evliliğimizin ilk yılını dolduruyoruz ama...

gulyalabik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
8
10
28
Merhaba arkadaşlar ! Haziranın 1'inde evliliğimizin ilk yılını dolduruyoruz. Kızımın doğmasınada 2ay kadar bi zaman kaldı.Çok yakın bi zamanda eşimle bi sorun yaşadık ama Allaha şükür şuan da gayet iyiyiz ve artik birbirimizi dinleyip anlayabiliyoruz.Ona bir süpriz yapmak istiyorum ama bebek masrafları felen derken tahmin edersiniz ki maddi durumumuz pek iyi degil. Sizce çok masraf yapmadan
ona ömrü boyunca unutamayacağı bi süpriz nasıl yapabilirim.Gerçekten çok yardıma ihtiyacim var bu konuda

Süpriz sandığımız şeyin doğru yazılışının sürpriz olduğunu öğrenerek ona değişik bi versiyon eş hediye edebilirsin

süprüz süpriz sürpriz ne farkeder ki şuan da Türkçe dersi görmüyoruz.

gulyalabik, hiç masrafsız birşey söyleyeceğim. Eşinin gün içerisinde uğradığı açıtğı baktığı her yere sevimli sevimli notlar yaz. Eşim bir kavga sonrası gönlümü almak için bana yapmıştı. Banyo aynasına, sifon düğmesine, giysi dolabıma, buzdolabına, kapıya falan... heryere sevgi dolu şeyler yazmıştı. Evin çeşitli noktalarına güzel fotolarımızdan asmıştı. Çok hoşuma gitmişti. Akşamda evde güzel bir yemek yersiniz.. Belki kendi elinle yaptığın bir bileklik falan.. İnsanın mutlu olması ve mutlu etmesi için paraya hiiiiiç ihtiyacı yok bence :)

Atıyorum eşin 25 yaşında. Sen onu 5 senedir tanıyorsun. Onunla olmadığın 20 sene için tek tek hediyeler al (1 yaşı için emzik 15 yaşı için ilk saç yapışından dolayı jöle falan) En son hepsini bir kutuya koyup " yanında olamadığım 20 sene için yazıp her yaşına minik şeyler yazabilirsin... Hem çok masraflı olmayacağı gibi çok duygulanabilir..

Arkadaslar ilginiz icin cok tesekkur ederim gercekten.kizim dünyaya geldi.ama huzurlu degiliz simdide esim cok agresif davraniyor.kirici konusuyor. Beni istemiyor artik farkindayim.surekli laf sokuyo istemiyosan beni kapi orda falan diyo.benin bosanmaya zorluyo resmen. Ben kacarak evlendim babam beni reddetti.esimin ailesi beni cok ezdi ilk zamanlarda.sonra esimde anladi onlarin bana nasil davrandiklarini ve onlaravkarsi ilk kez savundu beni hamileligimin ilk zamanlariydi, 9 ay boyunca ailesiyle gorusmedik. Sonra temmuzda kizim dunyaya geldi ve biz ailesiyle baristik. Sonra ne olduysa artik beni koruyup kollayan adam ailesinin yaninda bana karsi horozlanmaya baslqdi.bayram gunu kendi babami aradim ve baristim. Babm yanma geldi bigun kaldi esimin surat asmasi yuzunden gitti.elini bile opmedi babamin.bunun gibi daha bircok sey var. Ne yapicami inanin bilmiyorum. Bi fikir verin nolur

Arkadaşlar evinize eşya alacaksanız illa tanınmış yerlere gerek yok ben ... adresinden alış veriş yapıyorum ürünlerinden son derece memnunum. Tavsiye ederim. Hediyeniz de buradan onun istediği bir hediye olur ne dersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
allah yardımcın olsun çok kötü bir durumdasın yaşam şartlarınızı ve eşinizin nasıl bir insan olduğunu bilmediğim için yorum yapamıcam ama merak ettim şu anki durum ne ?

öncelikle Allahü Teala kız evladınızın hayırlı bir saliha hanım olmasını nasip etsin.
Erkekler eşlerinin doğumundan sonra "eş lohusalığı" denen bu psikolojik durumun içerisine girebilirler. kadınlar çocuklarını çok daha çabuk benimseyip kabul ederken erkeler ancak 6 aylık olup tepkiler vermeye başladığında bebeği benimser. Bu süre içerisinde bazı erkeler eşiniz gibi tepkiler göstererek alışma sürecinden geçebilir. Bu süreçte bütün suçu erkeğe yüklemekte doğru değildir. kadınlar çocuk doğduktan sonra çok daha anaç bir karaktere bürünüp eşlerini fazlasıyla ihmal ederler. Bu da erkeğin hem çocuğunu kıskanmasına (daha doğrusu ona gösterdiğiniz ilgiyi kıskanmasına), hem de aşık olduğu kadını tanıyamamasına sebep olur. Bu anaç tavırlar erkeğe itici gelecek ve sizden soğuyacaktır. Yapmanız gereken eski günleri hatırlatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…