• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimde olanlar sizlere de tecrube olsun

Nasil bu kadar net konusuyorsunuz kadin evli cocuklu kaldi kocam o kadar istekli gozu donecek bir sahsiyet degil ama sarhossa yapmistir ben cok sonra geldim eve bir delil bulamadim ssdece lafta ama o bile beni igrendiriyor ysttiklarini dusunmuyorum.Aralarinda bir cekim olsa gecmisten dolayi cunku el sakasi yapacak bir kiz benimki de gulen bir tip yani izin verir yuzi sert degildir ama kendisi yeltenmez ya ds ileri gitmez
Kadın yabancı, yılışık, evli ve yurtdışında. Sana göre suçlu kadın.

Kocan aynı şeyi yurt içinde yaşayan Türk bir kadınla yaşasaydı. Yine bir şey değişmezdi senin için.
Çünkü kocan sekse tövbeli.

Enteresan.

Sen kendini beni aldatmıyo diye kandırmışsın buradakileri de ikna etmeye çalışıyosun. O kadar insan seni aldatmış diyo ama sen hala yok diyosun. Madem yok daha fazla kurcalama . Neye inanıyosan öyle yaşa . Ama eşin senin anlattıklarına göre pek masum gözükmüyor. Bu olaylardan sonra sana yakın olması daha çok ilgilenmesi suçlu olduğu için . seni ikna etmeye çalıştığı için ki başarmış da zaten .

Yarısını okudum herhalde yatakta basınca aldatma sayılıyor sizin için. Böyle hayat zor olmalı, bana Böyle davranan adamla niye evli kalayım ben hayatında yok gibiyim madem giderim ben de keyfime bakarım, bazı kadınlar acı çekmeyi seviyor sanırım
Yatakta bassa adam gazozuma ilaç kattı der yine aldatma olmaz ki...

Nasil bu kadar net konusuyorsunuz kadin evli cocuklu kaldi kocam o kadar istekli gozu donecek bir sahsiyet degil ama sarhossa yapmistir ben cok sonra geldim eve bir delil bulamadim ssdece lafta ama o bile beni igrendiriyor ysttiklarini dusunmuyorum.Aralarinda bir cekim olsa gecmisten dolayi cunku el sakasi yapacak bir kiz benimki de gulen bir tip yani izin verir yuzi sert degildir ama kendisi yeltenmez ya ds ileri gitmez
senin boşanmaya cesaretin olmadığı için eşine inanmayı seçmişsin. Liseli mi bunlar el şakası ne , o kadar eminim ki yattıklarına seni kandırıyor umarım bi gün bi kereliğine gururlu bi kadın olabilmeyi başarıp ihaneti görüp seni sevemeyen adamı boşayacak gücü toplarsın.He bu arada kocam aldatmış diyorsun sonra onu bize savunuyosun allah kimseyi bu duruma düşürmesin saflık kötü

Bu evlilik değil sende pek tecrübe kazanmisa benzemiyorsun senin ve hissettiklerin adına ve buna rağmen kendini teselli edişine sadece üzüldüm.Kizamadim bile ...
ağzına sağlık ya bu mu evlilik bu evliliğin neresinde tecrübe ??? komedi vallaa

Konu sahibi baska dünyada, yorum yapanlar da ona baska gezegenden sesleniyor gibi...Yani burda o kadar kadın sana gercekleri anlatmaya çalışmış sayfalarca ama sen son yorumlarında bile "o yeltenmez, vicdanlıdır, merhametlidir, zaten tedavi görüyor, isteksiz sadece bakmıştır" diyorsun...Zaten herif poktan çıkınca ama benim kocam, benim oğlum vicdanlıdır diyenler esas kendilerine konduramıyorlar evlendikleri veya yetiştirdikleri erkekler namına sanırım...

