Evliligimde olanlar sizlere de tecrube olsun

Affetmek bi şans vermek sana kalmış kimseyi ilgilendirmez tabi ki ama biz sana akıl vermeye çalıştık . Sen kocanı affedebilirsin bizim sana anlatmaya çalıştığımız kocan seni aldatmış bunu kabul et gerisi sana kalmış . Affettiysen ya da aldatmadı diye kendini kandırmaya devam ediceksen konuyu daha fazla irdeleme . Ama bu kadar da kocanı savunma daha büyüğüyle karşına gelir

Senden gizli yaptığı herşey seni aldatmaktır.
Ki seninki eski kız arkadaşı ile görüşmüş.
Büyük konuşuyorum evet ,kocam eski bir kız arkadaşı ile bu şekilde yanyana gelmeden telde bile konuşsa boşarım.
Yavşak adam sevmem.

Eski bir kizarkadasi ama sevgili degil kiz evli vocuklu baska yerde yasiyor buraya arkasinim yanina gelmis 1ayligina

Bu yorumlarin etkisiyle onu da sordum nedrn eve gitme muhabbeti yaotigini filan sonrasinda icki ivip icilmedigi eve gelinip gelinmedigi gibi icimde oyle bi ihtimal yok olsa baska turlu olurdu belki ama duan sakinledim insallah bikac gun sonra tekrar o konusmalar aklima grlmez kotu olmam

Çoookk sakin bir insanım ama sabah sabah bana kafayı yedirdin arkadaşım
Adam aldatmış sen hala neyin derdindesin
Hem aldatmış hemde üzerine seni aptal yerine koyuyor
Madem inanmak istiyorsun deşeleme, ortalığa dökme ki yüz bulmasın
Adam seni arzulamıyormuş neden arzulasın ki kendine ait arzuladığı bir hayatı var zaten

O konusmalar hos degil igrendim evet ama nasil oluyor da herkes bu kadar emin isin ileriye gittigine bunu anlamiyorum cidden. Elimde bir ispat yok biraya gelinme amaci sohbet oldugunu soyluyor esim ve dun aksamki hali cok kotuydu israrli sorularim somucunda guvenimin 0 oldugunu anladi benim bunlar surekli aklima geliyor yapamiyorum dedim.birdaha gelmicek dedi.suan bunlardan habersiz kocasi ve cocuguyla mutlu mesut yasayan bir kizla bulusma olmasindan dolayi hemen hizla bosanmayi dogru bulmuyorum.bazen hatalar sonradan anlasiliyor ama benim hissetigim kadariyla oteye gitmedi o kadarina gucu yetmez esim istese bile kiz yapmaz eskiden aralarinda bisey olmus olsa bile ki esim bunu redediyor o uniden arkdasi olan o cocukla beraberdi suanda da onunla evli dedimben bu kizin arkdasiyla iliskim var seklinde soyledi.ama kiz yuzuk istedigi icin esim takmamis.ben benden jsbersiz bu konusmalarin yapilmasini zaten kabullenemiyorken durumu nasil savunayim.esimin bana soyledigini aktariyorum bu konu boyle kalmayacak kvalidem ve gorumceme soyleyecegim.zagen paylasim yaptigim yazilar vardi birsey oldugunu dusunuyorlardir.Bu uzucu olay belki esikin eski hatalarini tekrat etmemesine vesile olur diyorum ama sayenizde kendimi pollyanna gibi hissediyorum

Neden deselemim ki israrla soruyorum aklima takilani suan boraznduruldum ama bikac gun sonra yine rahatsiz olacam biseylerdenw

ya şakamısın sen..aldatma yok ne demek..sen yokken adam ohohoooo..ben ses kaydına takıldım onu anlamadım?kocanın ses kaydını mı alıyosun ?sevdiğin filan yok maddi olarak geçimini sağlasın diye o evde oturuyosun hala çalışmak zor geliyo çünkü..Sen oturmaya devam et yarın bir gün kocan eve getirir o yabancı uyruklu kadını sen çay yaparsın olarda senin yatak odanda eğlenir..sen devam et

Neden deselemim ki israrla soruyorum aklima takilani suan boraznduruldum ama bikac gun sonra yine rahatsiz olacam biseylerdenw
Sonunda gidip adama sarılıp öpüceksen neden deşeliyorsun ki? Madem eşinin seni aldattığını düşünmüyorsun niye 16243362 kez valizini toplayıp gideceğim diyorsun? Sonunda gelip adamın ağlayarak bile olsa seninle ilgilenmesi hoşuna gidiyor da ondan. Sen eşine karşı bu durumu koz olarak kullanmaya başlamışsın adam seninle daha çok ilgilensin diye. Baksana sinemaya, tiyatroya da gitmeye başlamışsınız, yatarken elini de tutuyormuş. Nerdeyse iyi ki aldatmış beni her şey eskisinden daha güzel diyeceksin.

Ama hanımefendi bal gibide aldatılmışsınız siz. Bu inkar neden .. örnek olsun yazmışsınız ya ne yapılmamalı onun örneği olsun bence

Ben sizin yerinizde olsam alırdım eşimin telini kıza yazardım "eşim senle buluştuğumu öğrendi, ona söylememiştim. Herşeyi öğrenmiş, boşanmayı düşünüyor"

Eğer dediğiniz gibi gerçekten arkadaşça yedi, içti, kalktılarsa muhtemelen kadın "bu aldatmak değil ki, sadece yemek yedik eğlendik" gibi konuşmalar yapar.

Yok eğer bişeyler olduysa, otel falan "istersen ben konuşayım, inkar edeyim, oteli de biliyor mu" gibi şeyler söyleyebilir. Ya da "benim kocama da söyler mi" diye tutuşur. İlla bi şeyler çıkar o konuşmadan.

Tabi hepsi birer ihtimal. Ama en azından ben bu yemi atardım ortaya. Az çok konuşmalarından bi fikir edinilir.

Aldatirmissiniz. Ama affedersiniz bosanirsiniz o sizin bileceğiniz iş. Allah yardimciniz olsun. Allah böyle erkekleri kahretsin

Cok mantikli bir oneri ama numarasini yanimda sildi keske telefonu sifresiz olsa eski konusmasi varsa bulyr yazardim ama aklimin bi kosesine kaydettim.bi yonden yazmak istemezdim cunku tekrar iletisime girmis olacak kadin yine alisabilir yazmaya ama face instagram hesaplari var oradan kendim yazmayi dusundum ama ise yaramaz rededer veys o gune dair foto var mi diye eklemek istedim

Otellik bisey olsa ektrede cikardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…