bak notlarla çalışabilirsin biraz kapsamlı olacak ama yapabilirsen bence hoş olur..şöyle ki eşin çalışıyorsa eger çalıştıgı zaman içinde bakabilecegi elini attıgında notu bulabilecegi bir yer olsun mesela ceketin gömlegin veya pantolon cebi cüzdan vs.hatta cep telefonu şahane olur ki ilk eline alacagı şey o günümüzde onu da söyle yapabilirsin cep teline o görmeden notu lastikle tutuştur ve cebine sen koy anlamamasını saglamak sana kalmış..ilk notta "bugün çok güzel bir gün" diye yazabilirsin ki o günün anlam ve ehemmiyetini anlar..bu sabah için, ögle için bir hediye al saat çok güzel olur.ve yaninada bir not ki onada şöyle yazarsın"her saniyem seninle"hediyeyi işyerine kargoyla veya birisi aracılıgıyla ulaştır..ve günün en güzel anı akşam dedigin gibi yemek mumlar ve şarap ama masa başında bekleme sen sonradan git kapıyı sen degil o açsın ki meraklansın buda heyecanlanmasını saglar o zaman unutmaz işte.ve son perde (burası biraz özel tabi ama kendim fikrimi dile getiriyorum) yatak odası orayı mum ve güllerle donat afrodizyak kokular olsun ki libidosu coşşun kardeşimizin nacizane fikrim umarım begenirsin evli olsaydım ben yapardım şahsen:kedi: