- 7 Ocak 2014
- 1.590
- 2.069
- 133
- 34
Aynı şeyleri yaptı benimki de tepki vereceksin biliyor ama çok tepki vereceğini mi kestirememiş? Tutarsız farkında mısın? Seviyorsun konduramıyorsun ama gerçek onun açıklaması değil senin kabul edemediğin. Tecrübe olsun diye açtın bu konuyu bak karşında tecrübenin kendisi konuşuyor. Boşan yada boşanma sana kalmış ama geleceğini garantile maddi ve manevi. O adama bir daha asla güvenemeyeceksin (güvenme de zaten). İnternette karşıma çıkan bir yazıyı seninle paylaşmak istedim inan her kelimesine imzamı atarım. Gerisi sana kalmış...Ben oyle bisey yapmasini hala idrak edemedim. Okadar bagirdim kufir ettim ozur diledi bu denli tepki verecegini bilmiyordum ama dedi ama yaptigimda bu kadar abartilacak bisey yok dedi sonra tekrar bagirdim haklisin dedi. Gitmeme engel oldu.valizimi bosaltti kapiyi acgirmadi
ALDATILAN KADINLARA ÖZEL MUTLAKA OKUYUN!!!
Bak yüreği güzel kadın.Erkekler bir kadını sevdiklerinde;geçmişlerinde unutamadiklari yada geleceklerinde başka bir kadın olma ihtimali olmaz.Yani demem o ki,sen seni ALDATAN erkeği affediyorsun ya,ASLıNDA SENİN MUTSUZLUĞUNUN en BÜYÜK SEBEBİ BU.Bir erkek seni gerçekten SEVİYORSA sürekli şikâyet etmez,senden uzaklaşmak için fırsat kollamaz.Beni neden merak etmiyorsun dedirtmez.Çünkü bir erkek sevdiği kadının ONURUNU, GURURUNU yere düşürmez.Allah sana 6. Hissi boşuna vermedi.Sana sabrı MUTLU ETMEYEN bir ADAMA harca diye vermedi.Allah sana merhameti SENİ SEVDİĞİNİ SÖYLEYİP BAŞKASINI MUTLU ETMEYE ÇALIŞAN ERKEĞİ sürekli affet diye vermedi.vazgecmeyi öğren artık.ÇÜNKÜ sen KALDIKÇA EMEK VERDİKÇE DEGERSİZLEŞİP ,siradanlaşiyorsun onun gözünde.MUTLU etmek isteyen adam ÜZÜLMENİ BEKLEMEZ.kendini sürekli ACABA NERDE KİMİNLE diye merak ettirmez.Öğrendiginde canının yanacağını bildiğinden,SENİ YARIM BIRAKMAZ,akıtacağın göz yaşına KIYAMAZ.Bunlari yapmayan adamı SEVME.ÇÜNKÜ o ADAM ömrünün sonuna kadar yanında durmaz sürekli aldatmaya devam EDER ve senin çoğunu RUHUN duymaz SENI SALAK yerine koyup yapacağını heryerde YAPAR.Benim sana SÖYLEYEBILECEKLERİM BUKADAR!UNUTMA İNSANLAR TERCİHLERİ ile KADERLERİNİ İMZALARLAR.