Valla eşin baya ballıymış ne diyim...Kendini kendinden daha çok koruyan karısı var boyle durumlarda....Bir de sen o kadını övüyorsun burda, Türkçe'yi iyi konuşuyor, komik falan...Müge Anlı'da bi kadın vardı, kocası baska kadından cocuk yapmıs ve onun yanındaydı ve bu kadın sırf kocası ondan elini cekmesin diye kocası ve sevgilisi hakkında iyi konusuyordu...Sen de o misal işte...

Keşke herkes kızlarını meslek sahibi yapsa eğitse de böyle saçma sapan sözde erkeklerden medet ummayı bile komik bulsanız....

Son düzenleme:
sonucta ortada aldatma yok ama yoklugumda cani kakara kikiri yapmak istemis eglenmek geyik bel alti knusmalar da olabilir belki eski gunlere ait..
Sizin gorusunuze de saygi duyarim ama bence ortada gayet de bariz sekilde aldatma var. Ve ben olsam bosanirim. Ne munasebet yani adam caniisteyince dirty talking yapacak ben de nolucak canim aldatma yok diyecegim,ruyasinda gorur anca

Şuan ne boşanmayı ne hiç bir şey yokmuş gibi yapmayı başaramayacaksınız sanırım. Boşansanız bile bakış açınızdan dolayı pişman olursunuz gibi hissettim. Acele karar vermeyin. Önce sağlıklı düşünmek için bir destek alıp sonra olayları, kendinizi değerlendirseniz daha sağlıklı olur sanırım.

Kendimi cok ezik hissettiğim zamanlar oldu.Evlendigim adam beni arzulamadi ben demedigim takdirde dönüp uyumayı tercih ediyordu.Maddi anlamda bana hic verici olmadi belki güvenmedi.Benimle ilişkiye girmek istemezken bikinili iç çamaşirli görüntülere baktığını farkettim.Bunu ona soyledi basta nerden uyduruyorsun filan dediyse de sonra hepsini sildigini söyledi.Küçük seylere kiziyordu aslinda bana aşık filan olmadigini anladim bunu ona soyledim neden evlendin benimle diye.Ben severek evlendim derdi.disardan bakildiginda iyi sefkatli saygili bir insandi bana karsi davranislarindan sonra da pisman olur ozur dilerdi yani gonul almayi bilen biriydi.ben de uzatmaz barışırdım en son 1 olay oldu.Kocam ben yokken eski yabanci uyruklu arkdasiyla gorulmus.Bana bunu biri soyledi 2 ay sonra ben kendimi oyle kotu hissetim ki tarih benim olmadigim zamana denk geliyordu ve netti.kocsm kabul etmedi yeminler etti sonra kredi karti ekstresinde ogune bakmasini istedim ve gordum ki bir gece kulubune gidilmis sonra erkek arkdaslariyla gittigini soyledi bana oyle dememistin hatirliyorum dedim.ses kaydini ac.kendi ses kaydimi ararken gorustugu kizla ilgili olan kaydini actim neredesin canim diyordu yani bulustuklari yere gitmis.bikac gun oncesindeki konusmalarini dinledim onun yaninda elim ayagim titriyordu kizla rahat konusmalar sen benim kocsm olacaktin ki baglardim eve vay be sen evlenicektin de beni evliyken aricakyin karin nerde dediginde sehir disinda dememis.karini da getir dedigin de olur mu aramiza mi getirim demis.Anlattigina gore eskiden sevgili degiller kizin yabanci arkdaslarinin biriyle cikmis gibi olmus kiz yuzuk istemis ama kocam almamis.kiz evli cocuklu baska ulkede yasiyor eskiden kocsm onlars ogrenciyken yardim edermis.gorusmede ev musait mi eve geleyim mi gibi birsey de soyledi yanlis hatirlamiyorsam kiz da disarda bulusalim demis.konusmalar argolu kufurlu filan ben bu kayitlara sok oldum bagirdim turlu turlu kufurler ettim aglama hissim gecti annemin evine donmek icin hazirlandim gitmeme izin vermedi.ozur diledi biyandan da fazla buyuttgumu arkdasca oldugunu soyledi neden bana soylemedin dedigimde ise kizacagini biliyordum dedi.onun yaninangittikten sonra ben de gereksiz bir is yaptigimi anladim pisman oldum ama hic lakayit bisey yaomafik eski gunlerden konustuk dedi. Numaralarini engelleyip sildi olauin uzerindem 2 hafta gecti ama benim hala aklima geliyor ve onunla o konusmalari yapmasi gulmesi acayip kotu hissettriyor.bosanmayi dusundum ama sonra napicaktim onu seviyordum ayrilmak beni ayri bir duruma sokabilirdi calismiyorum is bulamadigim icin calissam belki kafam dagila cak dusunmeyecegim.oyle ezik hissetim ki defalarca soyledim olmuyorsa ayrilalim bende ten uyumu yoksa sevmiyorsa benim de vaktimi alma dedim. Suan allaha dua ediyorum nolur icimdeki bu kotu dusuncelee gitsin.sonucta ortada aldatma yok ama yoklugumda cani kakara kikiri yapmak istemis eglenmek geyik bel alti knusmalar da olabilir belki eski gunlere ait.. siz ayni durumda olsaniz napardiniz.esim de cinsel istekle alakali isteksizlik oldugu icin de bana karsi isteksizlik oldugunu soyledi kendisi.. cok uzjn oldu ama benimle ayni durumda olan caresizlere belki bir yol olur
Ya biz hanımlar olarak nolur böyle şeylere izin vermeyelim yollarını açmayalım nolur ya adam basbaya da aldatmış tam olarak ne yapması gerekiyo aldattığına inanmanız için ne sevmesi def edin gitsin o pis adamı ya

