• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligimi kendim bozuyorum

Aynı durumdayiz alkolik annesini üç çocuğunun gözü önünde döven ve karı kıza duskunluguyle ün yapmış bi baba haftada bi evde yorgunluğu alsın diye iki bira içen bi dedigimi iki etmeyen çok sevdigim kocam var ve aynı sekilde bu kokununun ustesinden gelemiyorum YA BABAM GIBI OLURSA sorusu aklıma gelince hayat kocama zindan ne zaman değişir allah bilir ...

bakın kendiniz söylemişsiniz ne güzel eşiniz size bağlıymış .sorununda farkındasınız güzel bişey giyin bi makyaj yapın havanız değişsin daha 25 yaşındasınız yazık etmeyin böyle şeylerle

daha çnce ki çapkınlıktan dolayı eşinize güveniniz azalmış ve babanızdan dolayı da önyargılı davranıyorsunuz . annenizin psikolojisi bozulmuş onun söylediklerine kesinlikle inanma kendi yaşadıklarını senin de yaşayacağından korkuyor ya da senin kendisi gibi olmaman için sana iyilik yaptıgını sanıyor!!!!

canım hem ailende gördüğün tablo
2. olarak da eşinin ufak çaplı aldatma olayında içinde hep şüphe var
psikolog danışmanlığı almadan geçmez canım

çok üzüldüm,çok,evlatlarınızın katılı oluyorsunuz,buyrun işte,bır hocaya kızın bırı gıdıyor evlenemıyorum,annem babamı gözümüzün önunde döverdı dıyor,hocada dıyorki nedne bu kadar isteyipte evlenemeyen,yada boşanan var,analar babalr sızın suçunuz,evlatlarınızın katılısınız,hayatlarını katlediyorsunuz,ne güzelki farkındasın,inşallah çok mutlu ol eşinle

Psikolojik destek almalisin. Sakin olmaya calis karsindaki baban degil.. Anlayisli guler yuzlu bi esin var daha ne istiyorsun ki? Annenin amacinida anlayamadim dogrusu mutsuz olmani mi istiyor? Kimseye kulak asma hayatina bak yahu hersey gecmiste kaldi.. Sil Bastan Baslamak Gerek Bazen....

Eğer imkanınız varsa psikolojik yardım alın, bunu sadece eşinizle paylaşın. Durumunuzu bize anlattığınız gibi tatlı bir dille anlatın. Hissettikleriniz, farkındalığınızı, olmasını dilediklerinizi. Çocukluğunuz yaralı geçmiş. Elbette bugününüzü etkilemiş buna şaşmamalı. Ben küçükken annemin bazı hareketlerini çok saçma bulurdum, şimdi aynılarını yapıyorum. İnsan aileden çok şey kapıyor beğense de beğenmese de. Ama bunlar düzelir şeyler. Elbette kendi kendinize zor çünkü siz eşinize kızdığınızda bunları düşünemiyor sonradan farkediyorsunuz, otomatik tepki gibi bilinç altınız yönlendiriyor. Cam silmeyi bırakın, bırakın cam kirli kalsın 3-5 gün, girin duşa, çıkın manikürünüzü yapın, saçınızı düzeltin, makyajınızı yapın süslenin, güzel bir yemek yiyin eşinizle, sohbet edin, güzel bir film izleyin. Evin işleri bitmez, çocuk sorumluluğu da öyle ancak kısa molalar yaratılmalı çünkü bu geçen an bir daha gelmez. Fırsatlar yaratın kendinize. Dediğim gibi bir psikolojik destek alın durumunuzu ayarlayıp, belki maddi olarak iyi değilsinizdir bilemem orasını ama birkaç ay gitmeniz bile gelecek adına yatırım olacaktır size.

Back
X