• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimizin 4.ayında gebe kaldım planlanmış değildi ....

Htckbrysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
1.728
2.627
83
Aranıza yeni katıldım.. Uzun zamandır takip ediyordum ama çalıştığım için günlük zaman ayıramam diye üye olmamıştım. İşi bıraktım ve aranızdayım.. 16 aylık evliyim. Evliliğimizin 4.ayında gebe kaldım planlanmış değildi daha önce büyük kistlerim vardı ameliyat ya da çocuk ama çocuk da tutmaz bu halde deyince doktor beklemiyorduk işte kısmet oldu her neyse 2bubçuk ay doktora gidip geldim bugün yarın derken kalp atımı duyulmadı boş gebelik diye kürtaj oldum:( 2ay geçmeden bhartolin kisti ameliyatı oldum.. ardına yine yumurtalık kistim büyüdü doğum kontrol hapı kullandım 2 ay. Haziran ayından beri korunmasız çocuk istiyoruz ama olmuyor hayırlısı da:( 5 ekimde hasta oldum sonra zarar gelmez deyip alternatif tıbba yöneldim incir kürüne başladım 18 ekimde doktora gittim yumurtalıklar çok iyi rahim kalınlığı da iyi dedi çatlatma iğnesi vurdu sol kasığımda ve sol bacağımda hala ağrı var:( karnım hasta olacakmışım gibi ağrıyor:( belim kürtaj olduğumdan beri sürekli ağrılı zaten:( evde yalnızım ve kafayı yiyecek gibiyim.. günler geçmek bilmiyor:( sizinle paylaşmak istedim.. Teşekkür ederim

geçmiş olsun canım.benim de ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışları duyulmamıştı kürtaj olmuştum.sonra kızım oldu.hiç merak etme inşallah bebeğin olacak ama zamanı var demekki.hazirandan bu yana uzun bir süre değil zaten.

Her iste bir hayır olduğunu duşunun belki de suan hamilesiniz :) canı gönülden dua ediyorum Rabbim
Size ve tüm isteyenlere nasip etsin

geçmiş olsun canım.benim de ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışları duyulmamıştı kürtaj olmuştum.sonra kızım oldu.hiç merak etme inşallah bebeğin olacak ama zamanı var demekki.hazirandan bu yana uzun bir süre değil zaten.

Teşekkür ederim Allah razı olsun benimki de duyulmadı kürtaja girdim:( Zamanı vardır doğru buna inanıyorum ama insan hele de yalnız olunca çok zayıf hissediyor kendini:(

ağustos 2011 de evlendim evliliğimin 4 ayında eşimin benle askerlik boyunca yasa dışı işlerini örtbas etmek için evlendiğini öğrendim aldığı izinleri kasıtlı olarak adet günüme denk getirdiğini fark ettim kayın validemde asla oğlum cocuk yapmaz demiş
Allahım onlara buyuk konuşmamayı öğretti :) bende bebeği planlamamıştım tutucağına ihtimal bile vermiyordum çünkü eşim kısırdı
bebeğimi hiç biri istemesede yalnız bi hamilelik geçirsemde 98 gün sonra allah nasıp kısmet ettiyse anneyim :) bebeğimde durumun farkında gibi ne aşermem ne bulantım oldu 6.5 aylık oldu hala canım bişi istemiyor akıllı bir bebek olcak :)

Back