- 1 Kasım 2012
- 1.728
- 2.627
- 83
Aranıza yeni katıldım.. Uzun zamandır takip ediyordum ama çalıştığım için günlük zaman ayıramam diye üye olmamıştım. İşi bıraktım ve aranızdayım.. 16 aylık evliyim. Evliliğimizin 4.ayında gebe kaldım planlanmış değildi daha önce büyük kistlerim vardı ameliyat ya da çocuk ama çocuk da tutmaz bu halde deyince doktor beklemiyorduk işte kısmet oldu her neyse 2bubçuk ay doktora gidip geldim bugün yarın derken kalp atımı duyulmadı boş gebelik diye kürtaj oldum 2ay geçmeden bhartolin kisti ameliyatı oldum.. ardına yine yumurtalık kistim büyüdü doğum kontrol hapı kullandım 2 ay. Haziran ayından beri korunmasız çocuk istiyoruz ama olmuyor hayırlısı da 5 ekimde hasta oldum sonra zarar gelmez deyip alternatif tıbba yöneldim incir kürüne başladım 18 ekimde doktora gittim yumurtalıklar çok iyi rahim kalınlığı da iyi dedi çatlatma iğnesi vurdu sol kasığımda ve sol bacağımda hala ağrı var karnım hasta olacakmışım gibi ağrıyor belim kürtaj olduğumdan beri sürekli ağrılı zaten evde yalnızım ve kafayı yiyecek gibiyim.. günler geçmek bilmiyor sizinle paylaşmak istedim.. Teşekkür ederim