Bunu da soyledim ona.kizla konusmalardan bikac ornek vererek.o da haklisin dedi ama yine de oncesinde uste cikmaya calisti sen de evliylen isyerinden erkek arkdasinla konusiyordun diye.ben de ben bisey ogrenmk icin konusiyordum senin gibi havadan sudan konusmak icin konusmuyordum dedim

Arkadaşım eşin olayı çok yanlış anlamış ama, bak eşinin karşısına geçip tane tane şunları söylüyorsun : Karşı cinsle konuşacağız, öcü değiller, ama flört etmeyeceğiz, yavşamayacağız, gevşemeyeceğiz.

Anlar inşallah.

Aldatmadan kastiniz iliski mi yoksa benden habersiz eski arkdasla gorusulmus olmasi mi
Siz evliyken fiiliyatta bir şey olmamış olduğunu söylüyorsunuz. Sizden önce olmuş olduğunuzu söylüyorsunuz bunlara dayanarak sorun olan ilişkisi değil; sizden habersiz görüşmesi bence sorun.

Bunun neresi tecrübe olacak bize?
Aldatılmışsınız ama hâlâ ten uyumu derdindesiniz.
Asıl size tecrübe olmalı ve bir an önce bir işe girip birikim yapmaya başlamalısınız. Eşinizin son vukuatı olmayacak çünkü bu.

Ya başka bir penceren bakacam. Sosyal deneye döndü biraz konu ama olsun. Biz hanımefendiye kızıyoruz ediyoruz ancak ya kendisi böyle baskın, erkektir ne yapsa yeridir evi gecindirsin yeter akşam evde olsun yeter diyen bir ortamda büyüdüyse?

