• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğiniz Nasıl Gidiyor?

Test Sonucu : Tebrikler, evlilik hayatınız mükemmel!

Dört dörtlük bir evlilik hayatınız var. ılişkiniz karşılıklı saygı ve sevgiye dayanıyor. Oldukça uyumlu bir çiftsiniz ve birlikte olmaktan oldukça mutlusunuz.

"birde kıskançlığı olmasa süper olacak"

:asigim::asigim:Dört dörtlük bir evlilik hayatınız var. İlişkiniz karşılıklı saygı ve sevgiye dayanıyor. Oldukça uyumlu bir çiftsiniz ve birlikte olmaktan oldukça mutlusunuz.

:asigim:

Dört dörtlük bir evlilik hayatınız var. ılişkiniz karşılıklı saygı ve sevgiye dayanıyor. Oldukça uyumlu bir çiftsiniz ve birlikte olmaktan oldukça mutlusunuz.

Dört dörtlük bir evlilik hayatınız var. İlişkiniz karşılıklı saygı ve sevgiye dayanıyor. Oldukça uyumlu bir çiftsiniz ve birlikte olmaktan oldukça mutlusunuz.

:1shok: :1shok: hadı ya yasakkelime benım nıye haberım yok bundan.. zemuszemus

ay sardunyam sen beni bugun mutluluktan ucuracan gibime geliyoŞenizseni sevdigimi daha once soylemismiydimopuyorumnanaktan

Tebrikler, evlilik hayatınız mükemmel!
Dört dörtlük bir evlilik hayatınız var. ılişkiniz karşılıklı saygı ve sevgiye dayanıyor. Oldukça uyumlu bir çiftsiniz ve birlikte olmaktan oldukça mutlusunuz.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Dört dörtlük bir evlilik hayatınız var. İlişkiniz karşılıklı saygı ve sevgiye dayanıyor. Oldukça uyumlu bir çiftsiniz ve birlikte olmaktan oldukça mutlusunuz.

:kedi: :kedi: :kedi:
:nazar: :nazar: :nazar:
a.s. a.s. a.s.
Şeniz Şeniz Şeniz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sarduşum teşekkürler.... sevindirik oldum.... :asigim: :kedi:​

tebrikler mükemmel ötesi teşekkürler paylaşımın içinalkisalkisalkis

:asigim:

benimde mükemmel çıktı test sonucum gerçektende öyle ama herkes allah anzarlardan saklasın diyor bizim evliliğimiz için....ben eşimsiz 1 gece geçiremem...

Evliliğinizde bazı problemler olduğu söylenebilir. Özellikle iletişim problemleri ilişkinize oldukça zarar veriyor. Eşinizle daha fazla iletişim kurmalı, sorunları konuşarak çözmeye çalışmalısınız.

çok kötü bir evliliğim var malesef ...............

Dört dörtlük bir evlilik hayatınız var. ılişkiniz karşılıklı saygı ve sevgiye dayanıyor. Oldukça uyumlu bir çiftsiniz ve birlikte olmaktan oldukça mutlusunuz

aynen sarduşum birde şu kıskançlığı olmasa süper olacak

bence bu testte eksiklikler var bazen şıkkı da eklenmeliydi

bence Bir Derdim Var bölümünü kapatmamız gerekiyor,
vallahi maaşallah,herkes muhteşem...
Şaka bir tarafa o kadar mutlu oluyorum ki,
mutlu evlilikleri duyunca ya da görünce..
sevginize,evliliğinize sahip çıkın,koruyun,
herkese ömür boyu mutluluklar diliyorum...
sevgiler...

Back