olduğu için bu düğün işinden nasıl çıkarım diye çok bunaldım. eşimle benim nişan yapacağımı konuşmuştuk. ama sanki kimse gelmeyecekmiş gibi hissettim. bu nedenle nişan ve kına yapmak istemedim. para hesabı bilmeyen bir insan olduğum için nişan için çektiğim 15.000 tl kredi, gelinlik, ayakkabı, annemin evine birkaç ıvır zıvır derken uçtu gitti. nereye harcandı kalem kalem bilmiyorum. bu arada beni istemeye geleceklerdi. annem ve kardeşim daha önceki evi sattığımız için ev bulmaya ankaraya geldi. evi satın aldık 3 gün içinde temizledik ve eşimin ailesi beni istemeye geldi. bilirsiniz bu işlerde yardım edecek insan lazım ama inanı ben annem ve kardeşim evi temizledik yerleştik ve 2 gün sonra eşimen ailesi istemeye geldi. onlara ne ikram ettik istemede hatırlamıyorum bile. ertasi gün de nikah oldu. nikahtan sonra eve geldik ve pide ikram ettik herkes otobüslerle evlerine gitti. ben nişan ve kına yapmadım. bir ay sonra da eşimin memleketinde düğün oldu. nikahta zaten çok kişi yoktu. düğüne de bizden annem ve kardeşim dışında 2 kişi geldi.
daha sonra bir anda herşey kötüye gitti çok kötü bir ilçeye tayinimiz çıktı. 4 ay suyumuz yoktu. bu aşamada eşimin ailesi erzak v.b. şeyler hep yolladı. ayrıca 1 ev aldık. çünkü hep işimizi kaybetme korkusu yaşadık. daha sonra oradan da çok güzel bir ilçeye tayin olduk. orda da eşimin isteğiyle 1 ev aldık. ilk evin borcu bitti, ikinci evin borcu devam ediyor. bu arada en son bir araba aldık. anlayacağınız evlendiğimizden beri borç içindeyiz. sanırm eşim benim bu para harcamalarım yüzünden borca girelim de paraları savurmasın dedi. ama ancak geçineceğimiz kadar para var yani her ay eksideyiz. bu arada eşim tabi benim aileme hep soğuk. bu arada hamile kaldım. annem tutturdu bebeğe bakıcam diye. bi de annemde bi tuhaflık vardı. evlendiğimden beri devamlı arayı
Demek ki o da sorunların farkında ve düzelmesini istiyor.
Bu çok iyi..

arayıp iyimisin hastamı oldun bilmem ne diye bana sorar, sonra bana inanmaz eşemle tel de konuşur, eşim de devamlı bitkisel iyi der dururdu. eşim bebeğe annemin bakmasını istemiyordu. çünkü bunun için aynı evde yaşamamazı gerekliydi. eşim en sonunda anneme tavır aldı, ben annem kırılmasın diye sen bakma diyemedim. ama sinirlerimiz yıprandı, sonuç olarak
1- bebek şu an bakıcıda
2-eşim kavga sırasında çevremizde akraba olmadığını ima değil kırarark açık açık söylüyor
3-50.000 tl borçla evlendiğimi, bu parayı aileme harcadığımı, sorumsuz davrandığımı, ona hiç değer vermediğimi söylüyor
4-kendi ailesinden biri gelince deli oluyor ama benim annemle hiç konuşmuyor.
5-devamlı anam ağzında sinirlenince mır mır senin anan falan bişeyler söylüyor. artık ben de çok kötü hakaret etmeye başladım.
6-devamlı biz onun ailesinin önüne bi tabak yemek koyamamışız, bize geldiğinde yemek koyamamışız gezdirememişiz bunları söylüyor.
sonuç olarak bizi terapist paklayacak. 1 yıl sonra tüm borçlar bitecek. ama benim umudum yok. eşim çok takıntılı. hala sen kına yapmadında ki biz 5 yıllık evliyiz. çok kinli. işin içinden çıkamıyorum. sona yaklaşıyorum

