- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
- Konu Sahibi Lambayapufde
Bir erkek kardeşin abisi ile YAŞAMASI değil abisi evli ilken yengesi ile YAŞAMASI evet çok saçma…Bu bir sene iki sene değil senelerce YAŞAMASI…Bu zihniyeti doğru kabul ettiğiniz sürece işte tecavüzcülere ensestlerle karşılaşıyor bu toplum asıl bu zihniyete vah ki ne vah!!!
Gerçek aile evlendiğin zaman eşin ve çocuğunun olduğu ailedir.Evlenince insanlar çekirdek ailelerin kurarlar.TDKyı açıp bakın aile kimden oluşuyormuş tanımı neymiş.Üvey aile gibi bişey söylenmedi zaten.
size danışılmaması doğru değil ama bu düşünce yapısını da sağlıklı bulmuyorum ben.
bu durumda sizin çocuğunuz evlendiğinde de sizi arkasında bırakıp sadece kendi ailesine odaklanmalı anlamı çıkıyor.
eş başkadır, anne-baba-kardeşle olan ilişki başkadır.
siz yokken onlar vardı ve siz boşansanız, ölseniz yani bir şekilde evliliğiniz sona erse gene onlar var olacaklar.
bebeği sadece eşinizi kendinizce eve bağlamak için istediğinizi düşündüm. yaşı bahane etmeyin derim, zira tıp ilerledi, 29 dediğiniz yaş eğer kadının sağlık sorunu yoksa hamilelik için hiç de geç değil.
son diyeceğim de, bu şekilde kadın kocasını eve çeksin diye sahip olunan çocuklar asla ama asla o aile birliği denen şey konusunda çözüm olmuyor. aksine sorumluluklar yüzünden sıkıntılar artıyor ve olan çocuğa oluyor.
hiçbir evliliği çocuk kurtarmaz yada iki kişiyi çocuk aile yapmaz.
çocuğu olamayan ama çocuklu ailelerden çok daha iyi / güzel aile olan, 2 kişi mutlu mesut yaşayan insanlar var.
sizin probleminiz hayata bakışlarınızın ayrı oluşu ve bunu düzeltme sorumluluğu bir bebeğe ait olamaz.
istediğiniz sevgiyi, ilgiyi, sıcaklığı göremiyorsanız hayatı zorlaştırmak yerine kolaylaştırarak ayrılmak çok daha doğru bir yaklaşım olacaktır.