EVLİLİK HER ODADA BAŞKA GÜZEL!
dediğim üç kişilik dünya aslında bu dört duvarların sevgiyle bezendiği YUVA!
EŞİMMM HERŞEYİMMM,MİNİK KELEBEĞİMMM SİZİ ÇOK SEVİYORUMMM!
evet evlilik bu iste allah daim etsin mutluluklar sona ermesin
evlilik emek ister dediklerinde tek taraflı olmaz dedim ama bazen kadınlar bunu yapmak zorunda kalabiliyorlar..erkekler gerçekten çocuk gibidir !geç büyüyüp geç düşünüp geç harekete geçerler.( bu arada eşimle 8 yaş fark var aramızda ama önemli olmaıyor bile)bize düşen çekip gitmek değil sabretmek gerçekten neyi neden ve nasıl istediğimizi düşünmektir ne istediğini bilen insan ne vereceğini de bilir ve hayatta bence insana onu veriri...ben hep mutlu bir yuva ve anne olmak istemiştim...rabbim şükürler olsun ki her ikisinide bana tam 1 yılda verdi çok şanslıyım ikisinide hiç uzaklarda aramadım hasretle ama şimdi bende bana gelen bu mucizeleri iyi değerlendirmem gerektiğini biliyorum çünkü hayatta bazı şeyler insanaın eline bir kez geçer....böyle bir eşe,evlada ve sımsıcak yuvaya sahip olduğum için ne gerekirse yaparım dedik ve bu günlere geldik...aslında daha yolun başındayız 26 eylülde daha 8 yıl olacak ama bu 8 yıl içinde yaşadığım her anın tadı damağımda kalıp gidersem bile yeter bana!
evim evet çok güzel ama belkide bana güzel! varsın olsun kimse beğenmesin ,kimse bize imrenmesin ,varsın olsun eşyalarım olmasın 1 oda olsun ama huzur olsun!
allah en az benim mutluluğum kadar mutluluk nasip etsin inşallah tüm herkese!