mrb hanımlar ben 2ay sonra evliliğimin 2.yılını dolduruyorum.eşimle de toplamda 4yıldır birlikteyiz.severek hatta ailem istemediği halde onlara da ben seviyorum diyerek evlendim.yanlız ben eşimle 6 aydır aynı evi paylaşıyorum çünkü ben başka bir ilde öğretmendim yanına eş durumundan yeni geldim.anlayacağınız 6 aylık evli gibiyim.eşim benimailemle değişik sorunlar yaşadı ve yaşadıklarını hep bana yansıttı.en ufak tartışmada dahi devamlı aileme ve bana ağza alınmayacak,canımı acıtan şeyler söylüyordu.bunların hiç birini aileme yansıtmamıştım.bir kez elini dahi kaldırdı.ben kendimi koruduğumda da sen kocana nsl davranıyorsun diyordu.kendi ailesine durumu hep sorunu benim çıkardığımı falan söylemiş.en son artık patladım ve kendi aileme bende herşeyi anlattım.ailem zaten layık görmüyordu,onlara değer de vermiyordu.kızım sen bilirsin boşanmak istiyorsan yanındayız dediler.onun ailesi geldi ve birbirinizi çok yıpratmışsınız,bu kadar çok seven insanlar nsl böyle olur dediler ve benden ve ondan 1 ay birbirinizi özleyin ,dinleyin deyip bizden boşanmak kolay ama biz bunu istemeyiz dediler. bizde 1 ay böyle yapmayı deniycez.şimdi hanımlar eşim aslında yapısında merhametli ve ben nedersem yapabilecek biri fakat bir okadar da annesine düşkün biri.annesini de geçtim.sizce ben bu ayrı kalma durumunu doğru yaptım mı?bazen özlüyorum da onu...