Eski bir kizarkadasi ama sevgili degil kiz evli vocuklu baska yerde yasiyor buraya arkasinim yanina gelmis 1ayliginaSenden gizli yaptığı herşey seni aldatmaktır.
Ki seninki eski kız arkadaşı ile görüşmüş.
Büyük konuşuyorum evet ,kocam eski bir kız arkadaşı ile bu şekilde yanyana gelmeden telde bile konuşsa boşarım.
Yavşak adam sevmem.
Bu yorumlarin etkisiyle onu da sordum nedrn eve gitme muhabbeti yaotigini filan sonrasinda icki ivip icilmedigi eve gelinip gelinmedigi gibi icimde oyle bi ihtimal yok olsa baska turlu olurdu belki ama duan sakinledim insallah bikac gun sonra tekrar o konusmalar aklima grlmez kotu olmam
Neden deselemim ki israrla soruyorum aklima takilani suan boraznduruldum ama bikac gun sonra yine rahatsiz olacam biseylerdenwÇoookk sakin bir insanım ama sabah sabah bana kafayı yedirdin arkadaşım
Adam aldatmış sen hala neyin derdindesin
Hem aldatmış hemde üzerine seni aptal yerine koyuyor
Madem inanmak istiyorsun deşeleme, ortalığa dökme ki yüz bulmasın
Adam seni arzulamıyormuş neden arzulasın ki kendine ait arzuladığı bir hayatı var zaten
ya şakamısın sen..aldatma yok ne demek..sen yokken adam ohohoooo..ben ses kaydına takıldım onu anlamadım?kocanın ses kaydını mı alıyosun ?sevdiğin filan yok maddi olarak geçimini sağlasın diye o evde oturuyosun hala çalışmak zor geliyo çünkü..Sen oturmaya devam et yarın bir gün kocan eve getirir o yabancı uyruklu kadını sen çay yaparsın olarda senin yatak odanda eğlenir..sen devam etKendimi cok ezik hissettiğim zamanlar oldu.Evlendigim adam beni arzulamadi ben demedigim takdirde dönüp uyumayı tercih ediyordu.Maddi anlamda bana hic verici olmadi belki güvenmedi.Benimle ilişkiye girmek istemezken bikinili iç çamaşirli görüntülere baktığını farkettim.Bunu ona soyledi basta nerden uyduruyorsun filan dediyse de sonra hepsini sildigini söyledi.Küçük seylere kiziyordu aslinda bana aşık filan olmadigini anladim bunu ona soyledim neden evlendin benimle diye.Ben severek evlendim derdi.disardan bakildiginda iyi sefkatli saygili bir insandi bana karsi davranislarindan sonra da pisman olur ozur dilerdi yani gonul almayi bilen biriydi.ben de uzatmaz barışırdım en son 1 olay oldu.Kocam ben yokken eski yabanci uyruklu arkdasiyla gorulmus.Bana bunu biri soyledi 2 ay sonra ben kendimi oyle kotu hissetim ki tarih benim olmadigim zamana denk geliyordu ve netti.kocsm kabul etmedi yeminler etti sonra kredi karti ekstresinde ogune bakmasini istedim ve gordum ki bir gece kulubune gidilmis sonra erkek arkdaslariyla gittigini soyledi bana oyle dememistin hatirliyorum dedim.ses kaydini ac.kendi ses kaydimi ararken gorustugu kizla ilgili olan kaydini actim neredesin canim diyordu yani bulustuklari yere gitmis.bikac gun oncesindeki konusmalarini dinledim onun yaninda elim ayagim titriyordu kizla rahat konusmalar sen benim kocsm olacaktin ki baglardim eve vay be sen evlenicektin de beni evliyken aricakyin karin nerde dediginde sehir disinda dememis.karini da getir dedigin de olur mu aramiza mi getirim demis.Anlattigina gore eskiden sevgili degiller kizin yabanci arkdaslarinin biriyle cikmis gibi olmus kiz yuzuk istemis ama kocam almamis.kiz evli cocuklu baska ulkede yasiyor eskiden kocsm onlars ogrenciyken yardim edermis.gorusmede ev musait mi eve geleyim mi gibi birsey de soyledi yanlis hatirlamiyorsam kiz da disarda bulusalim demis.konusmalar argolu kufurlu filan ben bu kayitlara sok oldum bagirdim turlu turlu kufurler ettim aglama hissim gecti annemin evine donmek icin hazirlandim gitmeme izin vermedi.ozur diledi biyandan da fazla buyuttgumu arkdasca