Siz evliyken fiiliyatta bir şey olmamış olduğunu söylüyorsunuz. Sizden önce olmuş olduğunuzu söylüyorsunuz bunlara dayanarak sorun olan ilişkisi değil; sizden habersiz görüşmesi bence sorun.
Benden once iliskiy girildigine dair bisey bilmiyorum o kizla.yorumlariniza saygi duyuyorum buraya acip icimi doktuysem gelen her yazi kabulum

Yazdiklariniz etkisiyle icimdeki o sikinti buyudu ve esime yine konuyu actim odama gecip kapiyi kilitledim bi sure kaldim dusundum esim kapida acmami soyledi konusmamiz gerektigini uzun sure o sekilde kaldik esim aglama seslerini duydum israrla acmami istedi kapiyi sonra yapamayacagim hissine kapildim actim valizimi toplamaya basladim once bu sey.benim onume surekli gelecek mi dedi ben ayni seyin tekrarini birdaha yapmayacagim senden onlatvs kez ozur diledim dedi aslinda esimi boyle sesli aglarken ilkkez gordum instagramimdan aldatnayla ilgili bi yazi paylastim benim yaptigimla bunu nasil ayni gorursun dedi ben de sonucta benden gizliydi hoslanmayacagimi bile.bile yaptin dedim.Sonra madem oyle bunu unutamicaksin zaten cocugumuz da olmuyor benden kaynakli sonlandiralim dedi uzulerek boyle ilkkez gordum bunun uzerine valizimi toplamaya geridondum sonra yine izin vermedi bu konu yuzunden bitemez dedi beni sevdigini soyledi sonuc olarak icimdeki o agri suan icin gitti.o cok pisman ozellikle aldatnayla ilgili yaziyi paylasmamanda cok uzuldu ben boyle bir insan miyim diye soylendi durdu yediremedi.sadece bir gorusme oda kebap yedik icki yoktu dedi ama buna inanmiyorum o kiz icki sever kocamin midesijde sikinti var icse de dokunur ama israrla nereye gittigini soylemedi

Yorumlar karsisinda kaldim bir kisi disinda sans ver affet dersini almistir diyen olmadi bir yuva bu kadar kolay mi yikilir.insan hata yapamaz mi kocami savundugumi soyleyenler vs ben sadece duygularimi algiladiklarimi anlattim dogru yorum alabileyim diye ama beni savunan duruma sokan olmus.insan istemedigi bi durumu nasil savunabilir.Sadece esime dair bildigim detaylari yazdim.insallah birdaha bu duygulara kapilmam.yazdiklariniz da isimi soguttu tesekkur ederim her yorum icin.Basligi yanlis secmisim kendimce yasadiklarimi okumanizin bi tecrube olacagini aslinda ayni durumda kalanlatin tecrubelerini paylasmalarini istemistim.

Vay be, ortada aldatma yok he... Et ete değince mi oluyo aldatma illa? Ayrıc o konuda da kıymetli koccaanıza inanıyor musunuz? Kime ne dersi verdiniz ki, asıl size ders verilmesi lazım aldatmanın ne olduğu ve bu durumda ne yapılması gerektiğine dair. Lütfen siz kimseye örnek olmayın olur mu?

Aldattigi konu ne peki sizce acikca yazar misiniz benim algilarim kapali . Konustugu kiz gevsek biri herkese o sekilde konusabilen rahat turk degil. Esim de onun konismalarina guluyor
Adam "ev musait mi eve geleyim mi?" Demis, kadin "yok disarida bulusalim" demis.
Kim gevsek? Buradan bakinca gevsek de rahat da senin koca gibi gozukuyor.
Ayrıca gittigi gece kulubunden kadinin evine gitmedigi ne malum?
Hala adam 'sadece dalga geciyordu. O kadina gülüyor' diyorsunuz. Adam size gülüyor, sizle dalga geciyor ruhunuz bile duymamis...

