• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Çizelgesi Nasıl Yapılır?

bende yaptım güya ama sadece internet adresini görüyorum. nasıl olcek bu yavvv?????

kızlar daisypath de sorun mu var? düğün çizelgem görünmüyordu sinirlendim kaldırdım
baska ticker koydum bunun da resimleri güzel diil

kızlar masa üstune yaptım ama kapatıp tekrar açtığımda sılınmıştı nasıl yapıcam bılen varmıııııı

Böyle bir yazı çıkıyor:

Site yönetiminden mesaj var!

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

bu ne anlama geliyor? ne yapmam gerek bu durumda???

yaptım gabila ama sadece ticketfactoryden olanları kabul ediyor KK, başka kabul etmiyor, ve benim ticket niye ortada kaldı, herkesinki aşağıda oluyor ((((

Evlilik çizelgesi yapabilmek için önce burayı tıklayın.

96275187jo6.png

16 adet sayfadan istediğiniz cetveli seçin
85139561em6.png

10 adet sayfadan cetvelin ibresini seçin
24424604gn1.png

Üst kısımdan evlilik tarihini seçin. Seçim şekli ay-gün-yıl formatındadır.
Bir alltaki kısıma istediğini yazabilirsiniz. Ama genelde Ben & Sen tarzı daha uygun...
29250833ne6.png

ilk kısımda yer alandan büyüklüğünü altındakindende renk koyuluğunu seçin
(Not: Esasında bırakın olduğu gibi kalsın.)

60102802ig8.png
.

Koplayalamız gereken yer kırmızı yazılı kısım oluyor onu da direk; http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile şutarafagitti

11fz4.png

bu kısmın en altındaki yere yapıştırın

kolay gelsin :içelim:

merhaba bende lk,loalma ç,zelgesi yapmak istiyorum ama bi türlü beceremedim yardımcı olur musunuz lüttfen??? tşk :):69:

yaw askerlik sayarken gayet kolay çizelge uygulamıştım... ama şimdi hep hata mesajı alıyorum.

Back