Evliligimde olanlar sizlere de tecrube olsun

Hadi aldatma olmadığına bir şekilde kendinizi ikna ettiniz, adam sana karşı isteksizim diyor. Seni istemiyorum, seni arzulamıyorum, başka kadınlar içinse farklı demiş yani... bugün aldatmadıysa yarın aldatacak, sizi de hiç bir zaman sevilen bir kadın gibi hissettirmeyecek... ee böyle bir adamla evli kalmak için sebep ne?

Vay be
Şöyle bir kadın olmak vardı herşey gözünün önündeyken kemalim yapmaz demek
Yavrum güzel kızım
Adam bikinili kız resimlerine halleniyor sen orda değilken düşürdüğü hatun ile yatmayacak öyle mi?
Bir otel müsait bir arkadaş evi bir pansiyon vs bulmak ne kadar zor olabilir nerde yaşıyorsunuz ne ile besleniyorsunuz evinize getirmediği ne malum Vallahi şoktayım ne kafalar var pırıl pırıl

Ya konu fake ya da bi kemalim yapmaz vakası daha..
Konuya fake demeyi de hiç sevmem ama inş fakesindir

su da bir kenarda dursun. genel kultur olur.

tdk sayfasindan alinmistir

aldatmak

1. -i Beklenmedik bir davranışla yanıltmak:
"Ama bu münferit hayranlıklar aldatmamalı bizi." - Cemil Meriç
2. -i Karşısındakinin dikkatsizliğinden, ilgisizliğinden yararlanarak onun üzerinden kazanç sağlamak:
"Üç defadır bu yezit beni aldatıyor." - Burhan Felek
3. -i Birine verilen sözü tutmamak:
Arkadaş bizi aldattı, toplantıya gelmedi.
4. -i Yalan söylemek.
5. -i Bir şeyin görünürdeki durumu, o şeyin niteliği bakımından yanlış bir kanı vermek:
"Dekor, tarihî esvap gözleri aldatıyor." - Yahya Kemal Beyatlı
6. -i Ayartmak, kötü yola sürüklemek, baştan çıkarmak, iğfal etmek:
"Genç kızı aldatmak için dil dökmeye başlamıştır." - Peyami Safa
7. -i Karı ve kocadan biri eşine sadakatsizlik etmek, ihanet etmek.
8. -i Oyalamak, avutmak.

Banlanicam diye ağzımı açmıyorum. Siz bu kafayla daha çok aldatılırsiniz. Eşiniz size gülüyordur nasıl da kandırıyorum diye. Kendinizi ezik yapan da sizsiniz. Kimseye tecrübe falan olduğu yok. Size de olmamış.

Peki ne yapmaliydim sizce bosanmali miydim lutfen acik acik yazar misiniz

Evet hanım efendi. Kendinize saygınız varsa bunu yaparsınız.
Cok zor bir karar degil mi bu inanin dusundum valizimi hazirladim evden ayrilmak istedim ama o kadar bagirip cagirdim hakaret ettim icimdeki o sey eridi rahatladim tekrsr iyi olduk ama ben ara ara o konusmalari hatirlayinca kotu ouyorum bugun de oyle oldum

haklısınız böyle hissetmekte. İnsanın kendine ettiğini başka biri edemez zaten.

Simdi ona tekrar soyledim yaptigim hatayi surekli yuzume mi vurucaksin dedi alkol ictin mi onunla dedim yemek yedim alkol icsem aldatmis mi olucaktim 2 muhabbet 2 espri yaptik dedi birdaha boyle birsey olmayacak numarasini silip engelledim dedi.

Bosanmak istememeni anliyorum bosanmakta kolay bisey değil o yuzden onun sana davrandığı gibi yap simartma onu sende onun gibi isteksiz davran yani

Bosanmak istememeni anliyorum bosanmakta kolay bisey değil o yuzden onun sana davrandığı gibi yap simartma onu sende onun gibi isteksiz davran yani
Cok sukur anlayan biri cikti aslinda bosanmak kolay ama istemedigim biseyi gururum ugruna yapicam.sonrasinda dusunuyorum ne olacak bir arkdasca takilma yuzunden yuvam dagilcak diyorum.Pisman olucagim somucts defalarcs ozur diledi eski arkdasimdi diyor o kizin arkdasiyla iliskisi olmus vs

Bunun tam olarak neresi tecrübe olacak?

Tecrübeden ziyade ibret desek daha doğru olur.
ALDATILAN KADIN NE YAPMAMALIDIR...

Gereksiz bir iş yaptımdan sonrasını okumadım. Hanımefendi aldatılmışsınız mis gibi.
Nasil bu kadar net olabiliyorsunuz ben olamiyorum konu esim yapmazdan ziyade his ama telefon konusmalari cok canimi sikiyor bir de bulustuklari yer

Nasıl aldatmadı ya?
Hikayeye başlık koysam womanizer koyarım...

Peki bisey sorucam çocuğun varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…