- 15 Ekim 2020
- 131
- 260
- 23
- 28
- Konu Sahibi kahveseverrr
-
Gerçekten çocuk istemeyen daha güvenilir bir korunma yöntemi uygulardı
Sıkma canını demek ki böyle olması gerekiyormuş zamanla alışırsın. Yaşadığını yaşayan milyonlarca insan vardır. Bugün üzülür yarın sevinirsin. Çocuğun hiç olmasaydı her gün üzülecektin.
Bosver belki de biraz daha zaman gecseydi farkli bir sorun cikacakti hamile kalamayacaktin. Yasin kac?
Merhaba kızlar,
ben 12.09.2020 de evlendim 13 .09.2020 de Regl oldum bir hafta sonra ilişkiye girdik ve dün 14.10.2020 de betahcg Değerim 289 çıktı. İdrar testi de çift çizgiŞok oldum resmen betahcg değerine göre 3-4 haftalık yani benim ilişkideki ilkhaftama hatta ilk geceme bile denk gelebiliyor İlk geceden hamile kalan bahtsız ben miyim sadece çok ağladım çünkü istemiyordum bu kadar erken. Korunma yöntemide zaten geri çekmeve takvim uygulamıştık ama hiç bir işe yaramadı. Çok üzgünüm benim gibi olanlar var mi akıl verecek ?
Çok sağol canım Allah razı olsunHer gecen gun daha da alisacaksin insallah hayirlisi olsun senin icin
Daha kimseye açıklayacak cesaretim bile yok yok gibi davranıyorumbenım gibi benzer durum ile kaza sahıbı daha alışırsın zamanla fikire zaman geçtikçe sevmeye başlıyorsun uzakdan eşya felan bakmaya başlıyorsun otomatikman
Ne zaman istersen o zaman söyle hatta 3 ay geçsin bence yakın çevreye öyle söyleyin krıtık dönem atlatılsınDaha kimseye açıklayacak cesaretim bile yok yok gibi davranıyorum
Canım hala kese görünmedi sende beta hcg kaç ken kese görünmüştü. Ne olduğu belli değil korkmaya başladım. Bu bir haftadır ne yaşadığımı anlamayamoyorumNe zaman istersen o zaman söyle hatta 3 ay geçsin bence yakın çevreye öyle söyleyin krıtık dönem atlatılsın
Benim arkadasimda oyle kaldi istemiyordu gyaMerhaba kızlar,
ben 12.09.2020 de evlendim 13 .09.2020 de Regl oldum bir hafta sonra ilişkiye girdik ve dün 14.10.2020 de betahcg Değerim 289 çıktı. İdrar testi de çift çizgiŞok oldum resmen betahcg değerine göre 3-4 haftalık yani benim ilişkideki ilkhaftama hatta ilk geceme bile denk gelebiliyor İlk geceden hamile kalan bahtsız ben miyim sadece çok ağladım çünkü istemiyordum bu kadar erken. Korunma yöntemide zaten geri çekmeve takvim uygulamıştık ama hiç bir işe yaramadı. Çok üzgünüm benim gibi olanlar var mi akıl verecek ?
Olan olmuş artık. Ben gibi reglliyken amannn ne olacak diye hamile kalan varsa ilk gece senin ki gayet olasi ve doğal.Bebisin hayırlı olsun simdidenMerhaba kızlar,
1500 üstü olması lazım kese gözükmesi için ben 2 kere ölçtürdüm en son 304,7 iken ölçtürdüm dr tahmınen hesap yaptı su gün gel dedi o gün gittim kese gözüktüCanım hala kese görünmedi sende beta hcg kaç ken kese görünmüştü. Ne olduğu belli değil korkmaya başladım. Bu bir haftadır ne yaşadığımı anlamayamoyorum
Ah canım benim betahcg 2500 çıktı hala kese yok1500 üstü olması lazım kese gözükmesi için ben 2 kere ölçtürdüm en son 304,7 iken ölçtürdüm dr tahmınen hesap yaptı su gün gel dedi o gün gittim kese gözüktü
Peki doktor bısey söylemedi miAh canım benim betahcg 2500 çıktı hala kese yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?