Kendimi cok ezik hissettiğim zamanlar oldu.Evlendigim adam beni arzulamadi ben demedigim takdirde dönüp uyumayı tercih ediyordu.Maddi anlamda bana hic verici olmadi belki güvenmedi.Benimle ilişkiye girmek istemezken bikinili iç çamaşirli görüntülere baktığını farkettim.Bunu ona soyledi basta nerden uyduruyorsun filan dediyse de sonra hepsini sildigini söyledi.Küçük seylere kiziyordu aslinda bana aşık filan olmadigini anladim bunu ona soyledim neden evlendin benimle diye.Ben severek evlendim derdi.disardan bakildiginda iyi sefkatli saygili bir insandi bana karsi davranislarindan sonra da pisman olur ozur dilerdi yani gonul almayi bilen biriydi.ben de uzatmaz barışırdım en son 1 olay oldu.Kocam ben yokken eski yabanci uyruklu arkdasiyla gorulmus.Bana bunu biri soyledi 2 ay sonra ben kendimi oyle kotu hissetim ki tarih benim olmadigim zamana denk geliyordu ve netti.kocsm kabul etmedi yeminler etti sonra kredi karti ekstresinde ogune bakmasini istedim ve gordum ki bir gece kulubune gidilmis sonra erkek arkdaslariyla gittigini soyledi bana oyle dememistin hatirliyorum dedim.ses kaydini ac.kendi ses kaydimi ararken gorustugu kizla ilgili olan kaydini actim neredesin canim diyordu yani bulustuklari yere gitmis.bikac gun oncesindeki konusmalarini dinledim onun yaninda elim ayagim titriyordu kizla rahat konusmalar sen benim kocsm olacaktin ki baglardim eve vay be sen evlenicektin de beni evliyken aricakyin karin nerde dediginde sehir disinda dememis.karini da getir dedigin de olur mu aramiza mi getirim demis.Anlattigina gore eskiden sevgili degiller kizin yabanci arkdaslarinin biriyle cikmis gibi olmus kiz yuzuk istemis ama kocam almamis.kiz evli cocuklu baska ulkede yasiyor eskiden kocsm onlars ogrenciyken yardim edermis.gorusmede ev musait mi eve geleyim mi gibi birsey de soyledi yanlis hatirlamiyorsam kiz da disarda bulusalim demis.konusmalar argolu kufurlu filan ben bu kayitlara sok oldum bagirdim turlu turlu kufurler ettim aglama hissim gecti annemin evine donmek icin hazirlandim gitmeme izin vermedi.ozur diledi biyandan da fazla buyuttgumu arkdasca oldugunu soyledi neden bana soylemedin dedigimde ise kizacagini biliyordum dedi.onun yaninangittikten sonra ben de gereksiz bir is yaptigimi anladim pisman oldum ama hic lakayit bisey yaomafik eski gunlerden konustuk dedi. Numaralarini engelleyip sildi olauin uzerindem 2 hafta gecti ama benim hala aklima geliyor ve onunla o konusmalari yapmasi gulmesi acayip kotu hissettriyor.bosanmayi dusundum ama sonra napicaktim onu seviyordum ayrilmak beni ayri bir duruma sokabilirdi calismiyorum is bulamadigim icin calissam belki kafam dagila cak dusunmeyecegim.oyle ezik hissetim ki defalarca soyledim olmuyorsa ayrilalim bende ten uyumu yoksa sevmiyorsa benim de vaktimi alma dedim. Suan allaha dua ediyorum nolur icimdeki bu kotu dusuncelee gitsin.sonucta ortada aldatma yok ama yoklugumda cani kakara kikiri yapmak istemis eglenmek geyik bel alti knusmalar da olabilir belki eski gunlere ait.. siz ayni durumda olsaniz napardiniz.esim de cinsel istekle alakali isteksizlik oldugu icin de bana karsi isteksizlik oldugunu soyledi kendisi.. cok uzjn oldu ama benimle ayni durumda olan caresizlere belki bir yol olur
Sana başta şunu söyleyim eşinin cinsel isteksizliği sadece sana yok
Başkalarıyla beraber oldu için seninle yatmıyor
Senide öyle kandırıyo işte sende yemişsin belli

Hem kızın evine gitmek istemiş kız dışarda görüşelim demiş
Çay çorba içmek içinde buluşmamışlardır kanımca
Hala aldatma yok diyorsan kurcalamayıp kafanada takma

Back