Evliligimi devam ettirmeli miyim

Yani benim ne ailem var nede güvenebileceğim bi esim var sizcede bentek basima daha mutlu olmam mi ailesi baskici surekli akil vermye calisan tipler bunaldim mahfoldum
Boşanın bence bu kadar ezilmeye hakkınız yok kıymet bilmeyen biri için boşa geçen zaman bu tür erkekler hiç bir zaman akıllanmaz ve siz verdikçe verirsiniz fedakar olan taraf hep siz olursunuz öz güveninizi kazanıp kendi yolunuza bakın derim üzücü bir durum

Memursan düzenli maaşın var boşan gitsin. Sana tecavüz ediyor sen onunla evleniyorsun, Seninle uyumuyor ama sen ondan çocuk yapıyorsun, eski sevgilileriyle nasıl şey yaptığını anlatıyor sen ne yapayım diye burda soruyorsun. yani ne diyeyim bilemedim arkadaşım, boşan tabiki hayatını bi sapıkla geçirecek değilsin herhalde

Evet zaten bnde boşanmayı dusunuyrm artık onun yüzünü görmeye tahammülüm yok bi ara zaten defolup gideceksin ama oncebu düğün borcunu birlikte odeyeczsonra defolupgidersin dedi ztn kalınmaz bi iyi bikotu iyice dengesiz biri oldum herkes sabret borç bitince iyi olur dur ama karakter degismedikten sonra

Yani benim ne ailem var nede güvenebileceğim bi esim var sizcede bentek basima daha mutlu olmam mi ailesi baskici surekli akil vermye calisan tipler bunaldim mahfoldum
Boşanınca sorunlar bitmez ki bide cocuk var yani. Çözmeye altından kalkmaya calışın biraz cabalayın herşeyi anne baab eş kendinizi gecin cocugunuz için saglıklı olanı düşünün.

Zaten evlenir evlenmez hamileydim o halimle gitmek istemedim sabr dedim çocuk doğdu sabr dedim ama o kişiyle aynı evde bile duramyrm aynı işte calisyrzaynı odada tahammül edemyrm

Zaten evlenir evlenmez hamileydim o halimle gitmek istemedim sabr dedim çocuk doğdu sabr dedim ama o kişiyle aynı evde bile duramyrm aynı işte calisyrzaynı odada tahammül edemyrm
Oyle ise Boşanın diemem ama size dua edebilirim. Allah hakkınızda hayırlısını versin

Bazı arkadaşlar çocuk için toparlamaya çalışın demiş fakat sağlıksız bir ortamda aile yapısında büyüyen çocuklardan ne hayır beklenir birde işin bu tarafı var çocukların ruh sağlığı bozulduktan sonra ,boşanma sonrası çocukların psikolog desteği almaları ve bu durumu atlatmaları mümkün ,sizin hayatınız tabiki yaşayan sizsiniz ama affedilecek şeyler var affedilemeyecek şeyler var eğer saygı bitmişse yolun sonuna gelinmiş demektir .

Allah razı olsun çok sagolun gercekten..

Saygı yok zaten hiç olmamış meğer onun yüzünden ailemde evimeuğramıyor resmen nefret ediyolar esimden zaten esim olacak kişide onları istemiyor bi ara öyle küfürler etti ki anneme dondum kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…