Evliligimde olanlar sizlere de tecrube olsun

Ben bu konuyu açmaktaki amacınızı hala anlamış değilim. Size göre ortada bir aldatma yok, hala aynı evde yaşıyor ve eşinizi savunuyorsunuz.
O zaman sorun ne ?

Neden deseliyor olabilirim sence cunku buna engel olmamiyorum aglama hissi icimin sikismasi bana bunu yaptiriyor

Aldatma yok demiyorum aldatmayi kesinlesitren bi delil yok
O kadar yorum yapıldı anlattıklarınızdan bariz olduğu ortada. Siz inanmak istemediğiniz için kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz.
Bu adamla ayrılmayacaksanız boş yere daha fazla deşmeyin .

Başlığa istinaden; evliliğinizde yaşadıklarınız bize değil de size tecrübe olsun bence. Yaşananlardan herhangi bir tecrübe çıkaramamışsınız belli ki.

Siz kandirin kendinizi kandirin. Ben seni eve baglardim(neyle baglayacagi belli) diyen eski arkadasa(!) haddini bil, sen ne diyorsun demeyen ve hala onla iletisimini sürdüren bir adam icin aldatmadi diyorsunuz. Asiri genissiniz. Bence burdaki kadinlarin sizden ögrencegi bir tecrübe yok.

müthiş bi korku var sende. dışardan baktığımda bu. seviyorum devam ediyorum fln değil yani. bildiğin nasıl geçinicem, ne yapıcam, o bana bakıyo, aldatsa da kocam mantığı ama böyle olmaz. Eğer bu kafadaysan, akıl almayacaksın, eğer değilsen de bir an önce özgüvenini kazanmak, eşinin karşısında güçlü durmak için çalış, kendi ayakların üzerinde dur, kendini sev ve yoluna devam et. yoksaki aynı konfor alanında ama seni sevmeyen bir eşle, sana bunları tekrar yaşatmaktan çekinmeyecek bir eşle yoluna devam edersin...

Esimin bana karsi olan davranisi kotuyse inan durmam yaninda zaman gostericek butun hanimlar bu durum karsisinda eslerini bosuyor kaldi ki benim de aklima ilk gelen buydu ama sonrasinds bunun beni mutlu etmeyecegini dusundum ya anlik yapilan bi hataysa ben de yapsaydim diye dusundum.birini seve seve kaybetmek nasil br duygu bilmiyorum.kocam aksam sesli bir sekilde aglayarak pismanligini gosterdi bana daha once onu boyle gormedim yaptigi beni uzen seyler o tatz bi kizla konusmasi bulusmasi ama bosanmak icin deger mi diye dusundum ileride hayat ne gosteriri bilemem ben silbastan yapabilirim sandim ama 3. Kez bu olahi esime tekrarladim.zsten dun aksam sen bu durumu surekli konu ediceksen cocugumuz da olmuyor sonlandiralim dedi.o an uzuldum o haline.Beni sevdigini gostermek icin sarilmasi ozur dilemesi bilmiyorum ikna oldum ama aklimda hep canlandiriylrum sorularima kesin yanit vermiyor pubda ictiniz mi diyorum icmis olsam aldatmis mi olacam dedi.ilerde nasil hiisedecegim bilmiylrum.keske ayni duruma dusup kocasi sonra ayni hatayi yapmamis biri yazsa ama yok herkes auni seyi soyljyor

Peki ya bu hatadan ders alip tekrar yapmazsa

O tarz bir kiz derken neyi kastediyorsunuz peki sizin kocaniz ne tarz? Ayrica ortada bir anlik hata yok, karakter meselesi var.

Peki aramıza mı alayım demesini napıcaksın?

Biri size şunu sormuş, alttaki cevabı vermişsiniz. Gerçekten bu kadar saf mısınız yoksa bizimle dalga mı geçiyorsunuz?

Otellik bisey olsa ektrede cikardi

Para diye bir şeyden de haberiniz yok galiba

bak canım sen şimdi affettinya o birdaha yapacak çünkü sen affediyorsun affettiğini bildiği için yine yapar

çocuğumuzda olmuyor boşanalım dediyse zaten o adamdan hayır gelmez boşa

Konu sahibi burda kocasını yorum yapanlara karşı savunmaya geçmiş resmen. O zaman bu konunun anlamı ne? Yani burda kimse senin eşini tanımıyor ama sanki biz kocandan ayırmaya çalışıyoruz sen de nasıl bu kadar emin konusuyorsunuz aldattığına diyorsun? Anlattıklarından olabilir mi acaba?

Sen ne anlattıysan konuyu ilk açtığında burdaki herkes ona göre yorum yaptı...Anlattıkların aldatmış bi adamın hikayesiydi, bak o sonucu cıkardık demiyorum sen aldattıgını direkt anlattın..Ama sana göre aldatmak sadece cinsellik oldugundan aldatmadı kanıt yok diyorsun, orda polemik yaşıyorsun bizle...Gerek var mı?

Adam gece kulubune gidiyor kadınla...Orda memleket meseleleri mi konuşuldu sence? İçildi de sohbet te edildi belki de başka şeyler...Bu yeterli zaten...İçtin mi deyipdurmuşsun adama, içmese sorun yok mu? Adam otele gitmez ekstrede yok diosun , nakit vardır diyorlar, eşim nakit kullanmaz diyorsun...Vicdanlı merhametli diyorsun..Ağladı üzüldü falan...

Adam sürekli bu konuyu açacaksan bitirelim demiş. Haline üzüldüm demişsin bu lafın üzerine..Çocuk ta olmuyor zaten diye eklemiş...Kılıflarını hazırlamış adam, sen olmasan da yaşarım diyor ama aynı dirayeti sen gostermediğin için aldatılmaya devam edeceksin...

Sen maddi olarak adama bağlısın, başka birine kaptırma telaşındasın...Sana tavsiyem gözünü kulağını kapa, onun hiçbişeyini karıştırma, yapmaz artık de ve hayatına devam et...Çünkü ne başka çaren ne de başka bi kafan var..

Cok güzel özetlemissiniz.
Cok güzel özetlemissiniz. Adamin zaten belliki hic sevgisi yok konu sahibine karsi. Gerci evliyken barda baska kadinlarla takilan, telefonda o muhabbetlere giren bir erkekten ne beklenir ki. Ben konu sahibin yerinde olsam kendimi maddi olarak güvenceye alip zamani geldiginde de tekmeyi koyarim bu adama. Uzaktan konusmuyorm yaptimda ben de ayrildim, bana sensiz de yasarim imasini yapan adama hic tenezzülüm olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…