nasıl anlatıam bilmiyorum. anlatırsam daha çok sinirlenicem.
eşimle ikimizde çalışıyoruz. benim babam vefat etti. babamın tarafıyla hiç görüşmüyoruz. annemin tarafıyla da limoniyiz. nedenini bilmiyorum ama kendimi bildim bileli bize karşı sıcak olmadılar.
işe girdikten sonra annemin evi değiştirmesi için 12.000 TL kredi çektim. 5 yıl vadeli. askrdeki kardeşime para gönderdim. kardeşim askerden geldiğinde hep birlikte tayin olduğum ilçele geldik. 5000 TL daha kredi çektim. taşınma masrafları v.s. annemin bir evi ve emekli maaşı var. sonra eşim aynı ilçeye tayin oldu. 1 yıl içinde evlendik. evlenmeden önce ben kredilerimi söyledim. tabi kredi kartım ve maaş kartımda berbat durumdaydı.
evlilik aşamasında çok gerildim. baba tarafıyla konuşmadığımız için (babam öldükten sonra cenazeye bile gelmediler) anne tarafımda dengesiz olduğu için bu düğün işinden nasıl çıkarım diye çok bunaldım. eşimle benim nişan yapacağımı konuşmuştuk. ama sanki kimse gelmeyecekmiş gibi hissettim. bu nedenle nişan ve kına yapmak istemedim. para hesabı bilmeyen bir insan olduğum için nişan için çektiğim 15.000 tl kredi, gelinlik, ayakkabı, annemin evine birkaç ıvır zıvır derken uçtu gitti. nereye harcandı kalem kalem bilmiyorum. bu arada beni istemeye geleceklerdi. annem ve kardeşim daha önceki evi sattığımız için ev bulmaya ankaraya geldi. evi satın aldık 3 gün içinde temizledik ve eşimin ailesi beni istemeye geldi. bilirsiniz bu işlerde yardım edecek insan lazım ama inanı ben annem ve kardeşim evi temizledik yerleştik ve 2 gün sonra eşimen ailesi istemeye geldi. onlara ne ikram ettik istemede hatırlamıyorum bile. ertasi gün de nikah oldu. nikahtan sonra eve geldik ve pide ikram ettik herkes otobüslerle evlerine gitti. ben nişan ve kına yapmadım. bir ay sonra da eşimin memleketinde düğün oldu. nikahta zaten çok kişi yoktu. düğüne de bizden annem ve kardeşim dışında 2 kişi geldi.
daha sonra bir anda herşey kötüye gitti çok kötü bir ilçeye tayinimiz çıktı. 4 ay suyumuz yoktu. bu aşamada eşimin ailesi erzak v.b. şeyler hep yolladı. ayrıca 1 ev aldık. çünkü hep işimizi kaybetme korkusu yaşadık. daha sonra oradan da çok güzel bir ilçeye tayin olduk. orda da eşimin isteğiyle 1 ev aldık. ilk evin borcu bitti, ikinci evin borcu devam ediyor. bu arada en son bir araba aldık. anlayacağınız evlendiğimizden beri borç içindeyiz. sanırm eşim benim bu para harcamalarım yüzünden borca girelim de paraları savurmasın dedi. ama ancak geçineceğimiz kadar para var yani her ay eksideyiz. bu arada eşim tabi benim aileme hep soğuk. bu arada hamile kaldım. annem tutturdu bebeğe bakıcam diye. bi de annemde bi tuhaflık vardı. evlendiğimden beri devamlı arayı

Saklı gizli yapmamışsınız ama eşiniz de tüm bunlardan bunalmış.
Sağlıklı düşünememesi davranamaması hep bu sıkıntılardan sanırım.
İnşallah farkına varırsınız.
Yaşananları telafi yoluna gidersiniz.
Evladınızı da huzurla yetiştirirsiniz..

acaba evlilik terapistine gitsek çözebilirmiyiz. gerçekten çok sıkıldım çünkü. artık kafayı yemiş en ufak kavga büyüyor ve 5 yıl öncesine gidiyor.

acaba evlilik terapistine gitsek çözebilirmiyiz. gerçekten çok sıkıldım çünkü. artık kafayı yemiş en ufak kavga büyüyor ve 5 yıl öncesine gidiyor.
acaba borçlar bitince mi gitsek terapiste, parasız kalınca iyice kötü olmasın, bırçların tam bitmesine de 1 yıl var.

bence gidin bir trapiste. trapist ücretleri 150 den başlıyor gittiğinizde anlatırsınız durumunuz bu olduğunu biraz indirimle evliliğiniz kurtarırsınız inşallah.

acaba borçlar bitince mi gitsek terapiste, parasız kalınca iyice kötü olmasın, bırçların tam bitmesine de 1 yıl var.

canım aslında çözülemiycek bişey değil..

neler neler war kii bunlar incir çekirdeğini doldurmaz...

sende ılımlı olmayua çalış altan almaya çalış...

olur öle şeyler...

Allah sağlık versin yeterki herey düzelir...

bizde 3 aylık ewliyiz bizde bile sorunlar oluyor hata dün tartıştık az kalsın ayrılıyorduk...

sonra özür diledik birbirimizden...

yani olabilir böle şeyler... kimsenin ewliliği 4, 4lük değik...

heleki senin ailen benim ailem tartışmaları hiiiiiiçç bitmez.....

maddi yönünü düşünüosan Alo 183 ü ara aile sosyal danışmanlığı size en yakın yerde bi ewlilik terapisti ayarlıyor ve ücretsiz... istersen ara bi konuş canım...

yalnız biz birbirimize hakaret ediyoruz ve birbirimizi fiziksel olarak hırpalıyoruz. ben daha kötü yorumlar bekliyodum. umut var gibi görünüyor dışarıdan heralde.

Back