Evliliğiniz de korunmadan kaçıncı ayda hamile kaldınız ?

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
29
Hamile kaldığınız ay yöntem veya çaba gösterdiniz mi ve nasıl öğrendiniz hamileliginizi? Allah herkese nasip etsin ben evlendim 9ay oldu hiç korunmadim hamile kalamadım.

Ben 6 yillik evliyim 2 yil korundum 4 yilda anca hamile kalabildim. Ilk gebeligim kurtajla sonlandi suan 2. Yi bekliyorum suan degerlerim dusuk kanamam var.
Yani soylemek istedigim herkesin farkli oluyor. Bir doktorla gorustun mu hormonlarina tuplerine falan bakildi mi.
Sen hic kafani takma zamani gelince oluyor gerisi bos.

Hamile kaldığınız ay yöntem veya çaba gösterdiniz mi ve nasıl öğrendiniz hamileliginizi? Allah herkese nasip etsin ben evlendim 9ay oldu hiç korunmadim hamile kalamadım.
Bende 9.ayımda hamile kaldım hic korunmadım. Hamile kaldığım ay düzenli ovulasyon testi kullandım ve günde 1 2 tane kuru incir yedim yumurta gelişmesi için iyimiş. Ayrıca eşim ilişkiden sonra ayaklarımı dikmemi istedi bi yerde okumuş :) hangisi vesile oldu bilmiyorum ama umarım seninde işine yarar

regly donemim bitti 2 gun sonra düğünüm oldu ilk gece kaldim kizim 1 yasindayken 1 daha kaldim 18 gune 2. kizi alicaz insallah kucagimizq

Bu konularda çok bilgim yok nasıl kullanılıyor nedir vaktiniz varsa yazar mısınız 2 3 aydır korunmuyoruz ama bebiş yok henuz
Ben kullandım yardımcı olabilirim. Gebelik testi gibi idrarla yapılan bi test ama ilk idrarla yapılmaması gerekiyor. Mesela sabah uyandığınızda ilk idrarınızı yapın daha sonraki idrarla testi yapabilirsiniz. Testi yapmadan 4 saat önce sıvı alımını kesmeniz gerekiyor. Ben hergün aynı saatte yapmadm ama o sekilde yapan arkadaşlar var. Testin içinde adet periyodunuza göre hangi günde başlamanız gerektiği yazıyor benim adetim duzensiz olduğu için yumurtlamayı kaçırmamak adına adet bitiminden bikac gün sonra başlamıştım. Yumurtlama yaklaştıkça t çizgisi koyulasıyor. Koyulasmaya başladığı zaman iliskiye başladık en koyu oldugu gün ve sonraki bikac gün daha iliskiye devam ettik. Umarım yardımcı olabilmisimdir :)

Size cevap yazdım ama pembe kutunun içinde görünüyor düzeltemedim yukarda:)

Size cevap yazdım ama pembe kutunun içinde görünüyor düzeltemedim yukarda:)
Gördüm :) evet o ay hamile kaldım. Kür olarak hiçbişey yapmadık. Ben günde 1 2 tane kuru incir yedim ve eşim iliskiden sonra ayaklarımı dikmemi istemişti bi yerde okumus onu yaptık daha sonra arkadaşıma da doktoru önermis ondan duymustum. Hangisi ise yaradı bilmiyorum umarım sizinde işinize yarar. Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah

Amin çok teşekkür ederim

Çocuk düşünmüyordum. 3 ay korundum. Bir kez korunmasız ilişkim oldu, bir şey olmaz dedik ama hamile kalmışım. Sanırım üstüne düşmeyince düşünmeyince daha rahat hamile kalınıyor.

RABBİM gönlünüzdekini versin inşaALLAH.

Şubatta ilk denememizdi korunmadan. Ovulasyon günü vs bilmediğimden o günleri hep atlamışız sonradan anladık. Martta denememizde hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı. 1 ay ara verdik sonra hamile kaldım şükürler olsun. Ama kendime 1 yıl vermiştim kafamı rahat tuttum. Kasmadım kendimi. Sadece eşimin arkadasının bebeği olmuyordu doktor hemen duşa girmesin demiş ayağa kalkmasın demiş onlarda öyle yapmışlar ve bebekleri oldu. Bende sabaha kadar kalkmadım yerimden tam ovulasyon günümde. Yarım saatte ayaklarımı diktim yukarı. Duşumu da sabah aldım. Hatta bi arkadasımın 1.5 yıldır cocuğu olmuyor ona söyledim bana ayy abdestsiz mi uyudun dedi :) İlişkiden yarım saat sonra kendisi duş alıyor kırk kez söyledim hemen duşa girme yat uyu ama inatlık ediyor.

Bende evlendikten sonraki 9. ayımda hamile kaldım aralarda 1 2 sefer korunmuştum ama pepapp uygulaması ile adetleriniz düzenli ise ovulasyon takviminizi takip ederek kalabiliyorsunuz ve beslenmenizede dikkat edin kan değerleriniz için

banada hafta sonu 9 ay olacak hiç korunmadım gebe kalamadım henüz şurada bekleyeyim sessiz sessiz :)

Korunmamak disinda bir sey yaptiniz mi? Dogurgan oldugunuz gunleri takip edip ona gore iliski yasamayi deneyebilirsiniz. Bunun icin en kolayi ates olcerek ovulasyon gununu bulmak, ondan onceki gunleri degerlendirmek. Ovulasyon kitleri de var ama bence ates olcme hem masrafsiz hem de daha net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…