• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğin ilk günlerinde ilişki......

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
kızlar yeni evliyim ve iilişkiden hiçbişey hissetmiyorum eşimi çok seviyorum duygusal hiçbir sorun yok gerdek gecesi kan da gelmedi acısız agrısız çok kolay oldu ama neden zevk alamıyorum aynı durumda olan var mı evliliğin ik günlerind eolur mu

İlk cinsel ilişkide kan gelip gelmemesi çok önemli değil..
Zevk almak ise zamanla oluşur..kaydirigubbakcemile4
Siz eşinizi,eşiniz sizi keşfettikçe zevk aldığınız noktaları gördükçe keyif alacaksınız ileride merak etmeyin..
Don't panic!:icecream:

zevk meselesi zamanla öğrenilen oluşan bişey bende ilk evlendiğimde bumuymuş dedim :) nişanlıyken daha güzeldi dedim ama zamanla öyle olmadığını gördüm birazda pisikolojik tabi kendini zevk almıyorum diye yönlendirme herşeyi akışına bırak herşey yoluna girecek

bende neredeyse ilk bir yıl hiç bişey hissetmedim ama çok şükür eşimin desteğiyle atlattım.. hiç haz duymuyordum tek sorun kendini kasmakmış meğer rahat bırakman gerekiyormuş.. umarım sen biran önce alışırsın..:kedi::kedi:

selamlar, bende 5,5 aylık evliyi, esimi seviyorum,onla birlikte olmak istiyorum, kendimi kasmiyorum da ama olunca da bende tik yok...5,5 ay da zaman gecince kendimden süphe etmeye basladim, bende bir anormallik mi var acaba diye...zamanla olacak deniliyor o zamani bekliyorum .:)))bir de bu süre kisiden kisiye de degisiyor sanirim..?

Back