oldugunu soyledi neden bana soylemedin dedigimde ise kizacagini biliyordum dedi.onun yaninangittikten sonra ben de gereksiz bir is yaptigimi anladim pisman oldum ama hic lakayit bisey yaomafik eski gunlerden konustuk dedi. Numaralarini engelleyip sildi olauin uzerindem 2 hafta gecti ama benim hala aklima geliyor ve onunla o konusmalari yapmasi gulmesi acayip kotu hissettriyor.bosanmayi dusundum ama sonra napicaktim onu seviyordum ayrilmak beni ayri bir duruma sokabilirdi calismiyorum is bulamadigim icin calissam belki kafam dagila cak dusunmeyecegim.oyle ezik hissetim ki defalarca soyledim olmuyorsa ayrilalim bende ten uyumu yoksa sevmiyorsa benim de vaktimi alma dedim. Suan allaha dua ediyorum nolur icimdeki bu kotu dusuncelee gitsin.sonucta ortada aldatma yok ama yoklugumda cani kakara kikiri yapmak istemis eglenmek geyik bel alti knusmalar da olabilir belki eski gunlere ait.. siz ayni durumda olsaniz napardiniz.esim de cinsel istekle alakali isteksizlik oldugu icin de bana karsi isteksizlik oldugunu soyledi kendisi.. cok uzjn oldu ama benimle ayni durumda olan caresizlere belki bir yol olur
Sonunda gidip adama sarılıp öpüceksen neden deşeliyorsun ki? Madem eşinin seni aldattığını düşünmüyorsun niye 16243362 kez valizini toplayıp gideceğim diyorsun? Sonunda gelip adamın ağlayarak bile olsa seninle ilgilenmesi hoşuna gidiyor da ondan. Sen eşine karşı bu durumu koz olarak kullanmaya başlamışsın adam seninle daha çok ilgilensin diye. Baksana sinemaya, tiyatroya da gitmeye başlamışsınız, yatarken elini de tutuyormuş. Nerdeyse iyi ki aldatmış beni her şey eskisinden daha güzel diyeceksin.Neden deselemim ki israrla soruyorum aklima takilani suan boraznduruldum ama bikac gun sonra yine rahatsiz olacam biseylerdenw
Cok mantikli bir oneri ama numarasini yanimda sildi keske telefonu sifresiz olsa eski konusmasi varsa bulyr yazardim ama aklimin bi kosesine kaydettim.bi yonden yazmak istemezdim cunku tekrar iletisime girmis olacak kadin yine alisabilir yazmaya ama face instagram hesaplari var oradan kendim yazmayi dusundum ama ise yaramaz rededer veys o gune dair foto var mi diye eklemek istedimBen sizin yerinizde olsam alırdım eşimin telini kıza yazardım "eşim senle buluştuğumu öğrendi, ona söylememiştim. Herşeyi öğrenmiş, boşanmayı düşünüyor"
Eğer dediğiniz gibi gerçekten arkadaşça yedi, içti, kalktılarsa muhtemelen kadın "bu aldatmak değil ki, sadece yemek yedik eğlendik" gibi konuşmalar yapar.
Yok eğer bişeyler olduysa, otel falan "istersen ben konuşayım, inkar edeyim, oteli de biliyor mu" gibi şeyler söyleyebilir. Ya da "benim kocama da söyler mi" diye tutuşur. İlla bi şeyler çıkar o konuşmadan.
Tabi hepsi birer ihtimal. Ama en azından ben bu yemi atardım ortaya. Az çok konuşmalarından bi fikir edinilir.
Otellik bisey olsa ektrede cikardiBen sizin yerinizde olsam alırdım eşimin telini kıza yazardım "eşim senle buluştuğumu öğrendi, ona söylememiştim. Herşeyi öğrenmiş, boşanmayı düşünüyor"
Eğer dediğiniz gibi gerçekten arkadaşça yedi, içti, kalktılarsa muhtemelen kadın "bu aldatmak değil ki, sadece yemek yedik eğlendik" gibi konuşmalar yapar.
Yok eğer bişeyler olduysa, otel falan "istersen ben konuşayım, inkar edeyim, oteli de biliyor mu" gibi şeyler söyleyebilir. Ya da "benim kocama da söyler mi" diye tutuşur. İlla bi şeyler çıkar o konuşmadan.
Tabi hepsi birer ihtimal. Ama en azından ben bu yemi atardım ortaya. Az çok konuşmalarından bi fikir edinilir.
ya bayanın evi varsa bukadar iyi düşünmeyin herşeyiOtellik bisey olsa ektrede cikardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?